Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cim to je? Doba? Choroba?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 12:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
PS: aj vam sa zda, ze niektore veci napriklad od Replay posobia tak, ako keby vyrobca zobral nejake stare roztrhane robotnicke oblecenie a iba na to hodil znacku?
Áno, je to tak. Ale to sú trendy, niekedy príde niečo, čo by so podľa mňa polka ľudí pred tým nedala na seba, ale predsa keď je to zrazu v kurze, treba ísť s dobou a bách polovica mesta má na sebe ružovú, o pol roka khaki potom etno atď. Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
fizz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.06.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 12:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jezisi kriste. Zase riesite v podstate to, ake strasne je teraz najst si dievca, ktore je normalne, nepise aK0 PSyXIcKY X0R4 KRavA a bla bla bla... Niekedy mi to pripada, ze toto rozpravanie o tom, ze mam 15-18 a vsetky dievcata 15-18 rocne su strasne je jedine o tom, ze 90% chlapov v tomto veku potrebuje cicu na chvalenie sa pred kamaratmi a ked zistia, ze dedinskeho DJ-a taketo cice nechcu, tak sa zacne tvarit, ze aka je strasna doba, ake su tieto baby povrchne a ako on ziadnu z nich nechce. Uvedomte sa. Btw. keby ste prestali pozerat po 15rocnych s kilom make-upu na ksichte, mozno by ste tie tisice normalnych dievcat uvideli.
Návrat hore
jozinko
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 12:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

fizz napísal:
Jezisi kriste. Zase riesite v podstate to, ake strasne je teraz najst si dievca, ktore je normalne, nepise aK0 PSyXIcKY X0R4 KRavA a bla bla bla... Niekedy mi to pripada, ze toto rozpravanie o tom, ze mam 15-18 a vsetky dievcata 15-18 rocne su strasne je jedine o tom, ze 90% chlapov v tomto veku potrebuje cicu na chvalenie sa pred kamaratmi a ked zistia, ze dedinskeho DJ-a taketo cice nechcu, tak sa zacne tvarit, ze aka je strasna doba, ake su tieto baby povrchne a ako on ziadnu z nich nechce. Uvedomte sa. Btw. keby ste prestali pozerat po 15rocnych s kilom make-upu na ksichte, mozno by ste tie tisice normalnych dievcat uvideli.
Ja len tolko ze nemam ani 15, ani 18, (21) a takisto mam holku, takze mi je jedno ci po mne letia alebo neletia nejake pubertalne 15ky a ani sa po ziadnych neobzeram a uz voobec sa mi nepacia nejake zmalovane (vid tema makeup vs. prirodzena krasa) , proste som sa len zamyslel spolu s ostatnymi ze ci je to OK,aka je dnesna mladez, ako jej zalezi na image-i a pod. Wink
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 14:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

kokooooos prvyraz suhlasim s fizz ...nemyslim s tou castou kde dava dole MIDNAJTA Smile ...ale s tou ze je vela fajn bab a kto nechce do styku s fenomenom dnesnych "pobehlic" nepride
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
GothaR
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 14:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
GothaR

ved sa si mi vyznacil hrubym ten text, ano mohol som napisat "kazda" holka, samozrejme neverim ze si nepochopil ze som tym myslel len cast mladeze, tot vse aby bolo jasne...
Tak uver, lebo som nepochopil, sam si si v tom prispevku nasr*l do klavesnice a uz to neukecas Smile
fizz: pravdu mas, tiez nemam rad taketo kecy o tom, ze niekto ziadnu/ziadneho nechce lebu su vsetci blbi, skor prijmem fakt, ze proste nikoho nehlada lebo teraz sa na to neciti, atd.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 14:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
Tak uver, lebo som nepochopil, sam si si v tom prispevku nasr*l do klavesnice a uz to neukecas Smile
fizz: pravdu mas, tiez nemam rad taketo kecy o tom, ze niekto ziadnu/ziadneho nechce lebu su vsetci blbi, skor prijmem fakt, ze proste nikoho nehlada lebo teraz sa na to neciti, atd.
kaslat nato, pisal si ze si mal nad cim rano usmiat, takze moj post aspon nejaky ucel mal tak co este chces? Very Happy
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 16:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ty vole fizz, jako ja som pocul o tom klube ale nemyslel som ze si az taka je*la.Co tu ucocis domna? a k tomu Djingu, ja som z mesta keby nieco..ziadne dedinke zabavy nehram.si chod dat sprchu dievca

/// k tym holkam..15 rocnu pipku, alebo dievca stylu Fizz ktore si mysli ze pojedlo vsetku mudrost sveta, o take nechcem ani pohladom opret.

si rozhodte prispevky na 2 casti..normalny inteligentny clovek vyjadri svoj postoj k danej teme, ta druha cast ktoru radsej ani nepomenujem lebo tu bude vojna, zacne riesit, ze co tu riesime. zamyslite sa
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 27.08.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 18:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

konecne normalna tema a vy tu uz po sebe pi*ujete ...
v prvom prispevku je problem pekne opisany, lenze sa mi zda ze su tam trosku viac spominane dievcata, podla mna su tymto rovnako postihnuti aj chapci/muzi/samci Razz
mna to uz dlhsie trapi, lebo som mladsi a musim dost dlho hladat ludi, s ktorymi mi je dobre, zit sa s tym da a aspon mam a par ludmi nekonecnu a aktualnu temu na rozoberanie
SRneC napísal:
je vela fajn bab a kto nechce do styku s fenomenom dnesnych "pobehlic" nepride
to si nemyslim kedze take stretavam kazdy den, ale asi to myslis tak ze kto ich nechce stretavat, kludne si moze chodit po kanaloch

a este vam tu dam jeden extremny pripad profilu na pokeci :
Kód:
ThaQ mam rada swojich priatelow......welmo!:D som rada ked snimi mozem byt !:D......ludia bezfoto ani nepiiste!:) pocuwam aj RaP aj EmO thaQze som emo-hoperQa a komu sa nepaci nech ma stym ani neotrawuje.....nazor na chalanow ...hh:D mno ste je*nuty bo nikdy newete co cete!!!=D =D ale sakwas chapem ze mate myslenie ..slabse!:D......No a ete co? sak sa spytaj..mozno odpowiem......!:D IcQ som sem tez cela dat ale potom ze radsej nje?!:D ....no a ja uz mam fpici!...vsetko:D thaQ treba!:D ...jop jop...=D ...MUSITE MUSITE SI UZIWAT!!:D.......ideme dal co uz ziwot je kur*a ..ale to je uznepodstatne!!!!!......cmuQa.....neznasam nudu..a tichich chalanow...! cize ked pisete zdy musi byt rec.jeb* ked neodpisem bude to tym!!:D:D je*te n ziwot na seckooo!!:D:D uz jak jaa...zmenila som sa ze wraj ale sak no pohodka....=)))........a ta moja uchwat prezywka IWORY more :D:D:D abo Mici ..to e sexi hah=))) maam p**i ze som NAMYSLENaaa....ked'som bola mala bola som namyslena.....ale teraz uz nemam chybu!!!!:) A ete nenawidim ziw ot !!!!!Ale zato milujem rozne paarty!.....a take weci..=))..ehm:P..............mam zelanie ...ale to warn tu uz pisatnebudem!!!!!

taku by som teda stretnut nechcel
Návrat hore
JV
Star
Star

Založený: 27.04.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 19:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

prva tema v LVP s ktorou sa stotožnujem jednoducho ma to se*e ked sa dohodnem s kamaratkou von pridem tam a su tam dalši traja chalani vždy čo najviac stary (to je strašne "in") alebo ked mi baba povie zavolaj mi pojdeme niekam a volam jej a už sa vyhovara že dnes nejde a nasledne ju stretnem na ulici s partiou chalanov.Je to smutne ale je to tak nepoznam ZIADNU babu s ktorou sa da porozpravať a nepretvarovat sa pritom ako suhlasim s jej pi*ovnými nazormi na chalanov s ktorou musim vždy suhlasit lebo inak by sa namna naštvala že aky som trapko a radšej ide za svojim minimalne o 4 roky staršim kamaratom lebo však on je taky zlaty.Dalšia vec baby nenavidia ked pred nimi hovorime o inych babach ale oni to možu. mam kamaratku ktora sa mi pači a snažim sa to jej dat najavo lenže ako ked predo mnou stale spomina ineho aky on je športovec a aky je pekny a co on vie.Ako keby to baby robily naschval priklad :zavolala ma na oslavu a cely večer hovorila o tom ze je skoda ze tu on nieje alebo ma k sebe zavola na velku noc zatialco tam je aj ten jej super idol. Evil or Very Mad ktory sa tvari jak najvacsi masovy vrach a ja tam opat musim pocuvat tie jeb*e kecy tak prečo nezavola na oslavu jeho prečo ? aby som viac trpel aby mi ešte viac dala najavo že nemam žiadnu šancu?Srat na dnešne dievčata su to nafukane pi-e ktore sa len stale potrebuju machrovat kolko maju chalanoc kamaratov a inak Fizz predtym si bola v pohode a zrazu si taka arogantna až nechapem
Návrat hore
Tempus7
Star
Star

Založený: 05.04.2008

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 19:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mňa by len zaujímalo čo sa tým babám páči na tých plešatých búchačoch? Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 19:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tempus7 napísal:
Mňa by len zaujímalo čo sa tým babám páči na tých plešatých búchačoch? Rolling Eyes
cista frajerina tempus...nic viac
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 19:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tempus7 napísal:
Ma by skor zaujimalo co ich pritahuje na tak starych chalanoch napr ma 15 a pise si z 28 Rocnym ... Tam sa zamyslam aj nad inteligenciou toho chalana.

//midnight ... klidni hormon chlape ... 1. Babe povedat je*la to uz je sila, 2. Je to moja priatelka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fizz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.06.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 19:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Midnight: Ukludni sa. Za to, ze ty sa citis ako dedinsky DJ, to neznamena, ze vzdy ked niekto spomenie toto slovne spojenie ide o teba.
K teme: 15 rocna si pise s 28 rocnym...Njn, aj ja som mala take obdobie. Neviem cim to je, ale ked vam taky chlap povie, ze ste na svoj vek prilis rozumna, rozmyslate ako dospela a povazuje vas za rovocennu partnerku...Je to prijemne a v 15 je lahke tomu uverit:)
Návrat hore
JV
Star
Star

Založený: 27.04.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 19:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na starych sa im pači to že su stari Wink
Návrat hore
Fabo
Professional
Professional

Založený: 16.11.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 19:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tempus7: Takyto zivotny styl je nakladny... a taki typci zvyknu mat tucne penazenky.

fizz: zacinm chapat podstatu fizzfr klubu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 3 z 10

Prejdi na: