Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Chýbalo tak málo... (Tajné nacistické zbrane)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Rubiki
Star
Star

Stav: Odhlásený
Založený: 03.03.2005

PríspevokZaslal: 20 Okt 2006, 12:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Za jediny taky "zazrak" v tej dobe by som dal prudoveho Meserchmita. Ten ale prisiel neskoro a Nemci uz nemali palivo na masivne operacie. Naviac ich bolo malo....

Pouzitie takych zbrani by znamenalo skazu, pretoze cena vyskumu, cena za preorientovanie zbrojoviek by bola znizena produkcia materialu potrebneho pre boj a pritom vsetky fronty ziadali zasoby, posily atd....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jackb
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 20 Okt 2006, 18:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som o tom cital knizku a niektore veci boli fakt crazy,ale ine celkom uskotocnitelne... len ten chmulo to dosral tym zakazom vyzkumu obrannych zbrani na celych 12mesiacov...
EDIT: podla jednej z knih neboli v spojeni s mimozemstanmi,ale skor s okultnymi silami...
Návrat hore
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 21 Okt 2006, 8:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

hezo napísal:
Mna len zaraza tato veta: Chýbalo možno popravde len málo, a svet dnes mohol vďaka podivným a nepochopiteľne vyspelým zbrojným technológiám nacistického Nemecka vyzerať úplne inak...

Čo tým chceli naznačiť? Že akože Nemcom niekto pomohol s tymi technologiami? Som pocul vselijake verzie ze to mali od mimozemstanov a ze pod antarktidou maju este teraz nejake tajne laboratoria a ze dokonca niekde je 4 risa... Shocked
tak ako som si to teraz docital tak ti poviem ze su dve varianty...bud ti nemci boli naozaj tak mudri ze na to prisli sami alebo im s tym niekto naozaj helfol....ALEBO je to vsetko blud........ Sad
Návrat hore
micpu
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 21 Okt 2006, 19:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna mala urcite aj druha strana mala nieco v kapse schovane....ale bol by to brutus keby to prosti sebe vytiahli Confused
Návrat hore
safan
Star
Star

Založený: 25.04.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 0:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Rubiki napísal:
No ono to neni tak jednoduche. Tymto super-pradivnym zbraniam by som az tak neveril, boli to len akesi projekty ktore neboli dotiahnute do konca a nikto nevie ci by vobec bolo mozne ich do konca dotiahnut. Vyvoj takychto blbosti by stal vela aj dnes kdezto vtedy Nemacko potrebovalo zdroje zalostne na udrzanie vychodu. Nemci uberali skoro zo vsetkych zloziek armady aby mohli posilnit pozemne vojska na vychode, neviem preco by mali investovat prave do takychto "wunderwaffen".
praveze investovali hlavne do takychto veci.chceli rychlo a za kazdu cenu "zazracnu zbran",ktorou by znicili Rusou jednym utokom.sustredili sa radsej na vyskum takychto sci-fi hraciek ako na vyrobu beznych zbrani.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: