Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Chytil ma revizor
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 22:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:
Ja som nesiel dpc naschval na cierno ponahlal som sa a nestihol som si kupit listok.Si mam vybrat pokuta na brigade by bola urcite alebo nastupit do autobusu bez listka a mozno ma nechyti revizor.
Ze si nestihal, Ta neospravedlnuje. Mal si skorej utekat na mhd, aby si si stihol kupit aj listok.

BTW: Asi nie si taky bohaty, aby si si mohol dovolit cestovat nacierno.. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jorg22
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 22:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

brm napísal:
Ze si nestihal, Ta neospravedlnuje. Mal si skorej utekat na mhd, aby si si stihol kupit aj listok.

BTW: Asi nie si taky bohaty, aby si si mohol dovolit cestovat nacierno.. Wink

JJ pls uz by ste mohli pls prestat riesit preco som dostal tu pokutu alebo ako ale ako sa jej zbavit???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Key5ers0ze
King
King

Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 22:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

preboha, zaplatenim.... co chces este riesit?
dostal si radu asi v tretom prispevku tak co chces este chces?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 22:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:
JJ pls uz by ste mohli pls prestat riesit preco som dostal tu pokutu alebo ako ale ako sa jej zbavit???

zaplať ju a maj ponaučenie. Nedá sa obísť, jedine cez známeho v DPMK. Zarob si na ňu zaplať to a rozmýšľaj nad tým čo si mohol mať za 1000 korún či koľko sa u vás platí, u nás 1000. A nabudúce si rozmyslíš či nastúpiš do busu bez platenia.
Je to dobré ponaučenie, neber to v zlom.
A nenadávaj na ľudí, ktorý si len robia svoju prácu a ver tomu že dosť ťažkú.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dudinko
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 23:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:
Ty si kkt nevies ako to u mna je ten net mi plati teta ktora ma peniaze tie kompy mi kupil moj foter ale minuly rok zomrel.Moja mama zaraba 11 000SK(ved to je iba najom a co zradlo a LISTKY.Keby nam financne nepomahala rodina boli by sme na ulici.Pridavky ako je vdovske a sirotske nedostavame lebo este foter nevedel ze povinne poistenie musi platit za to bol dlh aj s urokmi 100 000SK a kvoli tomu nejsu ani pridavky.

A jak to ze mas Net? Ten snad niekto musi platit.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 23:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vraj mu ho platí teta. Už to neriešme, je to OT. Problém je viac menej vysvetlený tak to už nechaj, to už sú jeho osobné veci.
Návrat hore
Stando
Star
Star

Založený: 05.02.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 23:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

no niektory revizory su fak jak hlavy dubove... zatvarat dakoho v autobuse? ved na to nema pravo, obmedzovat osobnu slobodu, na to ma pravo policajt ale nie revizor, si myslim ze niektory si dovoluju viac nez mozu... Confused
ked sme isli v autobuse cela trieda, tak asi 6ti nemali listok... najblizsia zastavka konecna, ludia vystupuju, jednemu spoluziakovi sa podarilo presmyknut a stratil sa v dave Razz potom jak ludia povystupovali tak revizori drzali spoluziakov v autobuse, samozrejme nezabudli postavit jednu gorilu do dveri, az na to ze na to nemaju pravo niekoho zdrziavat... toto im budem vycitat az dovtedy dokym sa to nezmeni... dopravny podnik nedodrzuje polku veci co sa zaviazal, a ja mu mam este pokuty platit a este ma aj protipravne drzi v autobuse?
co nedodrzuje DPB? tak napr. ak autobus vynecha, vobec sa dakdo neunuva poslat nahradny (hlavne ze to vo svojich pravidlach spominaju ze ho zabezpecia), na drzovku mi zavre pred nosom aj ked vidi ze uz chcem nastupit a evidentne by som to stihol, niektore linky su take natrieskane a pretazene jak hovado a pravidelne a samozrejme s tym nic nerobia, a co je horsie nik ich za to nepotresta ako napriklad kamionistov ked su pretazeny...
alebo meskanie, ale to take ze zo zaciatocnej zastavky - tam ho nema co zdrzat, nema tam cervenu, nie je zapcha, ale aj tag si sedi v buse a v pohode vystartuje o 5 min neskor, ved co sa bude...
DPB ma co zlepsovat...
btw patrim medzi tych co si kupuju elektricenku a mam vzdy zaplatene a preto ma to stve! vynechanie bez nahrady spoja, bezdovodne meskanie, drzost niektorych vodicov...
cest vynimkam! co sa tyka vodicov a revizorov
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 30 Aug 2006, 8:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stando napísal:
.........potom jak ludia povystupovali tak revizori drzali spoluziakov v autobuse, samozrejme nezabudli postavit jednu gorilu do dveri, az na to ze na to nemaju pravo niekoho zdrziavat...
To mas pravdu, nemaju pravo zdrziavat.. ale skus sa pozriet z ich strany.. ako udrzia nejakeho cierneho pasaziera, ked im stale bude chciet ujst? Takto budu chodit zbytocne.. Mozno by trebalo pomenit system.. Smile

Raz som zazil kontrolu cestovnych listkov v Bruseli.. v prvom momente som si myslel, ze nas prepadlo nejake policajne komando. Asi 7-8 ludi v uniformach s vysielackami nabehlo do autobusu do kazdych dveri a zacali kontrolovat listky. Autobus sa nepohol, kym neskontrolovali kazdeho pasaziera.. kym kazdy cierny pasazier nezaplatil pokutu (nezobral si listok s pokutou).. s nikym sa neparali.. uff.. Smile Aj na Slovensku by taketo mohlo byt.. bolo by to ucinnejsie a nikto by sa nestazoval na obmedzovanie slobody.. Wink
Návrat hore
jorg22
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 30 Aug 2006, 9:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Som si cital na jednej stranke ze ked ma chyti revizor tak sa mu nemusim preukazat obcianskym a ked zavola policajtov tak ani tý mu nemozu povedat moje osobne udaje musia si to nechat pre seba takze v podstate mi nema jako zisti kde byvam a jak sa volam.Neviete ci to je pravda alebo ci je ten zakon este platny?????
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 30 Aug 2006, 23:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:
Som si cital na jednej stranke ze ked ma chyti revizor tak sa mu nemusim preukazat obcianskym a ked zavola policajtov tak ani tý mu nemozu povedat moje osobne udaje musia si to nechat pre seba takze v podstate mi nema jako zisti kde byvam a jak sa volam.Neviete ci to je pravda alebo ci je ten zakon este platny?????

Nezmysel najhrubšieho zrna Laughing Laughing Laughing Kámo toto nerieš, a nad týmto ani neuvažuj.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: