|
|
|
| Autor |
Správa |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1706 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Okt 2007, 23:26 Predmet: |
|
|
Momentalne citam utlu knizku - divadelnu hru od Tanec nad placom od Petra Zvona. Je to velmi obohacujuce citanie.
//Btw ani vo sne by ma pred par rokmi nenapadlo, ze takto "na stare kolena" zabrdnem do gymnazialneho povinneho citania.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 825 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 02 Okt 2007, 13:57 Predmet: |
|
|
Knihy? No, nie že by som sa s ich čítaním nejak pretrhával, radšej čítam menej ale niečo poriadne. V poslednej dobe (polrok) som prečítal toto:
Stephen King - Zelena Míľa
Mario Puzo - Krstný otec
A momentalne mam rozčítaný 1984 od Georga Orwella.
| Tomasito napísal: |
Hm, odkedy deti citaju Dana Browna? |
No keď myslíš taký Da Vinciho kód tak ten som prečítal v dvanástich rokoch a pochopil som všetkému
hmmm...
Inak hovorili ste tu o povinnom čítaní v škole - to je podľa mňa nezmysel hrubého kalibru, ktorý sprotiví snáď všetky, viac či menej, dobré knihy - tie knihy neboli napísané aby ich niekto nasilu čítal a hustil do hlavy, ale aby sa pri nich pobavil, resp. aby mu niečo tá kniha dala. A keď sadnem k tej knihe s absolútnym odporom, len preto aby som nedostal šupu, málo sa pri nej pobavím a nedá mi vôbec nič, toť môj názor.
btw díky za k+  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1184 Bydlisko: SA/TN Karma: 
|
Zaslal: 02 Okt 2007, 14:03 Predmet: |
|
|
| Najradsej mam diela z obdobia ruskeho realizmu (a ak mi este raz niekto povie, ze Zlocin a trest je povinne citanie, tak sa asi rozplacem) a diela Charlesa Baudelaira. Precitam niekolko knih za mesiac (1-5), podla toho kolko mam casu... prave citam znova vojnu a mier |
|
| Návrat hore |
|
 |
Citron-ca Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2007 Príspevky: 12
Zaslal: 07 Okt 2007, 20:44 Predmet: |
|
|
Mňe na knihy popri mojej práci nezostáva veľa času ale dakedy som čítaval aj 2 knihy na týždeň, teraz 2 na rok .
Teraz mám rozčítaný Súcit s diablom - po česky |
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 514 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2007, 18:04 Predmet: |
|
|
Vrelo odporucam Bernard Werber - Mravenci. Realisticka sci-fi o mravcej civilizacii. Zhanam k tomu pokracovanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2026 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2007, 18:34 Predmet: |
|
|
predo mnou stoji J. Heller - Hlava XXII...po precitani 1. kapitoly som sa este dobrych 10 minut smial, uzasna komedia je to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2007, 19:48 Predmet: |
|
|
hlava XXII komedia? po jej precitani budes mat skor opacny nazor
ja teraz citam od E.A.Poea - Zlaty Skarabeus.je to zbieka jeho poviedok.celkom zaujmave citanie na studene vecery
ianc mozem odporucit knihu od Borovicku (lol ) Mafia.velmi slusna literatura faktu.podava presne informacie zo zakulisia mafie a nie zidealizovane bajky ako hra Mafia (ale aj tak ju lubim ) a pise sa tam aj o vrazde JFK.jedna z mojich najoblubenejsich knih |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 408 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2007, 12:16 Predmet: |
|
|
no obcas si nejaku precitam...niekedy je to jedna za rok a ked dostanem slinu tak aj 3 za mesiac ...najradsej mam Fantasy...Naj bola seria WarHammer ale aj War Craft boli dobre knihy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
moni19 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2007 Príspevky: 409 Bydlisko: nitra, prechodne martin Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2007, 16:01 Predmet: |
|
|
| musim sa priznat,ze knihy moc necitam...ked som bola mensia,citala som kazdu chvilu,ale teraz ma to nejak opustilo...takze asi tak 2-3 knihy rocne...naposledy som citala od salingera kto chyta v zite-to sa mi strasne pacilo.a predtym rimanku od alberta moraviu |
|
| Návrat hore |
|
 |
tonken Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 108 Bydlisko: Ka eL I eN Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2007, 20:16 Predmet: |
|
|
jasne stale nieco citam... momentalne zaverecnu a daku piatu horu
ja citam stale nieco |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 569
Zaslal: 15 Okt 2007, 20:19 Predmet: |
|
|
taktiez som zacal hlavu XXII
uvidime ako to dopadne, aj ked pri PC malo casu na to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 869 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
Hlava XXII je jedna z tých geniálnych kníh, ktoré môžeš prečítať aj 10 krát v rozličných obdobiach svojho života a vždy ti príde iná. Niekedy budeš pri nej plakať, o rok sa smiať a o ďalšie dva premýšľať nad samovraždou...
Ja sa práve chystám na Remarqua-Na západe nič nového (neuveriteľné, aké ťažké bolo túto knihu zohnať, nakoniec ju mám od slovenčinárky) Mexickú Vlnu od Matkina, a na Záverečnú (voľné pokračovanie Hlavy) od Hellera... |
|
| Návrat hore |
|
 |
marcus-16 Medium Star

Stav:  Založený: 30.03.2006 Príspevky: 396
Zaslal: 15 Okt 2007, 22:11 Predmet: |
|
|
Carlos Ruiz Zafón - Tieň vetra
..nedavno som to precital..ked chce niekto super knizku, nebude lutovat.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.11.2006 Príspevky: 242 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 16 Okt 2007, 19:37 Predmet: |
|
|
knihy moc nemusim to uz musi byt fakt supa aby ma to zaujalo vyborne knihy ma Tom Clancy ale i taky Maxim E. Matkin ma fajn knihu "laska je iba chyba v programe" odporucam precitat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 16 Okt 2007, 20:17 Predmet: |
|
|
citam len encyklopedie ked chcem daco vediet inak asi nic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|