Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to...
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
geoge046
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.08.2005

PríspevokZaslal: 02 Apr 2006, 15:13    Predmet: Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to... Odpovedať s citátom  

Chcel by som sa spýtať, že čo mám robiť keď si chcem urobiť nejaký HOSTING (že by som ponúkal ľuďom internetové adresy a kapacitu k tomu [internetovú stránku viem spraviť]). Ako má napríklad SZM.sk alebo WZ.cz len vlastné. Zaujímam sa o to a nič neviem čo na to treba. Ak budete môcť napíšte, kde by som to zistil, že či na to treba aj nejaké prístroje, asi koľko by stáli a postup od A po Ž.
Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD. Cool Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
JanoF
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 28.06.2005

PríspevokZaslal: 02 Apr 2006, 15:23    Predmet: Re: Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to. Odpovedať s citátom  

geoge046 napísal:
Chcel by som sa spýtať, že čo mám robiť keď si chcem urobiť nejaký HOSTING (že by som ponúkal ľuďom internetové adresy a kapacitu k tomu [internetovú stránku viem spraviť]). Ako má napríklad SZM.sk alebo WZ.cz len vlastné. Zaujímam sa o to a nič neviem čo na to treba. Ak budete môcť napíšte, kde by som to zistil, že či na to treba aj nejaké prístroje, asi koľko by stáli a postup od A po Ž.
Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD. Cool Cool
no ak chces ponukat asi podla vsetkeho mas na mysli freehosting tak nato potrebujes vlastny stroj cena servra, potom to musis mat zapojene na lajne v nejakou hausingu to mas dalsie peniaze, potom administracia servra ak to nebdues robit ty, cize ten kto sa bude o chod tej masiny starat, to mas dalsie peniaze, no najdrahsie ta asi vide ten server kedze musi byt fakt nieco lepsie aby to nebolo take ako nejake wz.cz a jemu podobne Smile alebo ako szm ze php podpora tam je len platena, uz niesu 90roky Very Happy ale u nich asi este ano Laughing Laughing Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
geoge046
Star
Star

PríspevokZaslal: 02 Apr 2006, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak to, chcem spraviť hosting rýchlosťou taký na úrovni (nie ako webzdarma) a php by bolo samozrejmosťou... Ale neviem, asi by bol platený a potom by prevádzka toho všetkého koľko stála??? A prosim, tie odborne slova...ja to poriadne nepoznam. Ale do internetových stránok, to hej... Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
JanoF
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 02 Apr 2006, 15:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

geoge046 napísal:
Tak to, chcem spraviť hosting rýchlosťou taký na úrovni (nie ako webzdarma) a php by bolo samozrejmosťou... Ale neviem, asi by bol platený a potom by prevádzka toho všetkého koľko stála??? A prosim, tie odborne slova...ja to poriadne nepoznam. Ale do internetových stránok, to hej... Smile
no tak sa nato vykasli, to nemas sancu sa presadit a akurat ta rozbiju ostatane hostingy co tu su Wink to si radsej kup domenu a sprav si nejaku stranku ze ponukas tvorbu webov a pod. natom aspon neprerobis co na tom hostingu urcite ano Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
geoge046
Star
Star

PríspevokZaslal: 02 Apr 2006, 15:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

A teda taka orientacna suma??? (A AJ OSTATNI ZACINALI NA NULE, A SÚ TERAZ DOBRÝ!!!) Wink
Návrat hore
JanoF
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 02 Apr 2006, 15:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

geoge046 napísal:
A teda taka orientacna suma??? (A AJ OSTATNI ZACINALI NA NULE, A SÚ TERAZ DOBRÝ!!!) Wink
ano zacinali ale oni vedeli do coho lezu a nikomu neplatili zo zaciatku za instalaciu os, administraciu a pod Wink a nemas sa ako presadit, teda nemas sancu a kvoli tym prachom co do toho vrazis sa to ani trochu neoplati, urcite mozes pocitat tak cca 100-150litrov to je len odhad samozrejme, pricom ak vies robit dobre stranky si mozes skor spravit svoju prezentaciu a zaplatit trebars reklamu na etargete trebars a nedojdes zbytocne o prachy a skor nieco zarobis Very Happy
Návrat hore
Linkman
Guru
Guru

Založený: 30.07.2004

PríspevokZaslal: 02 Apr 2006, 18:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

ľudovo povedané aby bol ako sa vraví vlk sýty a ovca celá minimalny vklad pol miliona sk
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné
Strana 1 z 1

Prejdi na: