Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cim to je? Doba? Choroba?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Filipito
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.06.2007

PríspevokZaslal: 08 Jún 2008, 17:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aiden: kua tak toto je super K+
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lub0$
Light Professional
Light Professional

Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: 08 Jún 2008, 23:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aiden napísal:

...lebo je <> a raz si uvedomi ako sa veci maju
A ked si to uz uvedomi, tak to uz bude dost neskoro a vtedy zisti ,ze ju nikto nechce, lebo je opoterbovana ako obecna miesacka. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
matoa
Amateur
Amateur

Založený: 10.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 15:37    Predmet: Re: Cim to je? Doba? Choroba? Odpovedať s citátom  

[quote="midnight_man"]Co tu bude za 4-5 rokov preboha?/quote]

Vtedy budeme tomuto hovoriť staré dobré časi Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Filipito
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 15:48    Predmet: Re: Cim to je? Doba? Choroba? Odpovedať s citátom  

[quote="matoa"]
midnight_man napísal:
Co tu bude za 4-5 rokov preboha?/quote]

Vtedy budeme tomuto hovoriť staré dobré časi Laughing
tak sranda je sranda ale tak toto sa mi velmi smiesne nezda Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
matoa
Amateur
Amateur

Založený: 10.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 15:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

No, nebude to ktoviečo keď to tak dopadne.
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 16:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

humanisti... ale za pritulnu holku co ma o vas zaujem na zurke by ste dali aj padíka

nevravim ze mna to nezaujima ze mame 13,14 rocne "ku*vicky" po meste ale robit z toho klonovanie prispevkov a tragediu ludstva?
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 16:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

SRneC napísal:
humanisti... ale za pritulnu holku co ma o vas zaujem na zurke by ste dali aj padíka

nevravim ze mna to nezaujima ze mame 13,14 rocne "ku*vicky" po meste ale robit z toho klonovanie prispevkov a tragediu ludstva?
Ty si to este nepochopil? Vacsina z nich sa buri kvoli tomu, ze o nich ani take pritulnejsie nemaju zaujem a tak sa tvaria, ze hladaju iba lasku a takyto flirt nie.
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2007

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 17:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR: K+. Máš pravdu. Lenže oni to nepriznajú. Nehovorím, že som tým, čo sa deje priam nadšený...ale žeby ma až tak strašne trápilo sa nedá povedať, až kým sa to netýka jednej baby, ktorú mám rád, ale to je už skôr môj problém.

Niekto tu písal, že sa mu hnusí, keď 14-ročná chodí z 18-ročným...A nie také isté, že 18-ročný chodí so 14-ročnou?Nie sú na vine, keď sa tie baby k*rvia aj tí chalani/muži, s ktorými sa k*rvia?A keď sú ešte aj starší ako ony, tak kto má mať rozum tí starší alebo tie mladé? Question
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 17:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sagittarius napísal:
...
Dakujem. Mas uplnu pravdu. Uz tu aj niekto vyssie pisal, ze ked je dopyt, tak je aj ponuka. Ja si to na sebe nedokazem predstavit, ale zeby som sa tu teraz rozkrikoval, ze som proti kurv*m, tak to nie, ved raz za cas je fajn na taku (16+) narazit Very Happy
Návrat hore
marteenka.s
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.09.2006

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 17:34    Predmet: Podla mna je to dobou Odpovedať s citátom  

Tazko hladat odpoved na taketo situacie. Mam sestru, ktora ma 15 rokov a vobec sa nesprava tak ako ja ked som bola v jej veku. ked jej pripomeniem vetu....KED SOM BOLA V TVOJOM VEKU...tak ma posle do piiiip s tym, ze teraz je ina doba. A to musim povedat, ze ona je este len taky light vyvrhel, pretoze ,,len,, nadava, odvrava, chodi von kedy sa jej zachce, nic nerobi, odmieta pomahat.......neni to nejaky extrem, ale musim povedat, ze uz toto mi lezie na nervy. Je to dobou. Doteraz boli chlani ti, co mohli fajcit kedy chceli, hrali sa na machrov.....a baby si povedali, ked to mozu chalani, preco nie aj my??? preco by sme mali byt diskriminovane? tak sa teraz spravaju tak aj baby. Coraz viac taketo spravanie u dievcat chalanov odradza, samozrejem nikto nema rad ked baba fajci, odvrava. Kto by taku chcel? Dievca by malo byt damou a nie fetackou. Verim tomu, ze my to nezmenime a mozno su na vine aj rodicia, ved vsetko sa rodi uz v skolke....a od koho to tie deti maju? od ucitelov? samozrejme ze nie........rodicia su tomu na vine.......tak potom sa nedivme kam tato populacia speje
Návrat hore
JV
Star
Star

Založený: 27.04.2007

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 19:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mno to za par rokov budene nasim synom frajerky uz len uplacat Laughing
Návrat hore
Filipito
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 20:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

akoze ja nic nezatlkavam ja ziadnu taku nechcem,(je mi zatial dobre s tou ktoru mam:wink: ) to len jedna moja kamoska chodi s jedny 18 rocnym a ako ich vidim tak ....

//sagittarius:ani jeden z nich nema rozum.... ta mlada sa za nim vali ze wou ma auto etc.. a ten chalan si chce zatrtkat

///gothar ja sa nebojim Razz minule som s nou otom hovoril a ona ze jej sa taki nepacia etc...
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 20:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Filipito napísal:
akoze ja nic nezatlkavam ja ziadnu taku nechcem,(je mi zatial dobre s tou ktoru mam:wink: ) to len jedna moja kamoska chodi s jedny 18 rocnym a ako ich vidim tak ....
Tak sa bojis aby si aj tvoja nenasla takeho?
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 22:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

zaujmave ze vacsina tyych dievcat sa potom strasne trapi ze ich laska trapi, ze chalani su svine a podobne veci....jak vam nieco povie ze pocat vztahu nie je flirt s niekym inym nic zle Very Happy ze si zvysuje sebavedomie....proste vztahy polozene na niecom takom..nemam slov. Ja nechcem robit z nas poslednych ludi na hojko arche ale fakt to vidim biedne. Uz len cakam tu finalnu "potopu"
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 23:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kludne este zachranne koleso odloz, nebudes ho v blizkej dobe potrebovat...

No tak ludiaaa, neblbnite uz. Kriste sak o co ide, preco ja a vsetci moji kamarati sa dokazeme takymto individuam vyhybat a islo by nam to omnoho tazsie, ak by ich naozaj bolo tolko ako tvrdite.

Je to logicke, ze deti su dnes drzejsie. My sme drzejsi nez boli nasi rodicia. Je to prirodzene a postupuje to tak, ktovie kde sa to zastavi.

Este chvilu a zacnem vam uz aj ja verit a to nechcem Smile .

Menej stazovania sa na internete pomaha. Na svete je neskutocne mnozstvo uzasnych ludi ktorych mozete spoznat. Staci len chciet hladat. A tuto skupinku negativnych vyrastkov doby(a zas to poviem, neni ich zdaleka tak vela jak tu vykladate) skratka ignorujte. Je to jednoduche.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 8 z 10

Prejdi na: