ja som v kraji de su hodne drahe cigi za malboro 100 dat 230 sk??podla mna to je dost....taze kupujem take za 120 ale to nejde.....sak doserem si zdravie aj peniaze idu dole potom ..... ne velmi ale idu
sparty mi nechutia naj slovenske su clea ne reto ze najlacnejsie ale najlepsie a najhnusnesie su davidoff fuj humus kentus.....taky peniaz zane.......ja fajcim nejake white a newem co....
Dajme tomu ze spavas denne 9 hodin, to mas dve cigy na hodinu. Ak jednu fajcis nieco cez 5 minut, tak fajcenie ti denne zaberie 3 hodiny. A vobec ak si v skole cez hodinu fajcit nemozes, musis to dobehnut po skole, to fajcis v kuse?
Kibo napísal:ked fajcis tak tuho a prestanes, zacnes vyzierat sladkosti a vsetko naokolo, len aby si nieco mal v rukach a ustach. (znie to dost blbo )
no tak to mas pravdu ja som prestal ..ze skusim prestat a vsetko som jedol naokolo:D to mas recht
//btw skusali ste tu cigu si namocit do mlieka uz niekto? ja na to stale zabudam
blackshit100 napísal:ja som v kraji de su hodne drahe cigi za malboro 100 dat 230 sk??podla mna to je dost....taze kupujem take za 120 ale to nejde.....sak doserem si zdravie aj peniaze idu dole potom ..... ne velmi ale idu
lol a take ze kolok ti nic nehovori cigy stoja sade rovnako lol plus 30 cig za den hmm jasne to s tou cigou v papuli aj spis? nehovorim tiez fajcim lol ale aspon netrepem kraviny
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 20:14 )
jaj tak to ptm ano sry napr v rakusku su tiez kur.a drahe 4.30eur za lucky striky