|
|
|
| Autor |
Správa |
olololwtfomg Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 110
Zaslal: 30 Apr 2008, 0:15 Predmet: |
|
|
naposledy čo som fakt čítal knihu inú okrem technickej literatúry či iných učebníc(či jak to dpc nazvať) bolo Poselství z vesmíru od Clifford D.Simak.
celkom zaujímavá zbierka sci-fi poviedok. Bohužiaľ neviem či sa dá ešte zohnať z iného miesta ako odo mňa alebo zo SNK |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 280 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 17:02 Predmet: |
|
|
| samozrejme že čítam.vtedy ožíva ľudská predstavivosť.ja osobne to mám ako premietanie filmu v hlave.neviem koľko som už ich prečítala,ani ich nepočítam.čítam ak mám na ne čas a chuť.odporúčam knižku " O myšiach a ľuďoch" ale neviem si spomenúť kto ju napísal.Myslím si, že na strednej v poslednom ročníku si máte z čoho vybrať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tvrdohlav Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2008 Príspevky: 13 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 13:34 Predmet: |
|
|
Ja citam pomerne dost:
Vacsinou som cital Fantasy: od Tolkiena (Pan prstenov, hobbit, hurinove deti), od rowlingovej ( vsetky Potterovky) ale teraz ma uz nejak tie Fantasy presli a citam take vselico napr. od Browna Da Vinciho Kod.
Ale total najlepsia kniha co som cital bola jednoznacne DRACULA (Bram Stoker)
A este rozmyslam ze precitam satanisticku bibliu od LaVeya |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.frump Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 16:05 Predmet: |
|
|
Ja čítam knihy veľmi rád, najmä fantasy a sci-fi ale keď niekde nájdem tak aj nejakého Ludluma.
Posledné čo som čítal bol druhý diel (Exile) legendy o Drizztovi, odporúčam, už sa nemôžem dočkať ako to pôjde ďalej. (R.A.Salvatore)
Potom také klasiky ako LOTR (zásadne v češtine), a podľa mňa najlepšie, čo som čítal, sága o Zaklínačovi od Sapwkowskeho, to ma absolútne dostalo, musím si zohnať aj poviedky.
Ako som mohol zabudnúť na Krstného Otca, absolútne geniálna kniha. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankie Light Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 264
Zaslal: 01 Máj 2008, 17:31 Predmet: |
|
|
| jo a Styri Dohody od Dona Miguela Ruiza by mal precitat kazdy podla mna.... "Pruvodce osobni svobodou" |
|
| Návrat hore |
|
 |
cumel30 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2008 Príspevky: 24 Bydlisko: iPod Tatrami Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 23:43 Predmet: |
|
|
Som blázon do kníh  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Schre! Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 351 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 22:30 Predmet: |
|
|
| Čítam, naposledy Williama Styrona a jeho snáď najznámejšiu - Sophiina Voľba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 22:50 Predmet: |
|
|
teraz čítam Dan Brown-Da Vinciho Kod...ale už asi mesiac som ani stránku neotočil musím sa k tomu nejak dostať,aj keď nie je veľmi čas |
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 410 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:24 Predmet: |
|
|
tak precital som od Stephena kinga jeho prvy roman CArrie a musim povedat ze sa my to pacilo a ten spisovatel je naozaj dobry.teraz od neho citam Geraldova hra a to je tiez dobre.Je to fakt dobry spisovatel.Ak by ste este o niekom takom dobrom vedeli tak nevahajte a poradte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:33 Predmet: |
|
|
| curious napísal: |
teraz čítam Dan Brown-Da Vinciho Kod...ale už asi mesiac som ani stránku neotočil musím sa k tomu nejak dostať,aj keď nie je veľmi čas |
dnes som to dočítal a chystám sa na dielo neviditeľný (autora neviem) sestra mi to odporúča, tak uvidíme
a samozrejme Smrť Jánošíková (povinné čítanie ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1454 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
| Od Browna si precitajte radsej Bod klamu, pacil sa mi o poznanie viac ako da Vinciho kod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
| Od Browna si precitajte radsej Bod klamu, pacil sa mi o poznanie viac ako da Vinciho kod. |
každý ma iný názor, lebo kamoška vravela že Anjeli a Démoni je najlepšie dielo od neho...podľa mňa vec vkusu ale chystám sa na všetky jeho diela snáď raz... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 460 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:26 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
Tiez som cital vsetky jeho diela, a Bod Klamu sa mi najviac pacil |
|
| Návrat hore |
|
 |
Storm Keeper Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 333 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:16 Predmet: |
|
|
Od Browna mam zmaknute vsetky, najviac sa mi osobne pacil bod klamu a Anieli a Demoni, Ale teraz odporucam nemeckeho spisovatela Frank Schatzing, ktory napisal 3 genialne knihy ktore odporucam precitat hlavne milovnikom romanov (dost sirokych romanov )
Pomsta Oceana,Smrt a Diabol, Nehlučne 9/10, 8,5/10, 9,9/10  |
|
| Návrat hore |
|
 |
denca Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2008 Príspevky: 17
Zaslal: 23 Máj 2008, 23:42 Predmet: Re: Citate knihy? |
|
|
| 2neo napísal: |
| Citate knihy?Ak ano kolko a ake? |
jasne a vela,tazko povedat kolko, je to podla narocnosti,niektore sa daju precitat za den ine za viac mam rada asi skoro vsetky zanre okrem tych rom.....,to nemusim vobec a ted som si kupila drakulu od brama stokera tak sa na nu tesim
,a strasne mam rada stare knihy napr.dumas atd.to je taka oddychova klasika .......citala som aj hp a dalo sa ,proste skoro vsetko,ja som blazon do citania |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|