nedavno som docital knizku memento, ktoru napisal radek john. velmi zaujimavy pohlad do prazskej drogovej sceny 70-80tych rokov. na motivy tejto knihy je aj divadelna hra pikovy kral (ak to niekto z vas videl).
nedavno som docital knizku memento, ktoru napisal radek john. velmi zaujimavy pohlad do prazskej drogovej sceny 70-80tych rokov. na motivy tejto knihy je aj divadelna hra pikovy kral (ak to niekto z vas videl).
Videl som s Cinkotom. Bola to dobra vec, zvlast rozhovory so zrkadlom.
citam, citam, Horrory(skor take psychologicke), Thrillery, Kriminalne a Vojnove romany. Momentalne citam "To" od Stephena Kinga v anglictine, ma to 1400 stran .... trosku narocne citanie ale stoji to za to
momentalne citam Nemaľujte si to (Picture this) od Josepha Hellera. momentalne ako momentalne, citam to uz asi polroka a som na nejak 70. strane, ale je to velmi dobra kniha, s takou sa niet kde ponahlat
ianc je dost prekvapujuce ze dost vela ludi tu cita knihy pri dnesnej odknihovacej generacii co sa na knihu diva s podporom a ked si zobereme ze sme internetove forum zaujimave ....
inac taky napad. ludia nemohli by ste ku kniham co citate hadzat rovno link aj na martinus. viem ze som lenivy ale nieco by som si aj rad kukol co ma oslovi..
Pohlavie: Stav: Založený: 02.10.2007 Príspevky: 410 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma:
Zaslal: 28 Mar 2008, 19:57 Predmet:
teraz ked uz zacalo byt celko mteplo chcel by som si precitat doma na zahrade v hupacej sietke nejaku knihu..mohli by ste my niekto poradit nejaku FAKT DOBRU knihu zaner:horror(celkom good by mohol byt naj kniha podla vas od KINGA) alebo este nejaku fakt dobru ale hocijaky zaner pls poradtte
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre