|
|
|
| Autor |
Správa |
Altamant Amateur

Stav:  Založený: 11.03.2006 Príspevky: 10
Zaslal: 15 Dec 2006, 20:53 Predmet: Čiernobiele video |
|
|
Taaakze:
-nainstaloval som si odznova windows (robil som to asi uz 5 krat a islo vsetko bez problemov)
-ked pustim akekolvek video (.avi, .3gp) v normalnych prehravacoch (BSplayer, WMP, klasicky WMP, NERO ShowTime), tak mi ho prehra ciernobiele
-ked ale pustam video .3gp v Nokia Multimedia Player, tak mi ide normalne (farebne)
-mam najnovsie kodeky, a najnovsie drivery na VGA
-zvlastne je, ze ked nejake video prehram naraz v dvoch prehravacoch, tak ten neskor pusteny je farebny
Mohli by ste mi poradit ako tento problem odstranit???
Pokial tu takato tema uz je, tak mi poslite PM link a tuto temu znazte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
snake2 Medium Professional

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 1131 Bydlisko: H:Kerestur(TT);S:Brno(CZ) Karma: 
|
Zaslal: 15 Dec 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
| skus hladat chybu niekedy inde. myslim ze to bude niekde v tych driveroch. skus napisat o aku grafu sa jedna a ake ovladace pouzivas |
|
| Návrat hore |
|
 |
Altamant Amateur

Stav:  Založený: 11.03.2006 Príspevky: 10
Zaslal: 16 Dec 2006, 19:11 Predmet: |
|
|
| mam shit. GeForce FX 5700. a drivery... stahoval som asi pred mesiacom najnovsie z oficialnej stranky, ale uz som ich zmazal. kde sa da zistit verzia? tento PC mam uz 2 roky a este nikdy mi to nerobilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
snake2 Medium Professional

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 1131 Bydlisko: H:Kerestur(TT);S:Brno(CZ) Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 19:50 Predmet: |
|
|
prave u tychto geforciek by som nedaval hned najnovsie drivery. skus nejake starsie a 100% fungujuce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|