Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cim to je? Doba? Choroba?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Sheep
Addict
Addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 23:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tento trend sa zastavi mozno za 20-30 rokov? Zmeni sa myslenie ludi, ich postoje...atd, ktovie ake "styly" pridu a tak podobne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2007

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 23:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
zaujmave ze vacsina tyych dievcat sa potom strasne trapi ze ich laska trapi, ze chalani su svine a podobne veci....jak vam nieco povie ze pocat vztahu nie je flirt s niekym inym nic zle Very Happy ze si zvysuje sebavedomie....proste vztahy polozene na niecom takom..nemam slov. Ja nechcem robit z nas poslednych ludi na hojko arche ale fakt to vidim biedne. Uz len cakam tu finalnu "potopu"
Vieš, možno ich to aj naozaj trápi...možno sa sklamali a to, čo robia je akási obrana (obrnenie)...

Ďalej potopy sa neboj. Wink
1. Lebo také baby boli aj v minulosti a nie sú len vo veku okolo 15. Vo veku okolo 15 je ich aj preto toľko, lebo väčšina tých starších už stihla vyrásť, ale sú také aj dvadsiatky aj staršie, ale ty to nevidíš, lebo je ich menej a lebo si ich menej všímaš a to správanie u nich má trocha iné formy.
2. Keby naozaj mala prísť tá "potopa", tak potom ostatnú len tie, čo sa spamätali a tie, čo také nikdy neboli. Ale neboj spamätá sa väčšina.
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 23:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
Tento trend sa zastavi mozno za 20-30 rokov? Zmeni sa myslenie ludi, ich postoje...atd, ktovie ake "styly" pridu a tak podobne.
Podla mna nie, to ide vsetko s modou. A ked su teraz v mode uplne kratucke sortky a mini tricka/tielka, tak sa nemozeme cudovat, ze sa tak trochu nechaju zlakat na ku*venie. To iste nejaka reklama na parfem, ze teen a tam sa za mladou dievcinou nahanaju chalani Smile
Pomaly asi nastane doba, ked sa oblecenie zacne zas zvacsovat, cas si netrufam odhadnut, ale 20-30 rokov to urcite nebude. Vacsina z nich sa da do normalu po ukonceni puberty, cize to len potvrdzujemoju teoriu o tom, ze za to moze moda a media.
PS: Vigor a Sagittarius - krasne prispevky Smile
//sheep: tak tak, ale to potom zase internetisti zalozia ligu proti cudnosti, lebo si aj tak nevrznu Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 23:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

njn, prejde sa viac na puritanstvo a bude pokoj
Návrat hore
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 10.02.2006

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 9:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ma tak napadlo ze baby si myslia ze nemaju ako zaujat, len kozami a tym pod nimi. Mozno to mate v puberte vy chlapi trosku lahsie. Lebo kazdy clovek chce byt slavny, zaujimavy a proste vytrcat z radu. Vy chlapy to riesite bud sportom pripadne pc - myslim tym seriozne venovanie sa danej cinnosti. Zeny stavia na rychlu cestu byt "uznavane". Mozno je to aj o tom prvotnom sebavedomi.....ale ako som uz raz napisala kde je dopyt bude aj coskoro ponuka takze nesudte iba zeny, aj vy chlapi mate za usami toho dost. Pekny den Cool
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 13:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR: Keď zoberiem tvoju teóriu...tak máš pravda. A keď sa s tým trocha pohrám, tak dokonca aj pohľadu globálneho otepľovania. Lebo keď sa prejdem po vonku, tak sa ani len nečudujem, že sú v móde šortky a krátke sukne a tričká na ramienkach...ale ak otepľovanie bude takto pokračovať, tak naozaj pre ľudí bude lepšie, keď toho budú mať viac zakrytého kvôli slnku...mierne zcestné, ale na tom kúsok pravdu...Wink
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 17:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Este mi napadlo, ze dalsi stupen mody moze byt tento: http://halbot.haluze.sk/?id=3408 Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 18:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja sa s tym stotoznujem minimalne hostesky sa nam tak uz "obliekaju" Very Happy
Návrat hore
Filipito
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.06.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 19:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

to by nebolo spatne Cool
Návrat hore
Aiden
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 06.04.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 19:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Filipito napísal:
to by nebolo spatne Cool
myslim, ze v niektorych pripadoch by bolo Very Happy

Fat woman.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  26.3 kB
 Rozlíšenie:  324x433
 Prezretá:  12 krát

Fat woman.jpg

Návrat hore
Filipito
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.06.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 19:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak to hej Very Happy Very Happy
Návrat hore
JV
Star
Star

Založený: 27.04.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 20:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vigor napísal:
Kludne este zachranne koleso odloz, nebudes ho v blizkej dobe potrebovat...

No tak ludiaaa, neblbnite uz. Kriste sak o co ide, preco ja a vsetci moji kamarati sa dokazeme takymto individuam vyhybat a islo by nam to omnoho tazsie, ak by ich naozaj bolo tolko ako tvrdite.

Je to logicke, ze deti su dnes drzejsie. My sme drzejsi nez boli nasi rodicia. Je to prirodzene a postupuje to tak, ktovie kde sa to zastavi.

Este chvilu a zacnem vam uz aj ja verit a to nechcem Smile .

Menej stazovania sa na internete pomaha. Na svete je neskutocne mnozstvo uzasnych ludi ktorych mozete spoznat. Staci len chciet hladat. A tuto skupinku negativnych vyrastkov doby(a zas to poviem, neni ich zdaleka tak vela jak tu vykladate) skratka ignorujte. Je to jednoduche.
tak to sa ty povie ked prvu babu ktoru stretnes sa ti vysmeje do ksichtu ze jake decko pritom ma rovnaky vek ako ty potom v triede furt pocujem no boli sme s takymi 18 ročnymi vonku a sme sa naaaajeba*iii waau a furt kazda baba chalani su svine ale jak vidi prveho 18-19 ročneho hned aky je zlaty a co on vie a co ma bla bla bla a jak im on kupi pivo a jaky sme my sockari bla bla bla dalsie pi*oviny tebe sa zda normalne ze idem na zastavku a nejaka 15-ka ktora uznava somstrasnesumtnaacool styl ma zavola a zacne my pi*ov*** ze jak strasne vyzeram a ze by som sa mal dat ostrihat a podobne kktiny a chvilu nato dojdu ti 18-ročny buchači s tym že ich prepašuju do klubu a ze sa opiju a potom co pexeso asi nebudu hrat no ked pride na to ze ich mali iba trtk*nie tak uz dupkaju prec hlavne ze sa maju cim pochvalit a potom budu mat strasne depky a jaky su chalani kkti a tak dalej nekonecni kolobeh...
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 20:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

JV: Tak mne toto baby nezvykli nikdy vravieť...tak ja na to nič nemožem povedať, ale k tomu, čo si písal o tom ako správajú tie 15-ky a tí 18-19-roční, tak len jedno: vzájomná sprostosť z oboch strán...a je pravda, že čím väčšie mesto tým je viac takýchto prípadov a zase nie je každá taká. Skús si všímať tie normálne...
Návrat hore
JV
Star
Star

Založený: 27.04.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 20:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

tie normalne spočitam na jednej ruke homera simpsna
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 21:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

JV: ved vzdy to tak bolo, ze baby sa davaju dokopy so starsimi chalanmi...
A to, ze sa par z nich ide opit do klubu so starsimi je ich vec. Ked sa rovesnikom smeju, tak je to zas ich problem a znak toho, ze si myslia ake su dospele. Na ne sa vykasli, ja ich uspesne ignorujem uz par rokov Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 9 z 10

Prejdi na: