Ze tam je s nimi daky problem
Aj ja sa tesim odchadzam 27 augusta
dneska nadranom som sa vratil po 10 dnoch z vodic.. co by si chcel vediet..? ak chces vediet toho viac, napis na icq.. k plazam: ziadny problem tam s nimi nebol.. su kameniste, take male kamienky, priezracne more.. je tam aj plaz s modrou vlajkou (plava plaza), ta je potom par metrov od plaze piesocna, na tu plaz su udajne tie kamienky umelo dodane, ale ta bola relativne plna, lebo tam bolo vela rodin s malymi detmi, kvoli velmi dlhemu pozvolnemu vstupu do moraMomo46 napísal:Mate tu niekto skusenosti z Vodicami?
bol som tam, sice asi pred 6-7 rokmi, ale bolo to hrozne.. U nas v rodine sa zauzivalo spojenie "nuda ako na Pagu"Diestro napísal:Az rozmyslate kam do chorvatska, urcite skuste ostrov Pag a mesto Novalja. Nemozem si vynachvalit. Ked chcete vidiet ako to tam chodi, hodte si do youtube slovo "Zrce"
Konkrétne v Orebiči alebo Perne som nebol, ale minulý august som strávil 10 dni v dedine Žuljana na Pelješaci. Išli sme autom dole popri pobreží s tým že ostaneme niekde okolo Brely, ale nakoniec sme sa stále presúvali nižšie a nižšie až sme zostali tu. Z môjho pohľadu to bola presne taká dovolenka akú som vtedy potreboval (rozumej s kočkou a jej synom), to znamená malá dedinka, našli sme si malú pláž len pre nás, čisté more a hlavne málo ľudí. Však klasika, podľa toho kto čo hľadá. Čím menšie mesto, tým menej barov, avšak oveľa väčší kľud, ako všade inde.lacijawa napísal:Nebol niekto na Polostrove Pelješač v meste Orebič? alebo Perna?
// Ako je to s tými ježkami? Sú všade?(v ktorých lokalitách najviac?)
No ved v Perne je možno 30 domov. Aspoň to nebude taká šalenina s ľudmi ako niekde v Splite ...Zorg napísal:Konkrétne v Orebiči alebo Perne som nebol, ale minulý august som strávil 10 dni v dedine Žuljana na Pelješaci. Išli sme autom dole popri pobreží s tým že ostaneme niekde okolo Brely, ale nakoniec sme sa stále presúvali nižšie a nižšie až sme zostali tu. Z môjho pohľadu to bola presne taká dovolenka akú som vtedy potreboval (rozumej s kočkou a jej synom), to znamená malá dedinka, našli sme si malú pláž len pre nás, čisté more a hlavne málo ľudí. Však klasika, podľa toho kto čo hľadá. Čím menšie mesto, tým menej barov, avšak oveľa väčší kľud, ako všade inde.
IMHO celkom fajnVeilSatis napísal: 4.Apartman so 4 izbamy,kuchyna,obyvacka,terasa s vyhladom na more,klimatizacia,TV-SAT,Vlastne WC,Parkovanie pod viničom zadarmo:)
5.Cena na 8noci bola 70eur.
ked pojdes pred 20.7. tak sa pochval, lebo vtedy by som mal ist do Medugorie a jeto spojene aj s pobytom pri mori...begbeee napísal:Cestoval niekto do Dubrovnika krížom cez Bosnu a Hercegovinu (Mostar) ???
Ako bezpečné a pohodlné to je? Oplatí sa?