Cim to je? Doba? Choroba?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Cim to je? Doba? Choroba?

Príspevok od používateľa matoa »

[quote="midnight_man"]Co tu bude za 4-5 rokov preboha?/quote]

Vtedy budeme tomuto hovoriť staré dobré časi :lol:
Filipito
Darca
Darca

Re: Cim to je? Doba? Choroba?

Príspevok od používateľa Filipito »

matoa napísal:
tak sranda je sranda ale tak toto sa mi velmi smiesne nezda :roll:
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

No, nebude to ktoviečo keď to tak dopadne.
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

humanisti... ale za pritulnu holku co ma o vas zaujem na zurke by ste dali aj padíka

nevravim ze mna to nezaujima ze mame 13,14 rocne "ku*vicky" po meste ale robit z toho klonovanie prispevkov a tragediu ludstva?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SRneC napísal:humanisti... ale za pritulnu holku co ma o vas zaujem na zurke by ste dali aj padíka

nevravim ze mna to nezaujima ze mame 13,14 rocne "ku*vicky" po meste ale robit z toho klonovanie prispevkov a tragediu ludstva?
Ty si to este nepochopil? Vacsina z nich sa buri kvoli tomu, ze o nich ani take pritulnejsie nemaju zaujem a tak sa tvaria, ze hladaju iba lasku a takyto flirt nie.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

GothaR: K+. Máš pravdu. Lenže oni to nepriznajú. Nehovorím, že som tým, čo sa deje priam nadšený...ale žeby ma až tak strašne trápilo sa nedá povedať, až kým sa to netýka jednej baby, ktorú mám rád, ale to je už skôr môj problém.

Niekto tu písal, že sa mu hnusí, keď 14-ročná chodí z 18-ročným...A nie také isté, že 18-ročný chodí so 14-ročnou?Nie sú na vine, keď sa tie baby k*rvia aj tí chalani/muži, s ktorými sa k*rvia?A keď sú ešte aj starší ako ony, tak kto má mať rozum tí starší alebo tie mladé? :?:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sagittarius napísal:...
Dakujem. Mas uplnu pravdu. Uz tu aj niekto vyssie pisal, ze ked je dopyt, tak je aj ponuka. Ja si to na sebe nedokazem predstavit, ale zeby som sa tu teraz rozkrikoval, ze som proti kurv*m, tak to nie, ved raz za cas je fajn na taku (16+) narazit :D
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Podla mna je to dobou

Príspevok od používateľa marteenka.s »

Tazko hladat odpoved na taketo situacie. Mam sestru, ktora ma 15 rokov a vobec sa nesprava tak ako ja ked som bola v jej veku. ked jej pripomeniem vetu....KED SOM BOLA V TVOJOM VEKU...tak ma posle do piiiip s tym, ze teraz je ina doba. A to musim povedat, ze ona je este len taky light vyvrhel, pretoze ,,len,, nadava, odvrava, chodi von kedy sa jej zachce, nic nerobi, odmieta pomahat.......neni to nejaky extrem, ale musim povedat, ze uz toto mi lezie na nervy. Je to dobou. Doteraz boli chlani ti, co mohli fajcit kedy chceli, hrali sa na machrov.....a baby si povedali, ked to mozu chalani, preco nie aj my??? preco by sme mali byt diskriminovane? tak sa teraz spravaju tak aj baby. Coraz viac taketo spravanie u dievcat chalanov odradza, samozrejem nikto nema rad ked baba fajci, odvrava. Kto by taku chcel? Dievca by malo byt damou a nie fetackou. Verim tomu, ze my to nezmenime a mozno su na vine aj rodicia, ved vsetko sa rodi uz v skolke....a od koho to tie deti maju? od ucitelov? samozrejme ze nie........rodicia su tomu na vine.......tak potom sa nedivme kam tato populacia speje
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Mno to za par rokov budene nasim synom frajerky uz len uplacat :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

akoze ja nic nezatlkavam ja ziadnu taku nechcem,(je mi zatial dobre s tou ktoru mam:wink: ) to len jedna moja kamoska chodi s jedny 18 rocnym a ako ich vidim tak ....

//sagittarius:ani jeden z nich nema rozum.... ta mlada sa za nim vali ze wou ma auto etc.. a ten chalan si chce zatrtkat

///gothar ja sa nebojim :P minule som s nou otom hovoril a ona ze jej sa taki nepacia etc...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Filipito napísal:akoze ja nic nezatlkavam ja ziadnu taku nechcem,(je mi zatial dobre s tou ktoru mam:wink: ) to len jedna moja kamoska chodi s jedny 18 rocnym a ako ich vidim tak ....
Tak sa bojis aby si aj tvoja nenasla takeho?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

zaujmave ze vacsina tyych dievcat sa potom strasne trapi ze ich laska trapi, ze chalani su svine a podobne veci....jak vam nieco povie ze pocat vztahu nie je flirt s niekym inym nic zle :D ze si zvysuje sebavedomie....proste vztahy polozene na niecom takom..nemam slov. Ja nechcem robit z nas poslednych ludi na hojko arche ale fakt to vidim biedne. Uz len cakam tu finalnu "potopu"
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Kludne este zachranne koleso odloz, nebudes ho v blizkej dobe potrebovat...

No tak ludiaaa, neblbnite uz. Kriste sak o co ide, preco ja a vsetci moji kamarati sa dokazeme takymto individuam vyhybat a islo by nam to omnoho tazsie, ak by ich naozaj bolo tolko ako tvrdite.

Je to logicke, ze deti su dnes drzejsie. My sme drzejsi nez boli nasi rodicia. Je to prirodzene a postupuje to tak, ktovie kde sa to zastavi.

Este chvilu a zacnem vam uz aj ja verit a to nechcem :) .

Menej stazovania sa na internete pomaha. Na svete je neskutocne mnozstvo uzasnych ludi ktorych mozete spoznat. Staci len chciet hladat. A tuto skupinku negativnych vyrastkov doby(a zas to poviem, neni ich zdaleka tak vela jak tu vykladate) skratka ignorujte. Je to jednoduche.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Tento trend sa zastavi mozno za 20-30 rokov? Zmeni sa myslenie ludi, ich postoje...atd, ktovie ake "styly" pridu a tak podobne.
Sagittarius
Guru
Guru

midnight_man napísal:zaujmave ze vacsina tyych dievcat sa potom strasne trapi ze ich laska trapi, ze chalani su svine a podobne veci....jak vam nieco povie ze pocat vztahu nie je flirt s niekym inym nic zle :D ze si zvysuje sebavedomie....proste vztahy polozene na niecom takom..nemam slov. Ja nechcem robit z nas poslednych ludi na hojko arche ale fakt to vidim biedne. Uz len cakam tu finalnu "potopu"
Vieš, možno ich to aj naozaj trápi...možno sa sklamali a to, čo robia je akási obrana (obrnenie)...

Ďalej potopy sa neboj. :wink:
1. Lebo také baby boli aj v minulosti a nie sú len vo veku okolo 15. Vo veku okolo 15 je ich aj preto toľko, lebo väčšina tých starších už stihla vyrásť, ale sú také aj dvadsiatky aj staršie, ale ty to nevidíš, lebo je ich menej a lebo si ich menej všímaš a to správanie u nich má trocha iné formy.
2. Keby naozaj mala prísť tá "potopa", tak potom ostatnú len tie, čo sa spamätali a tie, čo také nikdy neboli. Ale neboj spamätá sa väčšina.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:Tento trend sa zastavi mozno za 20-30 rokov? Zmeni sa myslenie ludi, ich postoje...atd, ktovie ake "styly" pridu a tak podobne.
Podla mna nie, to ide vsetko s modou. A ked su teraz v mode uplne kratucke sortky a mini tricka/tielka, tak sa nemozeme cudovat, ze sa tak trochu nechaju zlakat na ku*venie. To iste nejaka reklama na parfem, ze teen a tam sa za mladou dievcinou nahanaju chalani :)
Pomaly asi nastane doba, ked sa oblecenie zacne zas zvacsovat, cas si netrufam odhadnut, ale 20-30 rokov to urcite nebude. Vacsina z nich sa da do normalu po ukonceni puberty, cize to len potvrdzujemoju teoriu o tom, ze za to moze moda a media.
PS: Vigor a Sagittarius - krasne prispevky :)
//sheep: tak tak, ale to potom zase internetisti zalozia ligu proti cudnosti, lebo si aj tak nevrznu :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

njn, prejde sa viac na puritanstvo a bude pokoj
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Ma tak napadlo ze baby si myslia ze nemaju ako zaujat, len kozami a tym pod nimi. Mozno to mate v puberte vy chlapi trosku lahsie. Lebo kazdy clovek chce byt slavny, zaujimavy a proste vytrcat z radu. Vy chlapy to riesite bud sportom pripadne pc - myslim tym seriozne venovanie sa danej cinnosti. Zeny stavia na rychlu cestu byt "uznavane". Mozno je to aj o tom prvotnom sebavedomi.....ale ako som uz raz napisala kde je dopyt bude aj coskoro ponuka takze nesudte iba zeny, aj vy chlapi mate za usami toho dost. Pekny den 8)
Sagittarius
Guru
Guru

GothaR: Keď zoberiem tvoju teóriu...tak máš pravda. A keď sa s tým trocha pohrám, tak dokonca aj pohľadu globálneho otepľovania. Lebo keď sa prejdem po vonku, tak sa ani len nečudujem, že sú v móde šortky a krátke sukne a tričká na ramienkach...ale ak otepľovanie bude takto pokračovať, tak naozaj pre ľudí bude lepšie, keď toho budú mať viac zakrytého kvôli slnku...mierne zcestné, ale na tom kúsok pravdu...:wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Este mi napadlo, ze dalsi stupen mody moze byt tento: http://halbot.haluze.sk/?id=3408 :D
Napísať odpoveď