No veď ja som mal problémy s tým, že baby chodili so staršími, že sa opíjali viac ako chalani, že sa kur*ili(výraz sa mi nepáči, ale lepší ma nenapadá) po diskotékach, atď...no časom aj chalani začali viac piť, viac skúšať s babami ľahšieho rangu a baby sa zasa znormálnili a ukľudnili...a všetko je v pohode...a tie, čo sú také aj teraz, buď onedlho prestanú byť alebo to majú jednoducho v povahe...GothaR napísal:JV: ved vzdy to tak bolo, ze baby sa davaju dokopy so starsimi chalanmi...
A to, ze sa par z nich ide opit do klubu so starsimi je ich vec. Ked sa rovesnikom smeju, tak je to zas ich problem a znak toho, ze si myslia ake su dospele. Na ne sa vykasli, ja ich uspesne ignorujem uz par rokov
Cim to je? Doba? Choroba?
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
Tie normalnejsie baby niesu take viditelne
preto si ich clovek skor nevsimne ako vsimne, zato niektore ked idu po meste potrebuju, aby sa kazdy chalan za nimi otocil. Dajme tomu ze stym oteplovanim na tom nieco bude. K tomu ozieraniu sa po kluboch s chalnmi, len krocik od toho fajne si pokazit zivot... 
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa nad tym nepozastavujem .. proste to tak je a dalej neriesim 
Preco by som sa mal pozastavit na 15 kou v minisukni a kopou makeupu na ksichte .. ? mne to dokonca nepride ani pritazlive , vsetko sa ma robit z mierou a to plati aj tu ...
To necham na alfa primatov ktori si piatocny vecer potrebuju pridat dalsi ulovok do zbierky ..
Preco by som sa mal pozastavit na 15 kou v minisukni a kopou makeupu na ksichte .. ? mne to dokonca nepride ani pritazlive , vsetko sa ma robit z mierou a to plati aj tu ...
To necham na alfa primatov ktori si piatocny vecer potrebuju pridat dalsi ulovok do zbierky ..
To nie je o odvahe, ale kukajte sa. Som macherka a vy lamy... Co to da do zivota tej mladej slecne ze teraz vsetci maju vzruso na ulici, akurat ma fajn historku co bude rozpravat detomdudo02 napísal:Vsak je to super kocka,co ma co ukazovat...Odvaha by bola,ak by to spravila nejaka 150 Kg-bez urazky.Sorry za OT.