Cigary
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.jrcigars.com/index.cfm?page= ... jose_marti
Toto som pred pár dňami dostal do daru, môžem odporučiť, chuť príjemná, táto cigara je výborná spoločníčka na večer
Toto som pred pár dňami dostal do daru, môžem odporučiť, chuť príjemná, táto cigara je výborná spoločníčka na večer
no tak tomu wer ...ked si potiahnes takeho riadnehoMasaker napísal:ja ti tiez zriedkavo dam... ale ked je clovek nauceny na cigaretach a reflexivne to slukuje tak to je iny naklad do pluc..
-
technolama
Novice
COHIBA, SHORT CHURCHILL
ak mate zaujem, mam na predaj kvalitne original z kuby dovezene cigary cohiby a rome y juliety. Ak by ste mali zaujem tak icq 342778589. som z bratislavy. cena jedneho kusu je 7EUR
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak tak aj mna by zaujimalo kde to skalduejs a daj aj fotkynordkapp_pb napísal:ake su stare, kedy si ich kupoval, v com a kde ich mas uskladnene ? ... lebo sice Cohiba za 7 je velmi dobra cena, ale ak je zle skladovana tak bude chutit rovnako jak Vasco za 2![]()
...
BTW: Nema niekto z KE napredaj humidor tak na 20-25ks velkosti ako cohiba esplenditos alebo siglo III ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na kube v tovarni to ludia co tam makaju vynasaju kus po kuse den za dnom, stmolia alebo tiez vynesu z fabriky cohiba krabicku a potom to predavaju na trhu turistom ... je to velmi lacne a pritom origo ... ak to ziskal touto cestou tak sa cene nemusis divit, ked to nechce predavat s nejakym megaziskom
... (( apropos - skusenost znameho, 25 kuskov v krabke z nejakeho lepsieho dreva myslim ze za nejakych 100 USD ? ... presnu cenu neviem, ale bolo to proste moc lacne ))
Bud taky dobry tak potom nepis do tejto temy, a hulenie nejde do penazi ?Ovsem ak ta niekto nepozve...176656 napísal:ja nefajčím je to zbytočné vyhadzovanie penazí, ked tak sa zhuliť občas
Cigary - lacné, ale dobre!!!
Ktora cigara vám najviac chuti a je cenovo nenáročná??
Re: Cigary
Mam doma cohiba esplendidos, no z Cuby bola dovezena minule leto
Teda je sucha, su nejake moznosti co s tym? Bol by to hriech vyfajcit taku cigaru v suchom stave, neda sa to nejalkym sposobom do istej mieri navlhcit nejak? Alebo uz sa s tym neda nic robit? 
-
Murder_Inc
Star
Re: Cigary
Skúsim oživiť túto tému...tak ja som si dnes kúpil produkt s názvom Vasco da gama, nebolo to nič moc, však aj cena tomu zodpovedala, ale chcem si cez víkend vychutnať cigaru značky Cohiba, presnejšie túto:
http://www.myami.sk/sk/cohiba-siglo-i-a-t-3
A som zvedavý na rozdiel v kvalite, chuti a ostatných aspektoch
Inak mohli by ste dať ešte nejaké tipy na cigary, s ktorými ste mali pozitívnu skúsenosť či už od značky Cohiba, alebo iných 
http://www.myami.sk/sk/cohiba-siglo-i-a-t-3
A som zvedavý na rozdiel v kvalite, chuti a ostatných aspektoch