|
|
|
| Autor |
Správa |
geoge046 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2005 Príspevky: 572 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2006, 15:13 Predmet: Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to... |
|
|
Chcel by som sa spýtať, že čo mám robiť keď si chcem urobiť nejaký HOSTING (že by som ponúkal ľuďom internetové adresy a kapacitu k tomu [internetovú stránku viem spraviť]). Ako má napríklad SZM.sk alebo WZ.cz len vlastné. Zaujímam sa o to a nič neviem čo na to treba. Ak budete môcť napíšte, kde by som to zistil, že či na to treba aj nejaké prístroje, asi koľko by stáli a postup od A po Ž.
Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JanoF Medium Expert

Stav:  Založený: 28.06.2005 Príspevky: 97 Bydlisko: www.pcforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2006, 15:23 Predmet: Re: Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to. |
|
|
| geoge046 napísal: |
Chcel by som sa spýtať, že čo mám robiť keď si chcem urobiť nejaký HOSTING (že by som ponúkal ľuďom internetové adresy a kapacitu k tomu [internetovú stránku viem spraviť]). Ako má napríklad SZM.sk alebo WZ.cz len vlastné. Zaujímam sa o to a nič neviem čo na to treba. Ak budete môcť napíšte, kde by som to zistil, že či na to treba aj nejaké prístroje, asi koľko by stáli a postup od A po Ž.
Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD.  |
no ak chces ponukat asi podla vsetkeho mas na mysli freehosting tak nato potrebujes vlastny stroj cena servra, potom to musis mat zapojene na lajne v nejakou hausingu to mas dalsie peniaze, potom administracia servra ak to nebdues robit ty, cize ten kto sa bude o chod tej masiny starat, to mas dalsie peniaze, no najdrahsie ta asi vide ten server kedze musi byt fakt nieco lepsie aby to nebolo take ako nejake wz.cz a jemu podobne alebo ako szm ze php podpora tam je len platena, uz niesu 90roky ale u nich asi este ano  |
|
| Návrat hore |
|
 |
geoge046 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2005 Príspevky: 572 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2006, 15:30 Predmet: |
|
|
Tak to, chcem spraviť hosting rýchlosťou taký na úrovni (nie ako webzdarma) a php by bolo samozrejmosťou... Ale neviem, asi by bol platený a potom by prevádzka toho všetkého koľko stála??? A prosim, tie odborne slova...ja to poriadne nepoznam. Ale do internetových stránok, to hej...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JanoF Medium Expert

|
Zaslal: 02 Apr 2006, 15:31 Predmet: |
|
|
Tak to, chcem spraviť hosting rýchlosťou taký na úrovni (nie ako webzdarma) a php by bolo samozrejmosťou... Ale neviem, asi by bol platený a potom by prevádzka toho všetkého koľko stála??? A prosim, tie odborne slova...ja to poriadne nepoznam. Ale do internetových stránok, to hej...  |
no tak sa nato vykasli, to nemas sancu sa presadit a akurat ta rozbiju ostatane hostingy co tu su to si radsej kup domenu a sprav si nejaku stranku ze ponukas tvorbu webov a pod. natom aspon neprerobis co na tom hostingu urcite ano  |
|
| Návrat hore |
|
 |
geoge046 Star

|
Zaslal: 02 Apr 2006, 15:34 Predmet: |
|
|
A teda taka orientacna suma??? (A AJ OSTATNI ZACINALI NA NULE, A SÚ TERAZ DOBRÝ!!!)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JanoF Medium Expert

|
Zaslal: 02 Apr 2006, 15:38 Predmet: |
|
|
A teda taka orientacna suma??? (A AJ OSTATNI ZACINALI NA NULE, A SÚ TERAZ DOBRÝ!!!)  |
ano zacinali ale oni vedeli do coho lezu a nikomu neplatili zo zaciatku za instalaciu os, administraciu a pod a nemas sa ako presadit, teda nemas sancu a kvoli tym prachom co do toho vrazis sa to ani trochu neoplati, urcite mozes pocitat tak cca 100-150litrov to je len odhad samozrejme, pricom ak vies robit dobre stranky si mozes skor spravit svoju prezentaciu a zaplatit trebars reklamu na etargete trebars a nedojdes zbytocne o prachy a skor nieco zarobis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2006, 18:08 Predmet: |
|
|
| ľudovo povedané aby bol ako sa vraví vlk sýty a ovca celá minimalny vklad pol miliona sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|