Gtx275 je hlucna ? To pocujem prvy krat, mozno tak s referencnym chladicomPigesko napísal:to Filipito: no napisal som im email ze rusim objednavku a spravil som novu s tou 12koudufam ze to zrusia, popripade tu 9ku neprevezmem
inak dik
len sa bojim ze tu "tichost" si ani nevsimnem lebo moja gtx275 ma v poslednom case tendenciu prekricat aj susedov PC...
Chladic na AMD Phenom X4 965 (AM3)
Re: Chladic na AMD Phenom X4 965 (AM3)
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Beaten down to ashes...right?eXistenZ napísal:Napádaš môj počítač? Nevieš sa iného chytiť? Ten CPU beží už tri roky a na takejto frekvencii vždy natrhne v jedno a dvojvláknových aplikáciách riť tomu tvoju Phenomu - Overclock cez 50% si samozrejme takisto nedopraješ. Fajn, máš 39 stupňov na CPU, ďalej to neriešim - s človekom čo si kúpi Phenom II a k nemu spáruje DDR2... Tvoje sračky.
Keďže považuješ moju case za "krabicu" asi si neuvedomuješ že e6400vka, ešte staré Conroe s deaktivovanými 2MB cache so 65W TDP, bude na 3,2GHz dosť piecť. Ale kde, verím, že u teba by šla na 39 stupňov.
Ten slabučký CPU si hravo podá aplikovanie efektov vo Fotošope pri vysokých rozlíšeniach a kľudne ho nechám aj rátať aj zložitú scénu s 3Dmaxka. Nezľakne sa ani Vray
Keďže ja som Geek, Geek z PCfora, ty si hlupák. Hlupák s Hojka.
Sem už neprídem, pretože jediný čo tu niečo ovláda z hardwaru je Uplink a aj jeho znalosti sú mizerné. Lenže tu je veľký ujo Guru a každý názor nad neho je hriechom.
Uplink dúfam že ti robím radosť - viem že tvoje ego len vzrastie. Len dúfam že raz tú aroganciu z teba niekto dobre vykope. Ty odborník
Ináč čo presne máš proti DDR2 na 1066 MHz s časovaním 5-5-5-15? Podľa Tvojich úžasných testov "spomalujú" zostavu cca o 2% oproti 1333 MHz DDR3. Navyše môj upgrade zostavy stál pár éčiek oproti tomu, keby som kupoval DDR3 pamäte...
Je to uplink z Hojka. Ako píšem pre Vás geekov som hlupák, pre hojkárov som hlupák čo rád pomáha, nevadí mi že ma tak nazývaš. Moje skúsenosti aj keď sa venujem PC HW od 7mich rokov sa podľa Vás nevyrovnajú tým Vaším a ja sa nehádam. Koniec koncov je moje zameranie grafika a nie hardware. Tak isto netvrdím že som na Vašej úrovni. Ale v jednom sa od Vás geekov zásadne líšim. Chcem ľuďom pomôcť, dobre poradiť. Nie sa vyťahovať čo mám v hlave a koľko toho viem.
Tu nejde o Ego, ani o aroganciu. Tu ide o to že Ty a ten somár el_chupacabra do mňa sústavne vyrývate, boli to tri posty, ktoré ma "zapálili" pre túto debatu. Kto chce kam, pomôžem mu tam. Ignoroval som prvý post, aj druhý, no na tretí som zareagoval. Neznášam keď niekto vyplakáva po "bitke" že on by bol lepší generál, som na to alergický.
Pre Tvoju nfo, photoshop otvorí snáď aj EEEPC s atomom, tak isto aj 3D Studio Max a renderery ako V-ray, alebo mental ray, alebo nasimuluje biped skombinovaný s reactorom, avšak mu to trvá
Pigesko škoda že si tu nebol skôr. Som mal deň u seba tento cooler:Pigesko napísal:to Filipito: no napisal som im email ze rusim objednavku a spravil som novu s tou 12koudufam ze to zrusia, popripade tu 9ku neprevezmem
inak dik
len sa bojim ze tu "tichost" si ani nevsimnem lebo moja gtx275 ma v poslednom case tendenciu prekricat aj susedov PC...
http://www.alza.sk/arctic-accelero-xtre ... 113282.htm
Mne na moju 285 nesedel lebo je OC a má inú PCB. Myslím že ak chceš tiché a kvalitné riešenie pre svojho miláčika 275, tak toto je ideálne, ak bude sedieť. Treba porovnať nejaké blueprinty z netu s Tvojou VGAčkou a jej plošákom.
Vďaka Bohu že CM nevyrobil žiadny cooler pre tieto VGA, snáď mi nikto nezačne nadávať že som vybral nejaký šmejd
-
Pigesko
King
Filipito: no uz ma nejaky ten rok za sebov, myslim ze je to momentalne najhlucnejsi komponent v bedni no netusim preco
zrejme som chytil horsi kus, alebo som sa o moju lasku nedostatocne staral
ale to uz je jedno, predam a vezmem nieco novsie...
Uplink: uz dlhsie rozmyslam ze ju predam takze ajtak by som ho zrejme nevzal, myslim ze uz nema zmysel do nej investovat...kupim novu a mam pokoj
ale dik
Uplink: uz dlhsie rozmyslam ze ju predam takze ajtak by som ho zrejme nevzal, myslim ze uz nema zmysel do nej investovat...kupim novu a mam pokoj
-
canopus
Addict
uff,ja chcem kupit casom 285ku,to bude vracat jak turbina v strojovni?Pigesko napísal:Filipito: no uz ma nejaky ten rok za sebov, myslim ze je to momentalne najhlucnejsi komponent v bedni no netusim precozrejme som chytil horsi kus, alebo som sa o moju lasku nedostatocne staral
ale to uz je jedno, predam a vezmem nieco novsie...
Uplink: uz dlhsie rozmyslam ze ju predam takze ajtak by som ho zrejme nevzal, myslim ze uz nema zmysel do nej investovat...kupim novu a mam pokojale dik
-
uplink
VIP
canopus mám MSi StarForce 285 GTX OC a je tichá oproti mojej celej zostave, ktorá zrovna nehučí
...
-
Pigesko
King
canopus: neboj, urcite nebude hucat viac nez moja 275
ako som uz hovoril, zrejme som chytil horsi kus...a aj keby, tak s tym mozes nieco urobit kdez to v mojom pripade to uz zrejme nema zmysel