|
| Autor |
Správa |
K_E_L_L_Y14 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.12.2007 Príspevky: 68 Bydlisko: Piešťany Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2008, 23:37 Predmet: |
|
|
Od Browna mam precitane vsetky knihy...aaa vsetky boli skvelee...ae Da Vinciho kod bola z nich asi najslabsia...(moj nazor)...hehe uz aby napisal dalsie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.frump Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2008, 10:59 Predmet: |
|
|
Od Browna som čítal len DaVinciho Kód a Anjelov a Démonov. Kód som dočítal do polovice lebo ma strašne nudil, Anjeli a Démoni je (sú ) podľa mna super.
Teraz mi srdce zaplesalo ked som v obchode uvidel anglicku verziu Day Watch (Lukyanenko), dnes ju kupujem. Za tú istú cenu som však našiel aj And Then There Were None od A. Christie... Dilema Obe knihy som dlhšie zháňal. Mám nutkanie kúpiť obe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Calvin SFX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2006 Príspevky: 205 Bydlisko: State BARCA okres Kosice Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2008, 11:16 Predmet: |
|
|
| Knizky som necital a ani necitam mozno pred rokom dva som precital jednu cast patracov ale to je asi vsetko co som precital a este samozrejme aby som nezabudol na litike v skole a ked je treba robit citatelsky dennik ale to tiez vela necitam |
|
| Návrat hore |
|
 |
evita74 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.07.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:42 Predmet: |
|
|
naposledy som citala Stalo sa mi vsetko od Evy Urbanikovej a Bez dcery som neodisla od Timey Keresztenyiovej..uzasne knihy od uzasnych moderatoriek a novinarok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blacky Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.07.2008 Príspevky: 47 Bydlisko: In your nightmares 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 0:22 Predmet: |
|
|
jj knižku za týždeň ale teraz sú prázdniny takže nemám moc času na rozčítaný Da Vinciho Kód od Dana Browna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3639 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 13 Júl 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
Aktuálne: Charles Bukowski - Ťažké Časy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flexo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 14
Zaslal: 13 Júl 2008, 19:26 Predmet: |
|
|
| K_E_L_L_Y14 napísal: |
Od Browna mam precitane vsetky knihy...aaa vsetky boli skvelee...ae Da Vinciho kod bola z nich asi najslabsia...(moj nazor)...hehe uz aby napisal dalsie...  |
Od Browna som prečítal skoro všetko - až na Bod klamu. Ako prvý som čítal Davinciho kód a nemohol som si zvyknúť na jeho štýl písania - prvé kapitoly ma nudili. Potom som tomu prišiel na chuť, prečítal som i Anjelov a démonov a Digitálnu pevnosť. Tieto knihy som už čítal "na jeden hlt", hrozne ma to bavilo.
Pri písaní tohto príspevku ma tak napadá, že si musím zohnať aj poslednú knižku
Inak okrem Browna môžem rôzne fantasy - Narnia, Legendy Zememorí, LOTR, Potter, atď...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 10:16 Predmet: |
|
|
prave teraz je to vedecke poznanie duše
chcel som prečitať tajomstvo ale nemal som čas a ešte si chcem a aj potrebujem prečitať reč tela |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1536 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 10:39 Predmet: |
|
|
| JohnFrusciante napísal: |
prave teraz je to vedecke poznanie duše
chcel som prečitať tajomstvo ale nemal som čas a ešte si chcem a aj potrebujem prečitať reč tela |
Reč tela odporúčam ale je mnoho vydaní. Avšak každé má niečo do seba |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 13:38 Predmet: |
|
|
| lekoklatik napísal: |
| Reč tela odporúčam ale je mnoho vydaní. Avšak každé má niečo do seba |
veď preto to chcem. kamarat ma taku fajnu hrubu. jeho chcem. reč tela je skratka super |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 459 Bydlisko: Nitriansky kraj, Mnichov Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
Kedysi viac, v poslednej dobe coraz menej. Najradsej citam knihy s historickou tematikou, hlavne z obdobia vlady Marie Terezie a vsetkych jej deti. Naposledy to bol Tajny dennik Marie Antoinetty-napisany na zaklade historickych faktov. A odporucam knihy:
1. Upalena zaziva-dost brutalne, len pre silne zaludky
2. Biela Masajka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rexxar Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2008 Príspevky: 113 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 20:28 Predmet: |
|
|
| teraz rozcitanych par serii: Zaklinaca, Warcraft: Studna vecnosti, Artemis Fowl tam nemam precitanu najnovsiu cast, tak neviem do coho sa mam pustit |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 14 Júl 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| Mne sa paci kkniha id Antona Heretika -Forenzna Psychologia |
|
| Návrat hore |