Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cim to je? Doba? Choroba?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jackb
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 16:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

to bude uz dlhsia doba, minimalne tak 3-4roky...
za ten cas, ktory tento "jav" pozorujem, sa nasla len jedna, ktora uznala ze to co mi urobila nebolo "s kostolnym poriadkom" a dokonca sa za to aj ospravednila, preto nemam problem s nou komunikovat narozdiel od "smeti", ktore s cisto humanistickej pohnutky "nechcem ti ublizit" robia z chalana vola a myslia si ze to tak ma byt a ked sa mu nepaci, tak on je ten zly. a potom je uplne normalne, ked touto chrobou postihnuta slecna odmietne povedat dovod rozchodu, napr. po 8mesiacov dlhom vztahu, alebo preco este vas vcera milovala a dnes ste pre nu debil.
takze pre mna je to choroba
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pershing
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 21:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja dodam dalsi paradox mladych dievcat Smile
pisal som si nedavno s jednou holkou (15r) .. cele tyzdne mi tvrdila, aky je alkohol hnusny, a ako ona nikdy nepije, potom som jej jeden den napisal a uz sa chvalila ako sa ozrala cez vikend
ps: co este ja nenavidim ozrate holky ktore sa nevedia chovat..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
JEFFO112
Novice
Novice

Založený: 15.05.2008

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 19:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam napr 15 a vdaka rodicom som normalny. Teda ako sa to vezme Very Happy. Mylsim tym to , ze nepocitujem potrebu sa niekde " zdruzgat" s cucom v ruke a byt extra boss. Ked som bol mladsi ( !!!! ) Tak moji spoluziaci pili jak duhy a ja som bol "akoze" out. Ja som to vsak prezil a myslim si ze som frajer ze nesom kazdy piatok rozbity. Dokonca jeden moj UZ kamos pil kazdy vikend fajcil vsetko dookopy a teraz je z neho spravny clovek vobec nic nepije nefajci a alkhol nechce ani vidiet. TO je vsetko co chcem k tejto teme dodat Smile
Návrat hore
Frankie
Medium Star
Medium Star

Založený: 08.11.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 20:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

JEFFO112 napísal:
teraz je z neho spravny clovek vobec nic nepije nefajci a alkhol nechce ani vidiet.
som na pochybach, ci vobec existuje nieco ako "spravny clovek", ale ak, tak mam pocit, ze sa to urcuje podla podstatnejsich kriterii ako toto.. to len tak mimochodom
Návrat hore
mambo55
Star
Star

Založený: 15.01.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 21:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

heh...taaak toto bolo velmo trefne!!!...teraz si opisal 3/4 nasho mesta... vestko sa to koncentruje pri najvychyrenejsich pdonikoch a v podnapitom stave sanamyslene spravaju pred chalamni s tuhym rozkrokom...ked ja som mal 15 tak som sa smial na spoluziackach lebo vizerali aj tak vsetkyc rovnako taaak...s tvojou temou iba suhlasim a pridavam sa k tovjim fandom!!
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mambo som rad , ze somnou suhlasis. tato tema nemala za ciel tvorit mi fun-klub. Len som na to chcel upozornit a sam vidis, ze je to globalne
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
JV
Star
Star

Založený: 27.04.2007

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takisto dnes cely den v triede pocuvam jak sa ide v piatok chlastat Rolling Eyes s kamaratom akurat krutime hlavami samozrejme jasne aj ja obcas chodim pit ale to neznamena ze sa stym bude chvalit tyžden dopreda a tyžden potom Rolling Eyes mi to pride uplne detinske kua
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

JV napísal:
Takisto dnes cely den v triede pocuvam jak sa ide v piatok chlastat Rolling Eyes s kamaratom akurat krutime hlavami samozrejme jasne aj ja obcas chodim pit ale to neznamena ze sa stym bude chvalit tyžden dopreda a tyžden potom Rolling Eyes mi to pride uplne detinske kua
jasna vec, to sa cely tyzden v skole prebera o jednom piatku, jaj to vlastne z nasej triedy piju kazdy den aj pocas skoly Very Happy
Návrat hore
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 7:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

pershing napísal:
ps: co este ja nenavidim ozrate holky ktore sa nevedia chovat..
sak prave vtedy sa clovek prejavi a to ze sa chvali alkoholom tiez modne pubertiacke ....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
2barborka2
Novice
Novice

Založený: 16.05.2008

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 11:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

väčšina s nich maju 15rokov tie ešte s toho vyrastu Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat hore
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 10.02.2006

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 21:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prostredie urcite ovplyvnuje ludi, ale ked sa pozriem na seba ako som prezila "kriticky vek" tak aj u mna bolo okolie, ktore mi mohlo dopomoct ku krepostiam. Nestalo sa tak, lebo som tak nechcela zit a mozno zabijat cas takym sposobom zivota.
Skoda, ze decka nemaju v sebe hranice a zodpovednost...nie je vsetko o zabave a samom sebe...Co sa tyka veci "vsak z toho vyrastu" tak do istej miery suhlasim, ale budu z nich arogantny, sebecky jedinci, takze aj celkovo dospelacka slusna spolocnost sice nebude ozrata, ani nadrogovana ale nic moc.
Trsoku som to kostrbato napisala, ale tak v hrubej podstate moj nazor Very Happy
Návrat hore
triple
King
King

Založený: 15.02.2007

PríspevokZaslal: 19 Máj 2008, 6:31    Predmet: Re: Cim to je? Doba? Choroba? Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
Ved predsta toto tu nebolo stale alebo ano?
ale bolo len sme boli deti a neuvedomovali sme si to.. ono to bolo, je a bude .. jedným slovom ž..y
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Založený: 02.07.2007

PríspevokZaslal: 28 Máj 2008, 22:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

A najhorsie na tom je, ked sa kazdy ohana frazou, ze : "Ved zivot je len raz, treba si ho uzit co najviac, ako mozme." A ked sa pod tym uzivanim mysli alkohol a piatkove vecery, tak je to dost primitivne Surprised
Návrat hore
sendrej
Amateur
Amateur

Založený: 09.05.2008

Pridať

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 10:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

primitivne to je, ale ak sa chces zabavat tak ten alkohol k tomu v dnesnej dobe patri. Naco by clovek isiel na disko ked by tam len sedel???
dve tretiny ludi by bez alkoholu v sebe na parket urcite neslo.
80% percent chlapov by sa urcite neprihovorilo niakej krasnej slecne lebo by sa bez toho alkoholu proste hambili. Dnesna mladez chlasta nie preto aby boli nadrbany ale preto aby stratili zabrany zabudli na svoje problemy a aspon tych par hodin si uzili. Si zober ze dnes prezivaju mlady ludia 10x vacsi stres ako pred 50timi rokmi.
To som chcel len tak trosku na obranu neplnoletych ozranov Smile
Návrat hore
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Založený: 02.07.2007

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 11:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

sendrej napísal:
primitivne to je, ale ak sa chces zabavat tak ten alkohol k tomu v dnesnej dobe patri. Naco by clovek isiel na disko ked by tam len sedel???
dve tretiny ludi by bez alkoholu v sebe na parket urcite neslo.
80% percent chlapov by sa urcite neprihovorilo niakej krasnej slecne lebo by sa bez toho alkoholu proste hambili. Dnesna mladez chlasta nie preto aby boli nadrbany ale preto aby stratili zabrany zabudli na svoje problemy a aspon tych par hodin si uzili. Si zober ze dnes prezivaju mlady ludia 10x vacsi stres ako pred 50timi rokmi.
To som chcel len tak trosku na obranu neplnoletych ozranov Smile
To s tym stresom si povedal podla mna somarinu. Praveze je to naopak, si myslim. Ved pred 50-timi rokmi boli take detiska, ktore sa o seba dokazali postarat uz od utleho veku, k alkoholu nemali pristup taky, ako je teraz a doba bola ovela tazsia, ako je teraz. V skolach dosahovali ovela lepsie vysledky (myslim baby aj chalani) ako teraz a hocico ine. Prepacte mi to mierne OT, ale musel som zareagovat, ked som videl spomenute porovnavanie s minulostou...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 6 z 10

Prejdi na: