chcem sa udobrit
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze mu povedala o tej teme abo to co sa v tej teme rozobera aspom myslim heh ak nie tak nist som nepovedal sak ja tu ani niesom aha[email protected] napísal: No kámo neuraz sa, ale to neznamená, že keď ti to povedala, tak to tak aj cíti.
-
qwerty-xyz
no keby mojmu kamosovi tot urobija priatelka tak som na nu tiez nastvany a tak skoro by ma to asi nepreslopancuska26 napísal:noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
ja som v takej situaci ako ty a tvoj kamos... ja som sa tiez pohadal s najlepsou kamoskou.... tiez neviem preco... ale poradim ti tot.. nechaj ho chvilu tak nech sa mu daju myslinky dohromady nech porozmysla a potom si uz aj on sam uvedomy ze to nema vyznam.... a bude to lepsie.... a ak tot nepomoze tak uz fakt neviem ze co by pomohlo...pancuska26 napísal:noo ze problem bol moj prispevok...ci mam nechat svojho chalpca..aa ako..a kedze je to jeho naj kamos taq newiem...noo..asi koli tomu je namna nahnevany...alebo koli tomu ze som mu povedala ze na neho nemam naladu??...ja fakt neviem...z oci do oci??..minule sme s a stretli a povedal mi ahoj...taq diky
-
pancuska26
Expert
hmm urobila som chybu olutovala som ju...Body mi odpustil...myslim...ak mi chces aj ty raz odpustit moj ncik vies a mozno aj telefon ked si si ho nevymazal...Reli.c napísal:Tu je táto téma ... Ako mu to povedať ???
btw/a ty si o tom všetkom čo myslíš ? ... hm ? ! ... bude to podľa TEBA take ako bolo v "minulosti" ? ... hm ? ... čo si mysliš ??? ... máš ešte u neho šancu ? ... ako to vidíš ty hm ? ...
hmm jasne ze som tu povedala.hned ako sme sa stretli...Runes napísal:myslim ze mu povedala o tej teme abo to co sa v tej teme rozobera aspom myslim heh ak nie tak nist som nepovedal sak ja tu ani niesom aha
//audiotrack: používaj edit
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pancuska26 napísal: pisala som mu uz aj mesku..ale neodpodvedal..pomooccc
Akože sorry ale pokiaľ svoje problémy riešiš v sms resp. neosobným kontaktom, tak sa ani nečudujem, že sa s tebou po tej "meske" neudobril. Aj keď na druhej strane je fakt, že ho do toho nič neni.pancuska26 napísal: ak mi chces aj ty raz odpustit moj ncik vies a mozno aj telefon ked si si ho nevymazal...