Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

child process exited with status 3221225477 -- Restarting
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
trizzo
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 26.09.2004

PríspevokZaslal: 06 Júl 2006, 15:02    Predmet: child process exited with status 3221225477 -- Restarting Odpovedať s citátom  

Zdravím odborníkov na apache server,

borím sa s nasledovným problémom.

Mám jeden server s Win 2k3 SP1, na ktorom beží apache 2.2.2 a php 5.1.4 (resp. 5.2 dev). Server ide v pohode, občas sa ale zasekne a ostane vysieť s nasledovnou správou v logu:
Kód:
Parent: child process exited with status 3221225477 -- Restarting.

skúšal som downgrade na 2.0.5x verziu apache, ale robí to tiež. skúšal som aj staršie verzie php (4.x), na nich to nerobí. Problémom je, že daná web aplikácia je napísaná pre php 5, na staršej verzii to nejde (hádže to chyby). Skúšal som aj odstaviť všetky moduly v php, aby sa ziadne dll-ky zbytocne nenatahovali, ale nic nepomohlo.

Riesil niekto z Vas podobny problem?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Júl 2006, 17:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviem presne coho sa tyka ta chyba, ale aj ja som mal problem s rozbehanim vyssich verzii PHPcka. PHP v5.0.0 neslapala tak ako som potreboval, chcel som prejst na v5.1.4 ale ani za boha. vyriesil som to verziou 5.0.5, ktora absolutne vyhovuje vsetkym mojim zvratenym poziadavkam. (samozrejme hovorim o win32 verziach).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
trizzo
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 07 Júl 2006, 8:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som vcera instalol apache 2.2.2 so starsou verziou php (4.4.2), hodil som ho na samostatny port (tusim ze 81), a zatial to facha v pohode.

Pozeral som na nete, je to identifikovane ako bug v php. Ten je tam ale dost dlho a udajne najnovsia cvs verzia php (5.2dev) to ma riesit. Vysledok? Server padne tiez. Otestujem to par dni so starou verziou php, uvidime ako to bude slapat.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 07 Júl 2006, 13:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Preco ludia tlacia na server PHP 5, ked to robi len problemy??? S tymto problemom som sa stretol 2x za posledny mesiac, toto je uz treti problem.
Návrat hore
trizzo
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 07 Júl 2006, 13:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

php5 prinieslo vela noveho, aj nesie so sebou aj vela problemov. Niektorym tato verzia robi problemy, niekomu nie....

problem som reportoval a je vedeny ako bug.
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 07 Júl 2006, 15:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Preco ludia tlacia na server PHP 5, ked to robi len problemy??? S tymto problemom som sa stretol 2x za posledny mesiac, toto je uz treti problem.
preco ludia tlacia php 5ku? lebo otvorila ulne novy rozmer objektoveho programovania v php.
Návrat hore
Nosferatu
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 07 Júl 2006, 16:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

jou, OOP v PHP5, niečo také v štyrke nebolo, len úbohý nepodarok Exclamation
Návrat hore
trizzo
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 18:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

aj stare php bolo dobre....a co dobre, aj ked je stare netreba menit.

no, dneskaj som na server hodil posledny build 5.2-dev (snapshot stable pre win32), testujem to a vyzera to tak, ze tu chybu konecne vyriesili. sockety ostavaju stabilne, porty maju dlhsi timeout a apache drzi dlhsie procesy v pamati, ako predtym. zatial server ide bez chyby viac ako 3 hodiny. predtym tu chybu hadzalo po cca. hodinach. este to nejaku tu hodinku potestujem a uvidime, nechajme sa prekvapit. sme na slubnej ceste to vyriesit, aj ked len dev verziou php.
Návrat hore
trizzo
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 15 Júl 2006, 17:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozem s urcitostou povedat, ze dana chyba php bola distribuciou v dany den definitivne odstranena a sluzba apache je stabilna. sockety su stale otvorene, stabilne a vlakna sa recykluju tak ako maju....

php...thx za odstranenie chyby.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie
Strana 1 z 1

Prejdi na: