to bude uz dlhsia doba, minimalne tak 3-4roky...
za ten cas, ktory tento "jav" pozorujem, sa nasla len jedna, ktora uznala ze to co mi urobila nebolo "s kostolnym poriadkom" a dokonca sa za to aj ospravednila, preto nemam problem s nou komunikovat narozdiel od "smeti", ktore s cisto humanistickej pohnutky "nechcem ti ublizit" robia z chalana vola a myslia si ze to tak ma byt a ked sa mu nepaci, tak on je ten zly. a potom je uplne normalne, ked touto chrobou postihnuta slecna odmietne povedat dovod rozchodu, napr. po 8mesiacov dlhom vztahu, alebo preco este vas vcera milovala a dnes ste pre nu debil.
takze pre mna je to choroba
no ja dodam dalsi paradox mladych dievcat
pisal som si nedavno s jednou holkou (15r) .. cele tyzdne mi tvrdila, aky je alkohol hnusny, a ako ona nikdy nepije, potom som jej jeden den napisal a uz sa chvalila ako sa ozrala cez vikend
ps: co este ja nenavidim ozrate holky ktore sa nevedia chovat..
Ja mam napr 15 a vdaka rodicom som normalny. Teda ako sa to vezme . Mylsim tym to , ze nepocitujem potrebu sa niekde " zdruzgat" s cucom v ruke a byt extra boss. Ked som bol mladsi ( !!!! ) Tak moji spoluziaci pili jak duhy a ja som bol "akoze" out. Ja som to vsak prezil a myslim si ze som frajer ze nesom kazdy piatok rozbity. Dokonca jeden moj UZ kamos pil kazdy vikend fajcil vsetko dookopy a teraz je z neho spravny clovek vobec nic nepije nefajci a alkhol nechce ani vidiet. TO je vsetko co chcem k tejto teme dodat
teraz je z neho spravny clovek vobec nic nepije nefajci a alkhol nechce ani vidiet.
som na pochybach, ci vobec existuje nieco ako "spravny clovek", ale ak, tak mam pocit, ze sa to urcuje podla podstatnejsich kriterii ako toto.. to len tak mimochodom
heh...taaak toto bolo velmo trefne!!!...teraz si opisal 3/4 nasho mesta... vestko sa to koncentruje pri najvychyrenejsich pdonikoch a v podnapitom stave sanamyslene spravaju pred chalamni s tuhym rozkrokom...ked ja som mal 15 tak som sa smial na spoluziackach lebo vizerali aj tak vsetkyc rovnako taaak...s tvojou temou iba suhlasim a pridavam sa k tovjim fandom!!
Takisto dnes cely den v triede pocuvam jak sa ide v piatok chlastat s kamaratom akurat krutime hlavami samozrejme jasne aj ja obcas chodim pit ale to neznamena ze sa stym bude chvalit tyžden dopreda a tyžden potom mi to pride uplne detinske kua
Takisto dnes cely den v triede pocuvam jak sa ide v piatok chlastat s kamaratom akurat krutime hlavami samozrejme jasne aj ja obcas chodim pit ale to neznamena ze sa stym bude chvalit tyžden dopreda a tyžden potom mi to pride uplne detinske kua
jasna vec, to sa cely tyzden v skole prebera o jednom piatku, jaj to vlastne z nasej triedy piju kazdy den aj pocas skoly
Pohlavie: Stav: Založený: 10.02.2006 Príspevky: 98 Bydlisko: daleko a este dalej Karma:
Zaslal: 18 Máj 2008, 21:54 Predmet:
Prostredie urcite ovplyvnuje ludi, ale ked sa pozriem na seba ako som prezila "kriticky vek" tak aj u mna bolo okolie, ktore mi mohlo dopomoct ku krepostiam. Nestalo sa tak, lebo som tak nechcela zit a mozno zabijat cas takym sposobom zivota.
Skoda, ze decka nemaju v sebe hranice a zodpovednost...nie je vsetko o zabave a samom sebe...Co sa tyka veci "vsak z toho vyrastu" tak do istej miery suhlasim, ale budu z nich arogantny, sebecky jedinci, takze aj celkovo dospelacka slusna spolocnost sice nebude ozrata, ani nadrogovana ale nic moc.
Trsoku som to kostrbato napisala, ale tak v hrubej podstate moj nazor
A najhorsie na tom je, ked sa kazdy ohana frazou, ze : "Ved zivot je len raz, treba si ho uzit co najviac, ako mozme." A ked sa pod tym uzivanim mysli alkohol a piatkove vecery, tak je to dost primitivne
primitivne to je, ale ak sa chces zabavat tak ten alkohol k tomu v dnesnej dobe patri. Naco by clovek isiel na disko ked by tam len sedel???
dve tretiny ludi by bez alkoholu v sebe na parket urcite neslo.
80% percent chlapov by sa urcite neprihovorilo niakej krasnej slecne lebo by sa bez toho alkoholu proste hambili. Dnesna mladez chlasta nie preto aby boli nadrbany ale preto aby stratili zabrany zabudli na svoje problemy a aspon tych par hodin si uzili. Si zober ze dnes prezivaju mlady ludia 10x vacsi stres ako pred 50timi rokmi.
To som chcel len tak trosku na obranu neplnoletych ozranov
primitivne to je, ale ak sa chces zabavat tak ten alkohol k tomu v dnesnej dobe patri. Naco by clovek isiel na disko ked by tam len sedel???
dve tretiny ludi by bez alkoholu v sebe na parket urcite neslo.
80% percent chlapov by sa urcite neprihovorilo niakej krasnej slecne lebo by sa bez toho alkoholu proste hambili. Dnesna mladez chlasta nie preto aby boli nadrbany ale preto aby stratili zabrany zabudli na svoje problemy a aspon tych par hodin si uzili. Si zober ze dnes prezivaju mlady ludia 10x vacsi stres ako pred 50timi rokmi.
To som chcel len tak trosku na obranu neplnoletych ozranov
To s tym stresom si povedal podla mna somarinu. Praveze je to naopak, si myslim. Ved pred 50-timi rokmi boli take detiska, ktore sa o seba dokazali postarat uz od utleho veku, k alkoholu nemali pristup taky, ako je teraz a doba bola ovela tazsia, ako je teraz. V skolach dosahovali ovela lepsie vysledky (myslim baby aj chalani) ako teraz a hocico ine. Prepacte mi to mierne OT, ale musel som zareagovat, ked som videl spomenute porovnavanie s minulostou...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre