Chyba?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Sato42
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sato42 »

A mas dobry vyskok mohol by si to skusit aj s volejbalom :D Btw nemas proble s lamanim kosti? Mal som kamarat co ties rychlo vyrastol a potom mal zo tri zlomeniny po sebe. Neboj sa neskvor mu kosti spevneli.
enigma8877
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enigma8877 »

Sato42 napísal: Btw nemas proble s lamanim kosti? Mal som kamarat co ties rychlo vyrastol a potom mal zo tri zlomeniny po sebe. Neboj sa neskvor mu kosti spevneli.
Vy mu teda fakt vykreslujete krasnu buducnost. :shock:
Ale s tymi sportami je to tak, mal by tu svoju "nevyhodu" spravne premenit na nieco prospesne, fakt narhujem basketbal alebo hokej. Len dufam, ze nie je sportove drevo, pretoze to bude mat fakt tazke. :roll:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

vyskusaj to s tym basketbalom :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

Re: Chyba?

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

myllo napísal:Ahojte poradte mi prosim rychlo ak sa to da.Mam 15 rokov a vsetci sa mi smeju z mojej vysky.mam 2,05cm vazim 105kg.Moj Otec Meria 2,13cm a mama 1,85cm.Neviem ako to pojde dalej ale sa bojim.V nemocnici mi povedali ze by som mal narast este 15cm,a to by bolo moc 2,20cm.odpiste :cry:
prosimta nehces sem dat nejaku fotku ako dokaz. Nie ze by som ti neveril, ale vies este som nevidel ze by mal 15rocny chalan 2metre znie to dost nerealne. vsak urcite mas skolske fotky . a na tvojom mieste by som bol iba rad . pls tu foto
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

nemas na vyber ja byt tebou hned sa dam na basket alebo woleball s tovjou vyskou by si nemal velky problem dostat sa do reprezentacie a neber to ako handikap ale ako moznost ktoru treba vyuzit ja s tvojou vyskou hm....tak som ete lepsi v baskete ako som teraz ptz som mal nastupit do rperezentacie ale koli zraneniu chrbtice a noh nemozem :cry: tak to vyuzi
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nechajem ako tvrdit, ze nebude mat problem dostat sa do reprezentacie. Jedna vec je, ze je vysoky, ano to je vyhoda, ale je mu to prd platne ked nebude dost pohyblivy, mrstny, a ked nebude mat talent.
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

Tomasd napísal:nuz kazdy ma nejake klad(t)y a zapory :oops: :)
tak s tymto nazorom suhlasym kazdy ma nejaky problem
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

mohol by si skusit K1 ...tak sa uzivia taketo hovada :wink:
qwerty-xyz

Re: ...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

MCBuddy napísal:jednoznacne ak ti ide basket alebo futbal daj sa na to a uvidis budes ceneny... 2m chlapici su velmi dobry stoperi.... :roll: :roll:
ALEBO KED JE VYSOKY TAK VOLEYBAL
:wink:
Nagasak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nagasak »

->slavo<- napísal:prosimta nehces sem dat nejaku fotku ako dokaz. Nie ze by som ti neveril, ale vies este som nevidel ze by mal 15rocny chalan 2metre znie to dost nerealne. vsak urcite mas skolske fotky . a na tvojom mieste by som bol iba rad . pls tu foto
ver mi ze taku vysku moze mat. ja som mal v 14r. 190 cm co si zatial drzim a teraz ked som skoncil zakladku a upelesil sa na strednej viem ze neni nemozne mat v jeho veku trebars aj 250 cm co je trochu prehnane ale aj tak to nema na najvyssieho cloveka na zemi, kt neviem kolko mera alebo mozno aj meral a myslim ze bol z ruska ale do ginesovej knihy tusim ale niesom isty nebol zapisany no neviem z akeho dovodu.Ak by ste zistili niekto kolko ma ten najvyssi alebo to viete tak piste
pls nepiste mi take veci ze co to ma spolocne s tym a tym a pod. radsej custe
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

Nagasak napísal:ver mi ze taku vysku moze mat. ja som mal v 14r. 190 cm co si zatial drzim a teraz ked som skoncil zakladku a upelesil sa na strednej viem ze neni nemozne mat v jeho veku trebars aj 250 cm co je trochu prehnane ale aj tak to nema na najvyssieho cloveka na zemi, kt neviem kolko mera alebo mozno aj meral a myslim ze bol z ruska ale do ginesovej knihy tusim ale niesom isty nebol zapisany no neviem z akeho dovodu.Ak by ste zistili niekto kolko ma ten najvyssi alebo to viete tak piste
pls nepiste mi take veci ze co to ma spolocne s tym a tym a pod. radsej custe
ten chlapik ma/mal 252 cm, lebobo on ma nejaku zvlastnu poruchu v rastovom hormone-stale rastie a nechcel sa dat odmerat alebo nieco podobne preto nie je v giuneske :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ja ti neviem moze to byt nebezpecne....byt tak vysoky...budes mat problemy s klbmi a kostami...nezavidim ti :cry:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zacni fajcit a chlastat a hned prestanes rast :D Alebo radsej skoc za tym doktorom a porad sa s nim.. :?
Napísať odpoveď