Chyby na hojko.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
NHL = 3 znaky
Far = 3 znaky
Cry = 3 znaky
teraz si znova prečítaj čo písal gothar
Far = 3 znaky
Cry = 3 znaky
teraz si znova prečítaj čo písal gothar
-
masterdead
SysAdmin
Pri NHL by som skusil pouzit retazec NHL*, Far cry skus vyhladavat aj spolu teda farcry
ked napisem far cry tak sa to berie ako 3 + 3 pismena ? alebo ako 6 pismen + medzera ?
-
masterdead
SysAdmin
Medzera sa malokedy berie ako znak, v tomto pripade pri retazci Far cry su to 3 a 3 pismena
-
lekoklatik
VIP
A skutočne. Tak pardón. netušil som. Nepochopil som ho správne. Nuž ale keď sa téma volá far cry, čo mám teda do vyhľadávanie písať?
Zatial tu temu mozes najst, ked si das temy v sekcii hry zoradit podla nazvu. Akurat vcera alebo predvcerom som to riesil s hojkom, pretoze pri zavadzani phpbb3 sa to zdalo ako dobra uspora prostriedkov, no ja som narazil na to, ze ked niekto riesi problem s icq alebo ftp, tak tiez nic nenajde. Vtedy to vyslo nejak do stratena a bol by som rad, keby sa nam to podarilo vyriesit.
Daj si google.sk a tam napis:
far cry site:hojko.com
Takto ti bude Google hladat len z hojko.com a je to podla mna o dost lepsie hladanie.
far cry site:hojko.com
Takto ti bude Google hladat len z hojko.com a je to podla mna o dost lepsie hladanie.
A nedalo by sa naprogramovat, aby to uzivatela na google presmerovalo vzdy, ked zacne hladat 3 znakove slovo?
-
audiotrack
VIP
to som navrhoval už keď sme sa o tomto bavili ešte pred prechodom na novú verziu, ale nedostal som odpoveď. Asi sa očakáva že si sám odpoviem 
-
Hellboy248
Guru wannabe
10:42 to hodilo nejaku chybu. kedze neslo forum, poslal som to na mail [email protected] ..
-
masterdead
SysAdmin
Upravovalo sa vyhladavanie a pritom crashla tabulka s prispevkami, momentalne je mozne vyhladavanie aj slova ktore obsahuju 3 znaky
„Ste si istí“
„Y“ namiesto „I“. Myslím ale, že to je chyba, ktorá už je v základom slovenskom preklade phpBB3. Brat mi niečo podobného spomínal o takejto gramatickej chybe v správach.
Myslím, že to tu už bolo aj riešené s obdobnou chybou pri odstránení záložiek.
„Y“ namiesto „I“. Myslím ale, že to je chyba, ktorá už je v základom slovenskom preklade phpBB3. Brat mi niečo podobného spomínal o takejto gramatickej chybe v správach.
Myslím, že to tu už bolo aj riešené s obdobnou chybou pri odstránení záložiek.
preklady sa tu uz riesili a bolo povedane ze goťar sa do toho po skuskovom pusti nie?
Opravy prekladu su hotove, len to hojko este nemal cas nahodit. Toto som vsak neopravoval, prekladal som to s hojkom na polovicu, takze v polovici prekladu je vykanie s i na konci, pretoze mna to takto ucili a pouziva sa to aj vo windows atd., na druhej strane hojko pouziva y, co tu aj zdovodnil nazorom nejakeho cloveka z jazykovedneho ustavu, cize z tohto hladiska to povazujem za mensiu chybu (spravne by sa to malo pouzivat pri vykani viacerym osobam, aj ked prave vo Windowse sa to pouziva kvoli tomu, ze je to nezavisle na rode). Opravil som vsak vykanie po odovzdani karmy, kde som pouzil trpny rod, ktory je urcite spravne a nemusime tam riesit vykanie.
//najlepsie by to bolo prelozit tak, ako to je napriklad v gmaili, teda: Naozej chcete odstranit tuto spravu?
Je to rodovo nezavisle a celkovo to posobi elegantnejsie.
//najlepsie by to bolo prelozit tak, ako to je napriklad v gmaili, teda: Naozej chcete odstranit tuto spravu?
Je to rodovo nezavisle a celkovo to posobi elegantnejsie.
GothaR > Tak to prelož ako to má Gmail a máš 2v1 
Ja viem, ale dnes sa mi nechce 
-
hojko
Site Admin
Filipito: Viem o tom a neviem co to sposobuje. Keby som tam napisal prispevok a zmazal ho, tak jeho nick sa vrati na povodnu farbu. Preco sa to takto chova, tak to netusim.
-
audiotrack
VIP
len dodám že bug bude niekde v color mode, lebo práva nemá (napríklad keď vojdeš do témy, tak tam ho vidíš v takej farbe ako mu patrí. Vrátiš sa znova na index a zas ho ukazuje inou).
moje zelanie bolo vyslisane , konecne nam otvara url adresy v novom okne dakujem vam