Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Ja viem, ale dnes sa mi nechce 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Filipito: Viem o tom a neviem co to sposobuje. Keby som tam napisal prispevok a zmazal ho, tak jeho nick sa vrati na povodnu farbu. Preco sa to takto chova, tak to netusim.
-
audiotrack
VIP
len dodám že bug bude niekde v color mode, lebo práva nemá (napríklad keď vojdeš do témy, tak tam ho vidíš v takej farbe ako mu patrí. Vrátiš sa znova na index a zas ho ukazuje inou).
moje zelanie bolo vyslisane , konecne nam otvara url adresy v novom okne dakujem vam
-
lekoklatik
VIP
k Filipitovmu screenu. Chápem že s tá farba občas správa tak ako sa správa /už som s zvykol/, aj teraz nejaký zacharisko v sekcii internet a siete je červený.
čo je divné je to, že keď teda kliknem na ikonu, ktorá ma má odkázať na jeho post /na miesto toho aby som rozklikol sekciu Internet a setie a potom klikol na tému do ktorej prispel/, tak ma to hodí na hojkov príspevok, ktorý je písaný skôr ako spomínaného zachariska.
Čiže zacharisko písal posledný, má hojkovu farbu a keď kliknem na odkaz posledného príspevku v sekcii, hodí ma to na hojka.
Snáď chápete čo tým chcem povedať a ako to myslím.
Snáď vám to nejak pomôže k dopátraniu že wtf? : D
PS: keď však kliknem na zachraniskov zčervenený nick, hodí ma to správne, do profilu užívateľa na ktorý som klikol : )
čo je divné je to, že keď teda kliknem na ikonu, ktorá ma má odkázať na jeho post /na miesto toho aby som rozklikol sekciu Internet a setie a potom klikol na tému do ktorej prispel/, tak ma to hodí na hojkov príspevok, ktorý je písaný skôr ako spomínaného zachariska.
Čiže zacharisko písal posledný, má hojkovu farbu a keď kliknem na odkaz posledného príspevku v sekcii, hodí ma to na hojka.
Snáď chápete čo tým chcem povedať a ako to myslím.
Snáď vám to nejak pomôže k dopátraniu že wtf? : D
PS: keď však kliknem na zachraniskov zčervenený nick, hodí ma to správne, do profilu užívateľa na ktorý som klikol : )
-
hojko
Site Admin
Ak by niekoho zaujimal dnesny podvecerny vypadok, tak sme to riesili cez dve hodiny. Najskor to vyzeralo na problem MySQL, potom sme hladali chybu niekde inde a potom opat. Nakoniec som nasiel chybu v mode Karmy, ktory sa skusal pripajat na server na ktorom overuje dostupnu verziu. Tento server vsak momentalne nebezi, nemohlo overit teda, ze ci nie je k dispozicii nova verzia a preto ta chyba. Kto vsak takto naprogramoval Karma mod, ze bez toho nic nefunguje, tak to je debil.
-
Soviet
Darca
Robi to len mne, alebo aj ostatnym?
V teme navody nevidim panel kde je mozne nastavit pismo boldovane a podobne..Taktiez ani po manualnom vlozeni kodu to nezobrazuje tucne a podobne, ale zobrazi proste obycajny text..
Diki moc za skore osetrenie
..
V teme navody nevidim panel kde je mozne nastavit pismo boldovane a podobne..Taktiez ani po manualnom vlozeni kodu to nezobrazuje tucne a podobne, ale zobrazi proste obycajny text..
Diki moc za skore osetrenie
-
audiotrack
VIP
je to spôsobené oprávneniami, do návodov nemôžeš písať a keď teda edituješ svoj post tak ti dá iba základné funkcie
-
Soviet
Darca
Hmm a neda sa to nejak poriesit teda? Lebo ked je prispevok presunuty z Ostatne do Navodov, tak si zachova dany vyzor, avsak po edite automaticky ich strati..Prava na edit by predsa aj v sekcii navody mohli byt full a tym padom obsahovat aj dany panel/podporu kodu..Alebo sa mylim? Kedze v navodoch by predsa dany postup mal byt prehladny..A ked tam bude len plain text po pripadnom edite, to bude vypadat nie moc "Navodovo".
-
hojko
Site Admin
Pozriem sa na to, ze cim to je. Uz som nieco podobne videl aj v INFO, ze ked moderator edituje temu o zmene nickov, tak nevezme BBcode a vzdy ich vypne, takze sa nezobrazuje tucne pismo pri novom a starom nicku.
-
Soviet
Darca
Diki moc..Snad na nieco prides, kedze do buducna sa to isto zide..Potom daj pripadne vediet, aby som vedel..
Takze problem so samoodhlasovanim pretrvava...premazal som si cache, ficim na safari 4, odlasuje ma kedykolvek v hocijakych intervaloch...proste musim sa prihlasovat kazdych pat minut. Predpokladam ze chyba bude teda u mna, preto by som poprosil nejake rady ako sa toho zbavit.
-
lekoklatik
VIP
klikni znovu. Občas sa stane
Tak na 6 pokus to už ide ale na 7,8 už nie
. THX
// Niekedy až na 16 pokus
// Niekedy až na 16 pokus
-
masterdead
SysAdmin
Fixed...
-
Shark NX
Addict
Premaz Cache a Cookies ... Skontroluj nastavenie platnosti Cookies. Skus preinstalovat Safari.Lub0$ napísal:Takze problem so samoodhlasovanim pretrvava...premazal som si cache, ficim na safari 4, odlasuje ma kedykolvek v hocijakych intervaloch...proste musim sa prihlasovat kazdych pat minut. Predpokladam ze chyba bude teda u mna, preto by som poprosil nejake rady ako sa toho zbavit.
Prečo moje príspevky vždy pri konci riadka skracuje? Keď som odhlásený tak ich zobrazuje normálne. Príspevky ostatných užívateľov sú v poriadku. Teda každý vidí svoje príspevky takto skrátené. Čím to je?
-
audiotrack
VIP
je to tlačidlom "upraviť" ktoré pri iných príspevkoch nemáš (a nemáš ho ani pri svojich ak si odhlásený). A áno, robé to aj nám