cigary tu uz boli nejake odporucane ... nedavno som mal nieco z Hondurasu, znacku neviem, lebo truhlik z toho zahodil prstenec, ale velmi dobra
Cigary
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cigary
Kratke Siglo je taka "prestavkova" cigara, ak si chces Cohibu vychutnat, tak investuj do niecoho ineho (Trebars nejake Esplendidos) - bude to drahsie, ale tu cigaru si vychutnas, z tej kratkej potiahnes 15-20 krat a budes v polke, potom uz to pojde s chutou dole kopcom (pri takejto kratkej tym padom - vela tych horucich plynov nestihne skondenzovat ani sa ochladit ) ...
cigary tu uz boli nejake odporucane ... nedavno som mal nieco z Hondurasu, znacku neviem, lebo truhlik z toho zahodil prstenec, ale velmi dobra
Takže ja si cigary vychutnám rád . Síce nie pravidelne , ale raz za čas taka hodinka pri cigare je dobrá a keď ešte k tomu je nejaká fajnová whisky. Vyskúšal som už veľa cigar , ale cohiby su najlepšie , ale ešte aj romeo julia sú dobré. Najhoršie su asi mexicke , mne brutalne smrdia , už nikdy by som nekupil takú cigaru. Teraz mi kamoš doviezol v lete esplendidos priamo z Kuby tak fajčím ich , mam ich ešte dosť , ak by nahodou niekto mal zaujem nech sa kľudne ozve by sme sa dohodli , lebo ich mám dosť .
-
Murder_Inc
Star
No to je veru pravda. Tak si radšej asi doprajem niečo väčšie a lepšie, ako keby to mám za 15 minút vyfajčiť a nič by som z toho poriadne nemal. Brat si kupoval Montecristo Petit tubos, ale nepodelil sa, tak neviem či je to nejaká lepšia kvalita, niekto kto skúšal túto cigaru?
Espelndidos na zaciatok neodporucam, je to silna kava velmi, ked ju fajci clovek, ktory ma za sebou jednu cigaru za par eur.nordkapp_pb napísal:Kratke Siglo je taka "prestavkova" cigara, ak si chces Cohibu vychutnat, tak investuj do niecoho ineho (Trebars nejake Esplendidos) - bude to drahsie, ale tu cigaru si vychutnas, z tej kratkej potiahnes 15-20 krat a budes v polke, potom uz to pojde s chutou dole kopcom (pri takejto kratkej tym padom - vela tych horucich plynov nestihne skondenzovat ani sa ochladit ) ...
Osobne si myslim, ze nic nepokazi Rome Y Julieta, tie su fajn, aj chutovo aj cenovo.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja som sa vyjadril konkretne iba k problemu, ze je zbytocne davat peniaze za kratku Cohibu - to je prestavkove fajcenie pre bohatych 
urcite RyJ posluzia dobre - su to dobre cigary, ale ked chce niekto Cohibu, tak si myslim ze nema cenu ho odhovarat, ja si nemyslim, ze je to moc silne fajcivo hoci aj pre neskusenych - cigaru do pluc nedavas, tak miera vychutnania nezavisi na miere vytrenovanosti organizmu - zalezi len a iba na citlivosti na chute a vone - teda to, pre co sa cigara aj fajci
... nemyslim si ze je tazke pre novacika vychutnat si dobru cigaru
... ak mas nazor opacny, tak mi to prosim objasni, mne totiz fajcenie nepride ako citanie - ze sa najskor musis naucit precitat slabikar a az niekedy nakonci precitas majstrovsky kusok od nejakeho fetaka, ktory by nechapal ani sam seba, keby to mal po sebe citat
... pokial nepokazi pripravu cigary, tak si ju moze nalezite vychutnat 
urcite RyJ posluzia dobre - su to dobre cigary, ale ked chce niekto Cohibu, tak si myslim ze nema cenu ho odhovarat, ja si nemyslim, ze je to moc silne fajcivo hoci aj pre neskusenych - cigaru do pluc nedavas, tak miera vychutnania nezavisi na miere vytrenovanosti organizmu - zalezi len a iba na citlivosti na chute a vone - teda to, pre co sa cigara aj fajci
Mal som konkretne espeldidos, ide o to, ze len sa na to pozries, a automaticky zistis ze je to velmi dlha cigara...pripadne ine modely mozu byt velmi hrube, nejake 'churchilovske' co znamena viac tabaku, viac nikotinu atd. Clovek ktory fajci kazdy den to 'stravi' lepsie ako clovek, ktory si da jednu cigaru raz do roka. To je ako s alkoholom, ked pijes kazdy piatok po pol roku vydrzis pit dlhsie ako po prvykrat, ale ked pijes raz do pol roka tak sa sundas po par poldecakoch, chapes? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no cez ustnu dutinu z dymu teda toho nikotinu prijmes, len co je pravda 
viem co myslis, ale nefunguje to tak
cigara je o chuti, o ziadneom nikotine, alebo pravidelnom fajceni ...
viem co myslis, ale nefunguje to tak
najlepšie su Kotva či čo asi za 2€ balík (8ks)
... spolubývajuci na intráku to raz doniesol, tak reku dám si... štípala ma z toho papula... ale inak som žiadnu normálnu cigaru nefajčil, ale chcel by som skúsiť...
-
qwerty-xyz
ja som si kupil nejaku z trafiky klasika za 6 e, kus, ...a uvidim co to da, ... podla mna nic moc. ale tak aby som bol taky fajnovy ze si budem znackove z netu objednavat tak to trochu este potrva...... koniec koncov informacie o kamennych predajnaich kde sa taketo klenoty predavaju by som mal rad k dispozicii .... 
Ahojte , prosím Vás , chcel by som sa Vás spýtať , na otázku ohľadom cigar ... Nedávno som si kúpil v jednom vačšom novinovom stánku Guantanameru Cristales , v peknom , plastovom obale a stále celkom dosť , vyšlo to ale na 120 Sk (3 Eura aj niečo
) a už som sa tešil na moment kedy si ju môžem zapáliť ... Vytúžený moment prišiel a na začiatku sa mi to veľmi páčilo = Nová skúsenosť atď ... Ale po neakých 2 cm , sfajčenej cigary sa mi neako s protivila a začala mi zapáchať , tak som si ešte ale 10 - 15 krát potiahol a musel som ju zahasiť , lebo keby ďalej pobafkávam , neviem , neviem , akoby to skončilo , tak som radčej zahasil aby sa mi nezhnusila ešte viac ... A preto by som sa vás chcel opýtať , že či som si zvolil dobrú cigaru na PRVÉ fajčenie cigary , alebo v čom bol problém , viem že tý čo si kupújú cigary za 20 Euro tak si budú myslieť , že 3 Ečka , je málo , ale na prvú cigaru sa mi to zdalo dosť , ...... Chcel by som aby ste mi poradili , čo som spravil zle alebo neakú inú príčinu , môjho prvého fajčenia a chcem pokračovať , fajčením cigár , pretože aj po tomto zážitku ma veľmi lákajú a priam volajú po mne aby som si ich vychutnal ... Ďakujem 
-
javatar
Hardcore addict
1. si fajciar cigariet alebo nie?
2. ako si ju fajcil? (technika)
S kamošom sme už dlhšiu dobu chceli skúsiť cigaru, tak raz na začiatku júna tohto roku sme si kúpili a pomaly bafkali...
vtedy sme ešte moc nevedeli ako sa to zapaluje a fajčí tak to bolo také oničom, prvá skúsenosť... potom sme si čo to naštudovali a od vtedy si príležitostne kupujeme, naposledy sme mali tento štvrtok u mňa večer na streche, parádny výhľad na Nitru a cigara 
javatar napísal:1. si fajciar cigariet alebo nie?
Nie som fajčiar cigariet , ale nehovorím , že som nikdy neakú nemal ... Niekedy , výnimočne si dám jednu ale niesom neaký veľký fajčiar ... A čo sa týka fajčenia , tak si myslím , že som poťahoval dobre , 1 ,2 krát za minútu a zapálil som ju podla mňa tiež dobre ... Veľmi by som poďakoval za radu
-
javatar
Hardcore addict
1. prva otazka bola kvoli citlivosti ustnej dutiny - treba na to isty trening aby si clovek dokazal vychutnat chut tabaku ale pokial ti chutia cigarety tak nebudes mat s tym az taky problem (aj u tych treba trosku trenovat)
2. cigaru na konci odstrihnes, zapalis a tahas len do ust, ziadne slukovanie (to by si dlho nevydrzal) - toto je velmi dolezite
bafkaj si pomaly, nikam sa predsa neponahlas, kludne si relaxuj, intezitu jedneho "bafu" si spociatku urci nizko - urcite v zaciatkoch netahaj silno
cigara sa neoklepava - ked uz mas velky kus popola tak ho zlom o popolnik
toto je uzitocny poznatok - medzi potiahnutiami dopraj svojej ustnej dutine aj cisty vzduch, viac dychaj ako bafaj (nepride ti potom zle)
uprimne povedane - ja radsej fajku, cigar som mal v zivote zopar, v kazdom pripade ma fajka a cigara k sebe daleko blizsie ako cigara a cigareta
2. cigaru na konci odstrihnes, zapalis a tahas len do ust, ziadne slukovanie (to by si dlho nevydrzal) - toto je velmi dolezite
bafkaj si pomaly, nikam sa predsa neponahlas, kludne si relaxuj, intezitu jedneho "bafu" si spociatku urci nizko - urcite v zaciatkoch netahaj silno
toto je uzitocny poznatok - medzi potiahnutiami dopraj svojej ustnej dutine aj cisty vzduch, viac dychaj ako bafaj (nepride ti potom zle)
uprimne povedane - ja radsej fajku, cigar som mal v zivote zopar, v kazdom pripade ma fajka a cigara k sebe daleko blizsie ako cigara a cigareta
Nie som si celkom istý , ale mne to prekážalo takým spôsobom , že som už ďalej nemohol pobafkávať , priam mi to vadilo .... ( A Všetko viem , aj zapálenie , aj odrezanie - túto cigaru som nemusel odrezávať ... a viem aj intenzitu pobafkávanie ...) A myslíte si , že som zvolil dobrú cigaru pre ZAČIATOČNÍKA ?javatar napísal:1. prva otazka bola kvoli citlivosti ustnej dutiny - treba na to isty trening aby si clovek dokazal vychutnat chut tabaku ale pokial ti chutia cigarety tak nebudes mat s tym az taky problem (aj u tych treba trosku trenovat)
-
javatar
Hardcore addict
nuz tak sa v cigarach nevyznam ze by som ti vedel odporucit konkretnu, informuj sa ci je vlhka alebo sucha a tie vlhke su lepsie
ono to ze ti to zacalo az po 2cm mi pride skor tak, ze si nevytrenovany...
ono to ze ti to zacalo az po 2cm mi pride skor tak, ze si nevytrenovany...
Aha , ja si to tiež myslím , pretože to bola moja prvá a nebol som na to až tak naučený , lebo je to celkom iná skúsenosť ... Každopádne, budem ďalej fajčiť cigary a dúfam , že postupne sa vytrénujem aby som si toto potešenie mohol vychutnať v plnej kráse
a Ďakujem , za poradu 
-
javatar
Hardcore addict
tak v tom pripade ked prestane chutit odstrihni horiacu cast a vrat sa ku nej ked bude chut... nasilu netahaj...
Dobre , A ešte by som sa Vás chcel opýtať , že či sa dá odstrihnúť cigara ( Samozrejme tá ktorá to potrebuje ) niečim iným ako je "Cutter" - gilotínka , alebo cigarové nožnice , pretože nemám v poruke ani jeden z týchto nástrojov ... Ale tú ktorú som už fajčil , tak tá bola odstrihnutá
-
javatar
Hardcore addict
v zasade sa to nelisi od noznic alebo noza - len to urob rychlo nech neposkodis konzistenciu cigary...
aj ked drahe to tiez nie je http://www.dealextreme.com/p/stainless- ... sors-17171
aj ked drahe to tiez nie je http://www.dealextreme.com/p/stainless- ... sors-17171