Laskavo nereportujte gramaticke chyby v prispevkoch jednotlivych uzivatelov. Opravovat po niekom gramatiku nie je ulohou adminov ani moderatorov. Ak je niekto raz dement, to je jeho vec.
Kto nevie, ako a naco sa pouziva report mod, tak nech ho radsej nepouziva.
informujem ze kym ma to hadzalo na pravidla tak ok, ale ked to hodi ze dany post alebo tema neexistuje tak to uz asi chybka je... kazdopadne tamten post som prehliadol ze sa to uz riesilo
Nie je to chyba, ale je to zbytočnosť. V Nastaveniach je možnosť "Vždy pripojiť môj podpis", ale možnosť napísať podpis tam nie je. Tak sa mi zdá táto kolonka zbytočná.
mam pocit ze je to tu az prilis obmedzene......proste musim davat pozor co poviem atd.....ved aspon nejaka sloboda slova nie???!!!mohli by ste trocha popustit uzdu a nerobit to tu az tak prisne
slobodné je to tu dosť, keď si prečítaš pravidlá nie je tam žiadne obmedzenie čo nemôžeš písať (až na niektoré výnimky ako warez, rasistické urážky..). Môžem ti zaručiť, že ak napíšeš niečo čo splňa všetky pravidlá, tak sa to nezmaže. Jemnejšie pravidlá nebudú, nemáme záujem ťahať ludí z pokecu
ano jasne....ale tak napriklad teraz osm cital jeden koment od jednej baby a ti si tam tusim napisal ze pravidlo 21(tusim)nepouzivaj pokec style.......ale preco??povedz rozumny dvovod.....to beriem ako obmedzovanie
Potom ťa aj v škole obmedzujú, nie? Alebo môžeš tak odovzdať písomku? V ktorej bude x namiesto ch, w namiesto v...? Keď niekto nevie písať, nemá tu čo robiť
audiotrack napísal:Potom ťa aj v škole obmedzujú, nie? Alebo môžeš tak odovzdať písomku? V ktorej bude x namiesto ch, w namiesto v...? Keď niekto nevie písať, nemá tu čo robiť
no ale toto nie je skola .....aky je zmysel fora??odreagovat sa nie??prist na ine myslienky zabavit sa atd.....ako chapem ze iste pravidla musia byt ved tu nemoze byt total ANARCHY ale tak mam pocit ze je to obcas az moc prehnane