|
| Autor |
Správa |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Feb 2006, 18:34 Predmet: Choroba zvana klikerstvo a.k.a. posthunting |
|
|
Skratim to.
Neposthuntujte! Tu sa mozete vidiet
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kandler Medium Star

Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 402
Zaslal: 01 Feb 2006, 23:06 Predmet: |
|
|
| co mate vsetci furt s tym posthuntom? myslite, ze nikto si nedokaze dat vyssi ciel ako postupovat v rankoch na hojkovi? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Feb 2006, 23:47 Predmet: |
|
|
| kandler napísal: |
| co mate vsetci furt s tym posthuntom? myslite, ze nikto si nedokaze dat vyssi ciel ako postupovat v rankoch na hojkovi? |
ze sa zrovna Ty vedecky zalozeny a racionalne mysliaci clovek pytas taku neskonalu blbost to sa divim . Posthunt = zbytocne nove adds do db/zatazovanie db/floodovanie fora/esteticky to nevypada dobre/vytvara to chaos pri citani |
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 616
Zaslal: 02 Feb 2006, 0:38 Predmet: |
|
|
| lenze ten prvy vypada skor na to ze poslal prispevok, vyhodilo mu to chybu, si myslel ze to neodislo tak to chcel poslat druhykrat a nieco tam pritom dopisal (teda aspon podla toho casu) |
|
| Návrat hore |
|
 |
kandler Medium Star

Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 402
Zaslal: 02 Feb 2006, 0:39 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
ze sa zrovna Ty vedecky zalozeny a racionalne mysliaci clovek pytas taku neskonalu blbost to sa divim . Posthunt = zbytocne nove adds do db/zatazovanie db/floodovanie fora/esteticky to nevypada dobre/vytvara to chaos pri citani |
Ja lenze tych par addov navyse uz fakt neurobi rozdiel pri tych kolko? 140000 prispevkov? A pri citani to az take dramaticke potiaze nerobi. AKurat vy moderatori sa vyzivate v buzerovani kvoli takym drobnostiam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4676
Zaslal: 02 Feb 2006, 0:50 Predmet: |
|
|
| kandler napísal: |
Ja lenze tych par addov navyse uz fakt neurobi rozdiel pri tych kolko? 140000 prispevkov? A pri citani to az take dramaticke potiaze nerobi. AKurat vy moderatori sa vyzivate v buzerovani kvoli takym drobnostiam  |
myslim ze nie je tvoja vec v com sa moderatori vyzivaju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SHiFTeR Star

Stav:  Založený: 08.06.2005 Príspevky: 530 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2006, 12:03 Predmet: |
|
|
| Uplink: Inak naozaj mam pocit, ze je to skor "buzerovanie". V mojom prispevku, ktory si potom zmazal, som to jasne povedal, v com to je. Niekto to tu uz ciastocne spomenul. Chyba je niekde vo fore. Aj u nas na intranetackom fore sa raz nieco take dialo, admin to vyriesil, no neviem ako. Ale viem, ze to bola chyba fora, lebo to robilo kazdemu. Proste vsade bolo po 2-3 rovnakych novych prispevkov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 02 Feb 2006, 13:23 Predmet: |
|
|
| SHiFTeR napísal: |
| Uplink: Inak naozaj mam pocit, ze je to skor "buzerovanie". V mojom prispevku, ktory si potom zmazal, som to jasne povedal, v com to je. Niekto to tu uz ciastocne spomenul. Chyba je niekde vo fore. Aj u nas na intranetackom fore sa raz nieco take dialo, admin to vyriesil, no neviem ako. Ale viem, ze to bola chyba fora, lebo to robilo kazdemu. Proste vsade bolo po 2-3 rovnakych novych prispevkov. |
toto nie je o rovnakych prispevkoch...
toto je o tom ze niekto povie A
potom si spomenie ze xcel este nieco povedat a namiesto toho aby z editoval svoj prispevok, napise novy s B
potom v extremnom pripade este povie nejaky OT v tretom...
ide ma slahnut ked to vidim...
dalsi ludia ktori xcu nieco napisat si to pozru a nevedia na co maju reagovat... je to hlupe, detinske a nezodpovedne, rozbija to hlavnu temu a sper diskusie, a preto to mazem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baphomet Expert

Stav:  Založený: 24.12.2005 Príspevky: 154 Bydlisko: Arkham Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2006, 13:26 Predmet: |
|
|
| asi tak... bud im to robi dobre, ze vidia svoje avatary 4x pod sebou, alebo je to lenivost editnut si post... ale este su 3 diagnozy: spammer, nuub a dement... |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 858 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2006, 16:39 Predmet: |
|
|
som za, taketo prispevky by sa mali mazat ... niektori asi nevedia pouzivat uprav  |
|
| Návrat hore |
|
 |
robeno Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 385 Bydlisko: F.u.c.k. off all spammers Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2006, 17:13 Predmet: |
|
|
| MystiQ napísal: |
som za, taketo prispevky by sa mali mazat ... niektori asi nevedia pouzivat uprav  |
len si predstav aka to musi byt robota pre modov, ekby mali vsetky blbe prispevky mazat,.. a podla mna sa neda naucit vsetkych uzivatelov pouzivat uprav..  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 02 Feb 2006, 17:15 Predmet: |
|
|
| robeno napísal: |
len si predstav aka to musi byt robota pre modov, ekby mali vsetky blbe prispevky mazat,.. a podla mna sa neda naucit vsetkych uzivatelov pouzivat uprav..  |
neda naucit??? To je akoze vyhovorka? Nevidia tam UPRAV ??? Ved to je zbytocny spam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
robeno Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 385 Bydlisko: F.u.c.k. off all spammers Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2006, 17:23 Predmet: |
|
|
| MystiQ napísal: |
neda naucit??? To je akoze vyhovorka? Nevidia tam UPRAV ??? Ved to je zbytocny spam  |
nj, spam ani ja nemam rad.. ne, vyhovorka to neni.. len vymysli sposob ako to vsetkym vtrepat do hlavy...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SHiFTeR Star

Stav:  Založený: 08.06.2005 Príspevky: 530 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2006, 18:04 Predmet: |
|
|
| Jednoducho by som to spravil tak, ze ak posledny prispevok threadu je odo mna, tak by mi nepovolilo poslat novy prispevok, kym by posledny prispevok threadu nebol od niekoho ineho. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 02 Feb 2006, 18:08 Predmet: |
|
|
| SHiFTeR napísal: |
| Jednoducho by som to spravil tak, ze ak posledny prispevok threadu je odo mna, tak by mi nepovolilo poslat novy prispevok, kym by posledny prispevok threadu nebol od niekoho ineho. |
fajn sposob ... ale jeden hacik ... neviem ci to uz sa neda zmenit ... phpBB to uz asi tak ma nastavene, ze hocikto moze poslat prispevok aj ten , kto to napisal posledny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|