Pohlavie: Stav: Založený: 13.02.2007 Príspevky: 968 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma:
Zaslal: 09 Jún 2008, 23:28 Predmet:
midnight_man napísal:
zaujmave ze vacsina tyych dievcat sa potom strasne trapi ze ich laska trapi, ze chalani su svine a podobne veci....jak vam nieco povie ze pocat vztahu nie je flirt s niekym inym nic zle ze si zvysuje sebavedomie....proste vztahy polozene na niecom takom..nemam slov. Ja nechcem robit z nas poslednych ludi na hojko arche ale fakt to vidim biedne. Uz len cakam tu finalnu "potopu"
Vieš, možno ich to aj naozaj trápi...možno sa sklamali a to, čo robia je akási obrana (obrnenie)...
Ďalej potopy sa neboj.
1. Lebo také baby boli aj v minulosti a nie sú len vo veku okolo 15. Vo veku okolo 15 je ich aj preto toľko, lebo väčšina tých starších už stihla vyrásť, ale sú také aj dvadsiatky aj staršie, ale ty to nevidíš, lebo je ich menej a lebo si ich menej všímaš a to správanie u nich má trocha iné formy.
2. Keby naozaj mala prísť tá "potopa", tak potom ostatnú len tie, čo sa spamätali a tie, čo také nikdy neboli. Ale neboj spamätá sa väčšina.
Tento trend sa zastavi mozno za 20-30 rokov? Zmeni sa myslenie ludi, ich postoje...atd, ktovie ake "styly" pridu a tak podobne.
Podla mna nie, to ide vsetko s modou. A ked su teraz v mode uplne kratucke sortky a mini tricka/tielka, tak sa nemozeme cudovat, ze sa tak trochu nechaju zlakat na ku*venie. To iste nejaka reklama na parfem, ze teen a tam sa za mladou dievcinou nahanaju chalani
Pomaly asi nastane doba, ked sa oblecenie zacne zas zvacsovat, cas si netrufam odhadnut, ale 20-30 rokov to urcite nebude. Vacsina z nich sa da do normalu po ukonceni puberty, cize to len potvrdzujemoju teoriu o tom, ze za to moze moda a media.
PS: Vigor a Sagittarius - krasne prispevky
//sheep: tak tak, ale to potom zase internetisti zalozia ligu proti cudnosti, lebo si aj tak nevrznu
Pohlavie: Stav: Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma:
Zaslal: 10 Jún 2008, 9:53 Predmet:
Ma tak napadlo ze baby si myslia ze nemaju ako zaujat, len kozami a tym pod nimi. Mozno to mate v puberte vy chlapi trosku lahsie. Lebo kazdy clovek chce byt slavny, zaujimavy a proste vytrcat z radu. Vy chlapy to riesite bud sportom pripadne pc - myslim tym seriozne venovanie sa danej cinnosti. Zeny stavia na rychlu cestu byt "uznavane". Mozno je to aj o tom prvotnom sebavedomi.....ale ako som uz raz napisala kde je dopyt bude aj coskoro ponuka takze nesudte iba zeny, aj vy chlapi mate za usami toho dost. Pekny den
Pohlavie: Stav: Založený: 13.02.2007 Príspevky: 968 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma:
Zaslal: 10 Jún 2008, 13:19 Predmet:
GothaR: Keď zoberiem tvoju teóriu...tak máš pravda. A keď sa s tým trocha pohrám, tak dokonca aj pohľadu globálneho otepľovania. Lebo keď sa prejdem po vonku, tak sa ani len nečudujem, že sú v móde šortky a krátke sukne a tričká na ramienkach...ale ak otepľovanie bude takto pokračovať, tak naozaj pre ľudí bude lepšie, keď toho budú mať viac zakrytého kvôli slnku...mierne zcestné, ale na tom kúsok pravdu...
Kludne este zachranne koleso odloz, nebudes ho v blizkej dobe potrebovat...
No tak ludiaaa, neblbnite uz. Kriste sak o co ide, preco ja a vsetci moji kamarati sa dokazeme takymto individuam vyhybat a islo by nam to omnoho tazsie, ak by ich naozaj bolo tolko ako tvrdite.
Je to logicke, ze deti su dnes drzejsie. My sme drzejsi nez boli nasi rodicia. Je to prirodzene a postupuje to tak, ktovie kde sa to zastavi.
Este chvilu a zacnem vam uz aj ja verit a to nechcem .
Menej stazovania sa na internete pomaha. Na svete je neskutocne mnozstvo uzasnych ludi ktorych mozete spoznat. Staci len chciet hladat. A tuto skupinku negativnych vyrastkov doby(a zas to poviem, neni ich zdaleka tak vela jak tu vykladate) skratka ignorujte. Je to jednoduche.
tak to sa ty povie ked prvu babu ktoru stretnes sa ti vysmeje do ksichtu ze jake decko pritom ma rovnaky vek ako ty potom v triede furt pocujem no boli sme s takymi 18 ročnymi vonku a sme sa naaaajeba*iii waau a furt kazda baba chalani su svine ale jak vidi prveho 18-19 ročneho hned aky je zlaty a co on vie a co ma bla bla bla a jak im on kupi pivo a jaky sme my sockari bla bla bla dalsie pi*oviny tebe sa zda normalne ze idem na zastavku a nejaka 15-ka ktora uznava somstrasnesumtnaacool styl ma zavola a zacne my pi*ov*** ze jak strasne vyzeram a ze by som sa mal dat ostrihat a podobne kktiny a chvilu nato dojdu ti 18-ročny buchači s tym že ich prepašuju do klubu a ze sa opiju a potom co pexeso asi nebudu hrat no ked pride na to ze ich mali iba trtk*nie tak uz dupkaju prec hlavne ze sa maju cim pochvalit a potom budu mat strasne depky a jaky su chalani kkti a tak dalej nekonecni kolobeh...
Zaslal: 10 Jún 2008, 20:16 Predmet:
JV: Tak mne toto baby nezvykli nikdy vravieť...tak ja na to nič nemožem povedať, ale k tomu, čo si písal o tom ako správajú tie 15-ky a tí 18-19-roční, tak len jedno: vzájomná sprostosť z oboch strán...a je pravda, že čím väčšie mesto tým je viac takýchto prípadov a zase nie je každá taká. Skús si všímať tie normálne...
JV: ved vzdy to tak bolo, ze baby sa davaju dokopy so starsimi chalanmi...
A to, ze sa par z nich ide opit do klubu so starsimi je ich vec. Ked sa rovesnikom smeju, tak je to zas ich problem a znak toho, ze si myslia ake su dospele. Na ne sa vykasli, ja ich uspesne ignorujem uz par rokov
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre