Chyby na hojko.com
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
webmasterr
Medium Professional
nechce sa mi listovat vsetkych 70 stran, tak ak to tu uz bolo tak sry, dnes som dostal sukromnu spravu idem ju precitat pozriem hore a vidim toto
:
- Prílohy
-
- hojko.gif
- (25.07 KiB) 196 stiahnutí
asi len nejaka mala chyba, pockaj kym odpise niekto z fora...
ja by som sa chcel opytat, ci by ste nemohli nastavit odovzdanie dalsej karmy na skor, ako 5 minut... totiz dost sa mi to niekedy hodi a nechce sa mi cakat... myslim, ze dam jednemu userovi k+, ale chcem este jednemu co mi pomohol, tak dam aj jemu... snad ma chapete
(ak to tu bolo, tak sorry)
ja by som sa chcel opytat, ci by ste nemohli nastavit odovzdanie dalsej karmy na skor, ako 5 minut... totiz dost sa mi to niekedy hodi a nechce sa mi cakat... myslim, ze dam jednemu userovi k+, ale chcem este jednemu co mi pomohol, tak dam aj jemu... snad ma chapete
(ak to tu bolo, tak sorry)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
webmasterr: občas sa to stane, je to len nejaké dočasné zblbnutie. Po reštarte alebo prečítaní správy je všetko v poriadku. Proste to nejak zle zráta správy alebo čo. Je to ojedinelý jav, ale už to pár ludí hlásilo a tuším sa to stalo aj pri počte odpovedí v nejakej téme
2Pacaveli: už sa na to niekto pýtal, myslím že t0m4s3 sa vyjadril stroho: nie
Zapíš si na papier nech nezabudneš
2Pacaveli: už sa na to niekto pýtal, myslím že t0m4s3 sa vyjadril stroho: nie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sagittarius: O tomto probleme viem a je to rovnaky problem ako pri citovani prispevkov, takze suvisi prave s quote, avsak ani update PCRE, PHP atd... nepomohlo vyriesit tento problem. Jedine co mozem v tomto pripade poradit je, aby si skusil trosku upravit ten prispevok, vtedy to pomoze. Tento problem, ktory si tu uviedol je vsak maly, nieco take sa stane mozno raz za mesiac.
http://www.hojko.com/post850046.html#850046jackb napísal:co sa stalo?
http://www.hojko.com/post850587.html#850587
vymaz cache