Dačo sa stalo s touto témou:
http://www.hojko.com/aktualne-testy-har ... 62-60.html
Pôvodný stav: ..posledný príspevok som tam mal ja, ku ktorému cez tú novú autoeditáciu som pridal ďalší príspevok.. toto všetko asi ešte minulý týždeň.
Nuž a dnes ráno okolo 7:49 som šiel doplniť ešte jeden príspevok, reku autoeditácia funguje, tak som to dal odoslať ako nový príspevok. A akosi to zblblo, najskôr vypísalo hlášku debug mode a neviem čo, potom som sa dostal na svoj príspevok, ale už tam bol len ten môj dnešný bez predchádzajúcich. Keď som sa však šiel pozrieť na posledný príspevok tej témy, tak začalo vypisovať, že žiadny príspevok v tej téme nenašlo, keď som klikol na predchádzajúcu stranu, tak sa príspevky pekne načítali. Nejak som sa doklikal k svojmu poslednému príspevku a zmazal som ho. Odvtedy ide všetko v pohode, akurát bez mojich príspevkov. A ešte jedna vec.. ako posledný príspevok v zozname tém ešte stále figuruje môj nick s časom 7:49..
Skúste sa na to kuknúť, ak máte nejaké logy, či je všetko v poriadku. Mal som porobené aj screenshoty, ale prišli služobné náležitosti a všetko sa mi stratilo.