|
|
|
| Autor |
Správa |
mishec Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2007 Príspevky: 50 Bydlisko: http://bux.to/?r=mishec Karma: 
|
Zaslal: 18 Okt 2007, 20:47 Predmet: |
|
|
| Aiden napísal: |
The Art of War a.k.a. Umenie vojny...jedna z knih, ktore ma naozaj zaujali aj napriek tomu, ze je trochu narocnejsia na pochopenie ...
|
jj, z Arto of War mali zopár citátov Judith a Garfield Reeves-Stevens  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bell Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2007 Príspevky: 182 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 18 Okt 2007, 22:38 Predmet: |
|
|
| marcus-16 napísal: |
Carlos Ruiz Zafón - Tieň vetra
..nedavno som to precital..ked chce niekto super knizku, nebude lutovat.. |
jj, momentalne to citam
odporucujem tiez  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kapu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.03.2005 Príspevky: 290 Bydlisko: Zlín Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2007, 21:29 Predmet: |
|
|
Na knihy nemám vůbec čas, kdybych si měl číst, tak bych musel omezit naprosto PC a moje děvče a večerní dívání se na televizi (půl hoďky) a to mi za to podle mně nestojí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 419 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2007, 21:47 Predmet: |
|
|
no ja som precital vela knih...vsetky harryho potterov,Narnia1-7 a vselijake mensie knihy...NESTAZUJEM si.Vzdy vecer ked som mal ist do skoly tak som si precital tak od 21:00 - 22:00 a za chvilu som ju mal precitanu...precital som ja vsetko casti od Dan Brown(myslim ze sa tak volal je to ten co napisal Davicniho kod)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lomenia Spammer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2007 Príspevky: 207 Bydlisko: Cejkov,okres Trebišov Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
Jasne,mam v malicku skoro všetky detektivky od A.Christie,zbožňujem jej tvorbu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepan90 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.12.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: pezinok Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2007, 23:02 Predmet: |
|
|
pred nedavnom som docital knihu od remarka > na zapade nic nove, sice bola po cesky ale dalo sa... mal som ju precitat za dva dni, ale cez tyzden som na nu vobec nemal cas takze som ju cital dva tyzdne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
maceman Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2007 Príspevky: 5
Zaslal: 21 Nov 2007, 23:29 Predmet: remarque |
|
|
| ja som cital aj noc v lisabone a traja kamarati a myslim ze to stalo za to |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 782 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2007, 16:15 Predmet: |
|
|
| kapu napísal: |
Na knihy nemám vůbec čas, kdybych si měl číst, tak bych musel omezit naprosto PC a moje děvče a večerní dívání se na televizi (půl hoďky) a to mi za to podle mně nestojí  |
za tu holku možno nie, ale za to ostanné určite.
pepan ten pán sa volal Erich Maria Remarque (Vlastným menom Kramer) a bola to PERFEKTNÁ knižka, navyše tenučká, nechápem, ako si to mohol čítať dva týždne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 780 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2007, 19:52 Predmet: |
|
|
| sice tych knih moc neprecitam do roka nadabil sa na obe knihy michaela moora za 49sk tak som si ich kupil a ak je to fakt vsetko pravda tak mi to dost otvorio oci o americkej demokracii |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepan90 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.12.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: pezinok Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2007, 21:33 Predmet: |
|
|
| Sepiroth napísal: |
za tu holku možno nie, ale za to ostanné určite.
pepan ten pán sa volal Erich Maria Remarque (Vlastným menom Kramer) a bola to PERFEKTNÁ knižka, navyše tenučká, nechápem, ako si to mohol čítať dva týždne. |
cital som ju spolu 4 dni, dva vikendy, takze vlastne som to cital dva tyzdne cital si aj volne pokracovanie? Cesta spat, je tiez dobra? uvazujem o jej kupe...
btw. spoluziak ju cital tri tyzdne hehe |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2007, 13:58 Predmet: |
|
|
| Pred tyzdnom som sa namotal na Sofiin Svet. Je to filozoficka kniha. Ked som ju mal povinne v skole, nemohol som ju ani vidiet, ale teraz, ked preslo par rokov, dal som jej druhu sancu. Naozaj nemozem povedat nic zle. Filozofia je tam napisana ludsky a prijemne. Dobre sa to cita a zvedavy som na koniec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cron Amateur

Stav:  Založený: 29.11.2007 Príspevky: 10
Zaslal: 29 Nov 2007, 21:56 Predmet: |
|
|
ctu hlavne v autobusech, jinak bych se tam ukopal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SuDO Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2007 Príspevky: 10 Bydlisko: Under the bridge Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2007, 21:49 Predmet: |
|
|
mam strach ze dopadnem ako puskin, ten ked zomieral povedal: zbohom priatelia a pozrel na kniznicu
knihy su fakt super vec... ale lepsie sa citaju v cestine a konkretne od C.W.Cerama  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tereza Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 462 Bydlisko: MOUŠE :D /BA,19 r/ Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2007, 22:07 Predmet: |
|
|
jasne, citam, vsak to uz by ako vyzeralo, kebyze nie. momentalne je to Lolita od Vladimira Nabokova. inac klasika harry, v mladosti tie knihy "sedem labiek za Penny" a od Roalda Dahla, jeho rozpravky. velmi pekne. Hastrosovci, Matilda, Čarodejnice... aaa Opice z nasej police nesmiem vynechat aaa mnoho dalsich. citanie je fajn. rozvija fantaziu atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1500 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2007, 22:38 Predmet: |
|
|
| tereza napísal: |
| od Roalda Dahla, jeho rozpravky. velmi pekne. Hastrosovci, Matilda, Čarodejnice |
Ja som cital Dahlove Fantasticke poviedky
uzasna vec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|