Chybicky krasy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

vadilo by vam to?

ano
54
16%
nie
290
84%

Celkom hlasov: 344

Carver11
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

chybičky krásy? tu by asi bolo namieste rozlišovať také, ktoré neprekážajú, ani keď ich vidíš na začiatku, a také, ktoré odhalíš až neskôr a sú ti nepríjemné. ale bez ohľadu na to, aké sú...keď dotýčnú osobu miluješ a zistíš, že má nejakú jazvu, alebo niečo podobné na nejakom predom neviditeľnom mieste, okamžite ju necháš pre takú hlúposť? ľudia sa nerozchádzajú pre drobné fyzické nedostatky. osobne by som nechcel dokonalú modelku, ak by nemala nič v hlave. samozrejme nehovorím, že som armáda spásy, a vyberám si práve tie najškaredšie, lebo. ale nie je všetko o fyzickej kráse, to hádam uznáte. a láska je o kompromisoch, tak wo co go?
HESS19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HESS19 »

Nie to by nevadilo ...Každy je svojim spôsobom pekny.Zaleži na tom aky je vo vnutry
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

bond35 napísal:ako laska je laska a ta je "slepa " (to v tom vyzname ze je ti to jedno) lebo ked ju milujes nie je co riesit
Pripajam sa k tomuto nazoru, ked cloveka milujete predsa to nieje len to ako vyzera, ked lubite niekoho vyzor to nieje laska.

To R1k1nko keby keby... a keby tvoja povedzme dokonala laska mala uraz nejaky nepekny uraz.. len koli tomu by si sa s nou potom rozisiel? vies ako by si niecim takym mohol cloveku ublizit? ...

PS: mam na chrbte hmm, no nikdy som to neratal ale tak 15+ jaziev, no a? zijem chodim a hlavne lubim.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

nejaka jazva na tele alebo tak po operacii slepeho creva to vobec nevadi :roll: ... ale napr keby dakdo nema nohy alebo take ... tak to je take neprijemne ... akoze nic proti ale je to divne
ludko es
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ludko es »

nema nohy??? tak toto by ma vazne nenapadlo

drobne chybicky krasy typu jazva po slepaku mi urcite nevadi, v podstate to moze byt aj sexy/i nie? :oops:

drobne chybicky krasy typu spinave nechty alebo zazltnute zuby od nie prilis prehnanej starostlivosti by mi vazne vadili
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Niekedy je dokonca "chybička krásy" aj plusom. :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

myslim si ze ked milujeme, vnimame cloveka ako osobu, ako celok ..preto take malickosti prehliadame..kazdy mame nejake tie " chybycky krasy" aj ked o krasnu nejde... ide o toleranciu...
Prelude
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Prelude »

HESS19 napísal:Nie to by nevadilo ...Každy je svojim spôsobom pekny.Zaleži na tom aky je vo vnutry
presne tak , radsej hladim nato ci ma niekto chybyciky vo vnutornej krase ako na vonkajsej :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Veď jazva po operácií apendixu patrí k životu a nikto nie je dokonalý. A čo by som si ja mohol nedokonalý pomyslieť pri nejakej slečne stelesňujúcej dokonalosť v skutočnom slovazmysle :? ? Že ju špatím svojou prítomnosťou?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem, ale mne by asi dokonale krasne dievca neprislo atraktivne.... taka ta nejaka sterilita, to chybajuce clovecenstvo, to by som neprekusol.
Sagittarius
Guru
Guru

Fabo napísal:Neviem, ale mne by asi dokonale krasne dievca neprislo atraktivne.... taka ta nejaka sterilita, to chybajuce clovecenstvo, to by som neprekusol.
A to dokonca dokonalé dokonca aj psychicky a povahovo. :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ta moja ked bola mladsia tak preletela sklenenou vyplnou dveri a ma zjazvene jedno zapastie a asi 15 dalsich malych jazvyciek kade tade po tele..... nevadi mi to ani troska ;)
Sagittarius
Guru
Guru

Tá otázka, či to vadí je irelevantná, lebo keď si niekto "vyberá" partnera/ku, tak tú chybičku krásy pozná, tak nevidím dôvod, prečo by mu to malo vadiť v budúcnosti. A keď sa jej/jemu niečo stane počas vzťahu, keď ju/jeho ľúbi, tak kvôli osobnosti a nie kvôli niečomu inému...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Ved chyby nas robia jedinecnymi a castokrat aj krasnymi, urcite by mi to nevadilo.
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

vojtk: Ved chyby nas robia jedinecnymi a castokrat aj krasnymi, urcite by mi to nevadilo.
s týmto tvrdením suhlasím na 100%.
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

gngvn
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ja som typ cloveka zeby mi to nevadilo....ja sa zamilovavam do vnutra zeny.......ako to spoznam????vecsinou ked sa zamilujem do vhladu,tak to su kratke"lasky"......a tie druhe su na dlhsie urcite.....mne by naozaj neadilo ani keby mala vecsie chybicky krasy.......mnoho krat tito ludia,zeny,maju ine zmyslanie ako "normalny ludia"....mnohokrat lepsie....co si dovolim tvrdit tak som empat a sucitil by som s mojou polovickou keby mala nejaky hendikep.......male chybicky je hlupe ratat,lebo tie mame vsetci
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

chybicky krasy.... nejaka velka chyba by mi aj vadila... no zase nemam rad dokonalost neni to prirodzene..... kazdy koho poznam ma dake chybicky.... no dakedy ich dokaze clovek zobrat nie ako chybicky ale okraslenie.... :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

A7X napísal:ja som typ cloveka zeby mi to nevadilo....ja sa zamilovavam do vnutra zeny.......ako to spoznam????vecsinou ked sa zamilujem do vhladu,tak to su kratke"lasky"......a tie druhe su na dlhsie urcite.....mne by naozaj neadilo ani keby mala vecsie chybicky krasy.......mnoho krat tito ludia,zeny,maju ine zmyslanie ako "normalny ludia"....mnohokrat lepsie....co si dovolim tvrdit tak som empat a sucitil by som s mojou polovickou keby mala nejaky hendikep.......male chybicky je hlupe ratat,lebo tie mame vsetci
Lebo si sam skaredy (zabudol si asi dodat) :roll:
cTn napísal:PS: mam na chrbte hmm, no nikdy som to neratal ale tak 15+ jaziev, no a? zijem chodim a hlavne lubim.
Sa pri masturbacii bicujes?
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

Gangy napísal:Lebo si sam skaredy (zabudol si asi dodat)
hmm to nebolo pekne od teba......aj keby som bol skaredy.....ak si to myslel zosrandy nebolo to vtipne
Napísať odpoveď