|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 29 Aug 2006, 21:42 Predmet: |
|
|
nordkapp_pb jj napadlo lebo uz som raz tak "utratil" par stoviek
// ale stale mi nejde do hlavy, ze si zo socialne slabsej rodiny - net a ked som videl toto co si napisal : "Ja mam dva pocitace :jeden ma integrovanu grafiku(Windows ME) a druhy ma normalnu AGP(Windows XP).Na XP to nefici iba na Win ME. "
Videl si uz socialne slabu rodinu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mistr.Bombastik...1x Medium Expert

Stav:  Založený: 27.07.2006 Príspevky: 136 Bydlisko: P0P..R4d Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
| Ako vidím robil si asi len temu nato aby sa niekto do teba oprel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 21:46 Predmet: |
|
|
| jorg22 napísal: |
| .....ale to si radsej necham pre seba. |
... tak hadam od toho si na diskusnom fore, aby si si to pre seba nenechaval ! .. nie ??? ... ked su ti nazory inych proti srsti, tak si nemal tento topic ani zalozit .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fortune Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2005 Príspevky: 492 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 21:52 Predmet: |
|
|
to by som okamzite zavolal policiu a by som ho zazaloval za ublizenie na zdravi.
A co ty dostal si uz pokutu??Kolko zarabaju tvoji fotrovci?? |
kolko zarabaju moji fotrovci do toho ta P.R.D
k tvojej druhej otazke: jedinu pokutu v nasej rodine platila sestra, ja cestujem na mesacnik a teraz na BCK a aj ked som pol-roka chodil na cierno nechytili ma...skill vies  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

|
Zaslal: 29 Aug 2006, 21:53 Predmet: |
|
|
| Švíík napísal: |
// ale stale mi nejde do hlavy, ze si zo socialne slabsej rodiny - net a ked som videl toto co si napisal : "Ja mam dva pocitace :jeden ma integrovanu grafiku(Windows ME) a druhy ma normalnu AGP(Windows XP).Na XP to nefici iba na Win ME. "
Videl si uz socialne slabu rodinu  |
... a to si nevedel ze dva kompy su povinnou vybavou socialne slabsej rodiny ?? ... a aj pristup na net .. lebo bez toho ta ani do databazy nemozu zaradit !! ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 29 Aug 2006, 22:01 Predmet: |
|
|
no vyzera to tak pomaly ... nech uz nemas co do huby strcit , ale integrovana grafika musi byt |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 854 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 22:01 Predmet: |
|
|
| Ja som nesiel dpc naschval na cierno ponahlal som sa a nestihol som si kupit listok.Si mam vybrat pokuta na brigade by bola urcite alebo nastupit do autobusu bez listka a mozno ma nechyti revizor. |
Nikoho nezaujima co si musel obetovat kvoli listku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jorg22 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 427
Zaslal: 29 Aug 2006, 22:05 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
... a to si nevedel ze dva kompy su povinnou vybavou socialne slabsej rodiny ?? ... a aj pristup na net .. lebo bez toho ta ani do databazy nemozu zaradit !! ... |
Ty si kkt nevies ako to u mna je ten net mi plati teta ktora ma peniaze tie kompy mi kupil moj foter ale minuly rok zomrel.Moja mama zaraba 11 000SK(ved to je iba najom a co zradlo a LISTKY.Keby nam financne nepomahala rodina boli by sme na ulici.Pridavky ako je vdovske a sirotske nedostavame lebo este foter nevedel ze povinne poistenie musi platit za to bol dlh aj s urokmi 100 000SK a kvoli tomu nejsu ani pridavky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 29 Aug 2006, 22:12 Predmet: |
|
|
Tak aby sme si rozumeli o mna si hubu nebtieraj .
Ja pracujem na UPSVaR to znamena ze s pripadom ked socialne slaba rodina ma net a dva pocitace som sa nikdy nestretol ... preto som to pisal ...
mavam pripady ked ciganska rodina predava svoje deti , lebo umieraju od hladu
niekori dokonca kradnu potravu zvieratam vo vedlajsej dedine .. to je pre mna socialne slaba rodina , tak necakaj ze ta zacnem lutovat
btw moja matka zaraba 7-8 tisic |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Devil Medium Professional

Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 1217 Bydlisko: Košice city Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 22:12 Predmet: |
|
|
| Ja som nesiel dpc naschval na cierno ponahlal som sa a nestihol som si kupit listok. |
A čo takto lístok u šoféra?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

|
Zaslal: 29 Aug 2006, 22:13 Predmet: |
|
|
| Ty si kkt nevies ako to u mna je ten net mi plati teta ktora ma peniaze tie kompy mi kupil moj foter ale minuly rok zomrel.Moja mama zaraba 11 000SK(ved to je iba najom a co zradlo a LISTKY.Keby nam financne nepomahala rodina boli by sme na ulici.Pridavky ako je vdovske a sirotske nedostavame lebo este foter nevedel ze povinne poistenie musi platit za to bol dlh aj s urokmi 100 000SK a kvoli tomu nejsu ani pridavky. |
...prepac tak toto som fakt nemohol vediet ... mrzi ma to ....
..ale ked vies ako to zni: ze mas dva kompy a si socialne slabsia rodina ... to proste ed len tak napises, tak to dokopy nejde ! ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 22:14 Predmet: |
|
|
njn, podla toho je 60%rodin socialne slabych...
zlocin a trest, za chyby sa plati.. tak nespekuluj a plat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jorg22 Medium Star

Zaslal: 29 Aug 2006, 22:15 Predmet: |
|
|
| The Devil napísal: |
A čo takto lístok u šoféra?  |
To sa da aj u sofera kupit listok???Urcite aj v blave?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1481
Zaslal: 29 Aug 2006, 22:20 Predmet: |
|
|
| Fortune napísal: |
| ... ja cestujem na mesacnik a teraz na BCK ... |
Mozes mi prosim ta napisat (sry ze mimo temy) ake su vyhody pr cestovani s BCK? Myslim na cestovanie mhd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jorg22 Medium Star

Zaslal: 29 Aug 2006, 22:27 Predmet: |
|
|
| Švíík napísal: |
Tak aby sme si rozumeli o mna si hubu nebtieraj .
Ja pracujem na UPSVaR to znamena ze s pripadom ked socialne slaba rodina ma net a dva pocitace som sa nikdy nestretol ... preto som to pisal ...
mavam pripady ked ciganska rodina predava svoje deti , lebo umieraju od hladu
niekori dokonca kradnu potravu zvieratam vo vedlajsej dedine .. to je pre mna socialne slaba rodina , tak necakaj ze ta zacnem lutovat
btw moja matka zaraba 7-8 tisic |
Nikto ti nekaze aby si ma lutoval a od nikoho to nepotrebujem ja som chcel vediet ci sa to dako odvolat to je vsetko a hned vsetci do mna zacali pi*ov***.Ale to je jedno.Vydim ze mi asi nikto nepomoze.A sry za nadavky nemyslel som to tak len som bol nasraty.
Mozem sa opytat co sa povazuje za socialne slabu rodinu.Podla coho sa to urcuje??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|