Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Chytil ma revizor
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jorg22
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:02    Predmet: Chytil ma revizor Odpovedať s citátom  

Cafte.
Potreboval by som poradit chytil ma revizor(skurvisin spina vyje*ana)
a pocul som ze ked je to prvy krat a som zo socialne slabsej rodiny ze sa to da dako odvolat.Neviete co mam urobit??Nejaky list im napisat co tam mam napisat alebo ist osobne a co im mam povedat .??Poradte mi pls Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Po 1. zmen si nazov lebo mi je zle z toho ..

Po 2. nechapem preco ich urazas, tu robotu musi niekto vykonavat ( a myslim, ze revizor nieje na chybe skor ty Rolling Eyes

Po 3. vybav si to osobne na SAD respektive urade, ktory za to zodpoveda ( a povedz im to co si napisal nam, ze si pocul..)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jorg22
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Budem ich urazat lebo som nasraty a na koho ineho mozem nadavat ako na nich.Ved ked mi dal pokutu tak som mu povedal jaky je kok*t do oci.
A co im mam povedat ked tam pojdem osobne??
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nadavaj na seba, ze si nevies kupit listok alebo co si spravil..Zbytocne a bez vinny ti tu pokutu neda
Podla doterajsich skusenosti som nestretol mnoho ludi zo socialne slabsej rodiny s pristupom na i-net ...

toto im povies ked tam pojdes osobne : " a pocul som ze ked je to prvy krat a som zo socialne slabsej rodiny ze sa to da dako odvolat "
Návrat hore
ppt
Professional
Professional

Založený: 27.05.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:
Budem ich urazat lebo som nasraty a na koho ineho mozem nadavat ako na nich.Ved ked mi dal pokutu tak som mu povedal jaky je kok*t do oci.
Povedz im to iste, co si povedal tomu revizorovi do oci a daju ti dalsiu pokutu. + k tomu obvinenie.

btw. ja by som ti to neodpustil. Evil or Very Mad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jorg22
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dobre vidim ze tu este nikoho nechytil revizor alebo jeho fotrik je revizor bo vidim jak ich obranujete este ja som kkt ze si raz nekupim listok.
....LOCK:......
Návrat hore
Fortune
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

hh lamer dobre ti tak, ja byt revizorom a mi povies ze som kkt tak ti taku plesknem ze sa na autobus ani nepozries
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:

Prečo nadávaš na ľudí ktorý si len robia svoju prácu Question Question Question
Ten k*k*t si skor ty !!! Pokiaľ som chodil busmi, vždy som si kúpil lístok na autobus Exclamation To že si zo sociálne slabšej rodiny dopravný podnik nezaujíma. Kupuj si lístky a nebudeš platiť pokuty.
Okrádaš ostatných. Ak by boli všetci taký ako ty, dopravné podniky by pri dnešnom stave štátnych dotácii skrachovali a ľudia ktorý si poctivo platia by sa nemali ako dostať do práce, do školy, k lekárovi a pod.
KUPUJ SI LÍSTKY A NECESTUJ NA ČIERNO Exclamation Exclamation Exclamation DOSTAL SI POKUTU Question TAK TI TREBA Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

jorg22 napísal:
Dobre vidim ze tu este nikoho nechytil revizor alebo jeho fotrik je revizor bo vidim jak ich obranujete este ja som kkt ze si raz nekupim listok.
Tak asi si videl zle,lebo mna uz revizor par krat chytil a moj otec je v tomto smere najvacsi "nepriatel" revizorov , je sofer SAD
A to, ze si kkt, ze si si nekupil listok , tak v tom s tebou suhlasim vynimocne
Wink iba tvoja chyba
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

jorg22 napísal:

Revizori nas chytili, neboj. Ale marne spekulujes ako sa vyhnut plateniu, cim dlhsie budes cakat, tym vyssiu sumu ti nakoniec daju zaplatit.
Návrat hore
jorg22
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Fortune napísal:
hh lamer dobre ti tak, ja byt revizorom a mi povies ze som kkt tak ti taku plesknem ze sa na autobus ani nepozries

to by som okamzite zavolal policiu a by som ho zazaloval za ublizenie na zdravi.
A co ty dostal si uz pokutu??Kolko zarabaju tvoji fotrovci??
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

mohol si to napisat aj sem http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54278&start=0 je tam aj stranka tak mozno na nieco prides.
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:
to by som okamzite zavolal policiu a by som ho zazaloval za ublizenie na zdravi.
A co ty dostal si uz pokutu??Kolko zarabaju tvoji fotrovci??
Vidis tak v tom momente Ta mohol revizor zazalovat za urazku , k pokute by si si priplatil este nejakych 400 , -
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

jorg22 napísal:

jorg22prosim ta povies nam kolko mas rokov ??? ... lebo akoze Ty zazžalujes jeho za nejake napadnutie ?? naoplatku Ta on zazaluje zato, ze si ho verbalne napadol ... a tym si si facaka aj vyziadal !!! Very Happy ... a neviem preco si akoze nasraty na revizora ?? ... PODME CHODIT NA CIERNO VSETCI A ZA TYZDEN NEBUDE MAT SAD NA NAFTU... A MOZEME SI PISKAT Smile

edit:// ... hehe švíík tak teba napadlo to iste ?? Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jorg22
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 29 Aug 2006, 21:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_pb napísal:
jorg22prosim ta povies nam kolko mas rokov ??? ... lebo akoze Ty zazžalujes jeho za nejake napadnutie ?? naoplatku Ta on zazaluje zato, ze si ho verbalne napadol ... a tym si si facaka aj vyziadal !!! Very Happy ... a neviem preco si akoze nasraty na revizora ?? ... PODME CHODIT NA CIERNO VSETCI A ZA TYZDEN NEBUDE MAT SAD NA NAFTU... A MOZEME SI PISKAT Smile

edit:// ... hehe švíík tak teba napadlo to iste ?? Smile

Ja som nesiel dpc naschval na cierno ponahlal som sa a nestihol som si kupit listok.Si mam vybrat pokuta na brigade by bola urcite alebo nastupit do autobusu bez listka a mozno ma nechyti revizor.
Mne len teraz skoncila elektricenka a este mi to nevyslo aby som si zohnal potvrdenie zo skoly a aj elektricenku.A dobre uz na nich nebudem nadavat aj ked si myslim svoje ale to si radsej necham pre seba.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: