Chyby na hojko.com
-
Old Dirty Bastard
Guru
spike97: 2 moznosti...
1. bud si z temy vysiel backspacom (Dozadu)
2. vymaz cookies

\\som nepovedal, ze si lama
som len povedal ake 2 moznosti ma napadlo...ta druha moznost mi vzdy pri tomto probleme pomohla...
popripade skus pouzit CCleaner
1. bud si z temy vysiel backspacom (Dozadu)
2. vymaz cookies
\\som nepovedal, ze si lama
popripade skus pouzit CCleaner
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nie je to uplne chyba...ale tak..no
jeto v pravidlach ..konkretne pravidlo cislo 23..
, cize by sa zislo bud aktualizovat to, alebo..., sak vy uz viete co s tym 
jeto v pravidlach ..konkretne pravidlo cislo 23..
tak to co je v modrom su odkazy na internetovu stranku , no ta stranka uz nefungujePravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite do FAQ a v neposlednom rade použite google.com. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
nemyslim ze je to chyba fora v pravom slova zmysle ale myslim ze ste instalovali nejaky novy mod aby automaticky dalo upozornenie ak obrazok nieje v prilohe a mno ked sa pozriete na tento prispevok http://www.hojko.com/post255666.html#255666 tak neviem neviem asi to nebude chyba fora,mohol by si to uplink opravit ?
nemyslim ze je to chyba fora v pravom slova zmysle ale myslim ze ste instalovali nejaky novy mod aby automaticky dalo upozornenie ak obrazok nieje v prilohe a mno ked sa pozriete na tento prispevok http://www.hojko.com/post255666.html#255666 tak neviem neviem asi to nebude chyba fora,mohol by si to uplink opravit ?