Chyba?
-
enigma8877
Light Expert
Vy mu teda fakt vykreslujete krasnu buducnost.Sato42 napísal: Btw nemas proble s lamanim kosti? Mal som kamarat co ties rychlo vyrastol a potom mal zo tri zlomeniny po sebe. Neboj sa neskvor mu kosti spevneli.
Ale s tymi sportami je to tak, mal by tu svoju "nevyhodu" spravne premenit na nieco prospesne, fakt narhujem basketbal alebo hokej. Len dufam, ze nie je sportove drevo, pretoze to bude mat fakt tazke.
-
->slavo<-
Addict
Re: Chyba?
prosimta nehces sem dat nejaku fotku ako dokaz. Nie ze by som ti neveril, ale vies este som nevidel ze by mal 15rocny chalan 2metre znie to dost nerealne. vsak urcite mas skolske fotky . a na tvojom mieste by som bol iba rad . pls tu fotomyllo napísal:Ahojte poradte mi prosim rychlo ak sa to da.Mam 15 rokov a vsetci sa mi smeju z mojej vysky.mam 2,05cm vazim 105kg.Moj Otec Meria 2,13cm a mama 1,85cm.Neviem ako to pojde dalej ale sa bojim.V nemocnici mi povedali ze by som mal narast este 15cm,a to by bolo moc 2,20cm.odpiste
-
kwn
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nemas na vyber ja byt tebou hned sa dam na basket alebo woleball s tovjou vyskou by si nemal velky problem dostat sa do reprezentacie a neber to ako handikap ale ako moznost ktoru treba vyuzit ja s tvojou vyskou hm....tak som ete lepsi v baskete ako som teraz ptz som mal nastupit do rperezentacie ale koli zraneniu chrbtice a noh nemozem
tak to vyuzi
-
mastermind
VIP
ver mi ze taku vysku moze mat. ja som mal v 14r. 190 cm co si zatial drzim a teraz ked som skoncil zakladku a upelesil sa na strednej viem ze neni nemozne mat v jeho veku trebars aj 250 cm co je trochu prehnane ale aj tak to nema na najvyssieho cloveka na zemi, kt neviem kolko mera alebo mozno aj meral a myslim ze bol z ruska ale do ginesovej knihy tusim ale niesom isty nebol zapisany no neviem z akeho dovodu.Ak by ste zistili niekto kolko ma ten najvyssi alebo to viete tak piste->slavo<- napísal:prosimta nehces sem dat nejaku fotku ako dokaz. Nie ze by som ti neveril, ale vies este som nevidel ze by mal 15rocny chalan 2metre znie to dost nerealne. vsak urcite mas skolske fotky . a na tvojom mieste by som bol iba rad . pls tu foto
pls nepiste mi take veci ze co to ma spolocne s tym a tym a pod. radsej custe
ten chlapik ma/mal 252 cm, lebobo on ma nejaku zvlastnu poruchu v rastovom hormone-stale rastie a nechcel sa dat odmerat alebo nieco podobne preto nie je v giuneskeNagasak napísal:ver mi ze taku vysku moze mat. ja som mal v 14r. 190 cm co si zatial drzim a teraz ked som skoncil zakladku a upelesil sa na strednej viem ze neni nemozne mat v jeho veku trebars aj 250 cm co je trochu prehnane ale aj tak to nema na najvyssieho cloveka na zemi, kt neviem kolko mera alebo mozno aj meral a myslim ze bol z ruska ale do ginesovej knihy tusim ale niesom isty nebol zapisany no neviem z akeho dovodu.Ak by ste zistili niekto kolko ma ten najvyssi alebo to viete tak piste
pls nepiste mi take veci ze co to ma spolocne s tym a tym a pod. radsej custe