|
|
|
| Autor |
Správa |
Spyx Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 779 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2008, 11:26 Predmet: |
|
|
Práve som sa zakúsol do Pyramíd.
P.S.: Knieža Fa-fta-ftak nemá chybu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Styphnos Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: Medzi venusou a marsom Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2008, 20:42 Predmet: |
|
|
| No nedavno som docital Noc v lisabone a Cas zitia a umierania od E.M. Remarque a kedysi davno som cital 3 patracov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
das fas Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2005 Príspevky: 523 Bydlisko: kurva neviem Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2008, 20:59 Predmet: |
|
|
| Konecne som zohnal Rivers of Babylon 3, aj ked len z krajskej kniznice takze nemoze doplnit zbierku aj u mna doma natrvalo ale tak aj tak som neuveritelne rad, lebo neklesa uroven, stale najlepsie citanie ake si viem predstavit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho891 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 71 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2008, 16:53 Predmet: |
|
|
| Akurát som dočítal knihu Spolunažívanie Slovákov s Maďarmi, takže kto sa zaujíma o tuto problemtiku jednoznačne odporúčam prečítať, aj keď občas si treba dávať pozor na niektoré fakty a kto by vedel niečo viac o jej autorovi Viliamovi Fábrym nech mi dá pls vedieť. Neskutočne by mi pomohol . Vopred dakujem :-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dodger Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2008 Príspevky: 7
Zaslal: 29 Nov 2008, 22:03 Predmet: |
|
|
| Ja som dnes dočítal Posledného dona od Maria Puza a tým pádom mi ostáva od neho len jedna kniha - Rodina, inak už mám prečítané všetky, odporúčam, skvelý autor a famózne napísané knihy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Storm Keeper Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 392 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2008, 22:18 Predmet: |
|
|
Citam Sumrak... ze bestseller na obalke malo... tak preco nevyskusat? Hm osobne som od toho cakal menej celkom ma to potesilo a prekvapilo... je to nakazlivejsie nez sa zda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eritrea Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 449 Bydlisko: Sabinov/Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
ja citam teraz O vlkoch a ľuďoch http://www.martinus.sk/?uItem=9907
velmi zaujimave , vyvracia myty o vlkoch kt si ludia rokmi vytvorili...
inac toto vydavateľstvo Abies( lesoochranarskeho zoskupenia VLK) aj dalsie tituly velmi odporučam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 685 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2008, 22:32 Predmet: |
|
|
ja teraz citam seriu Hliadok od Sergeja Lukjaněnka
je to velmi zaujimave citanie a velmi zaujimavo ponate kvazi fantasy v modernom svete |
|
| Návrat hore |
|
 |
sola Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2008 Príspevky: 34 Bydlisko: London, UK Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2008, 14:36 Predmet: |
|
|
| Jeremy napísal: |
je to velmi zaujimave citanie a velmi zaujimavo ponate kvazi fantasy v modernom svete |
tiez som hliadky nacala asi pred rokom, ale precitala som zatial len jednu, no uz sa tesim kedy budem mat cas na dasiu, ten namet sa mi zda taky originalnejsi
no moja naoblubenejsia kniha sa stala "Irgendwo" (niekde) od Agoty Kristof (nie Agatha Chrisitie), no zial som este nenasla ziaden anglicky, cesky alebo slovensky preklad... no pre tych co vedia po nemecky alebo francuzsky (v originaly C'est égal) velmi odporucam
a tiez Mo Hayder a jej Tokio bolo velmi zaujimave citanie, trocha vojny a kopa nechutnosti, alebo pre nostalgicke a pochmurne pocity odporucam Haruki Murakamiho
a momentalne citam Eysencka, ale toho neodporucam, nemam ho rada  |
|
| Návrat hore |
|
 |
begbeee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.05.2008 Príspevky: 333 Bydlisko: Rodisko Jara Filipa Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
| Jeremy napísal: |
Prva Nocna je super, asi tyzden co som docital, mam aj zvysne ako ebooky tak sa uz tesim.
Ebooky su trosku nepohodlnejsie ale je to jediny sposob ako prist zadarmo ku vsakoakym kniham tazko zohnatelnym. |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis King

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1658 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2008, 22:41 Predmet: |
|
|
| vidim, ze je tu niekolko fanusikov fantasy tak silne odporucam netradicne ponate Holdstockove knihy o Ryhopskom lese. (Les mytág, Lavondyss, Brana ze slonoviny, brána z rohu) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 685 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2008, 7:31 Predmet: |
|
|
ja mam este jeden tip ako prist k fantasy knizkam. Mat kamaratov fantasy pozititnych ludi tzv Larpistov, Larperov etc (z Larp) Tam sa da potom pozicat vsetko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankie Medium Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 311
Zaslal: 01 Dec 2008, 17:15 Predmet: |
|
|
momentálne čítam nejak zároveň:
od F. Kafku- Proces... no Kafkove postupy zbožnujem, nie je co dodat
od Camusa- Cudzinec... povinne čítanie, ale aj celkom zaujímave..
od W.S. Burroughsa- nahý Obed... to už nezvládam.. vysinuty nekonecny prud choreho vedomia... mozno sa k nemu niekedy vratim, ale mam dost..
aa uz sa mi doma vala novinka od oblubencka Kinga- Duma Key, tak tieto rychlo dopalim a pustim sa do nej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2149 Bydlisko: PL-Waw>SK-Ba>CZ-Prg Karma: 
|
Zaslal: 02 Dec 2008, 0:51 Predmet: |
|
|
Ja citam momentalne uz 5. Knihu od Nelsona DeMille v polstine lebo v slovencine sa mi na ne nepodarilo natrafit.
Mam za sebou uz: Nad rzekami Babilonu (Nad riekami Babylonu), Córka Generała (Generalova dcera), Sliwkowa Wyspa (Slivkovy ostrov(Plum Island)), Gra lwa (hra leva), Nadejście Nocy (Prichod noci) a este mi chyba Żywioł ognia (Zivel ohna).
Ma skvele detektivky a neskutocny humor A hlavne v poslednych Troch knihach "vystupuje" agent (John Corey) ktoreho uplne zerem v tej knihe ... tie poznamky, pripomienky atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
meloolem Novice

Stav:  Založený: 20.11.2005 Príspevky: 4
Zaslal: 03 Dec 2008, 9:44 Predmet: jasne ze sa cita |
|
|
ja momentalne citam Venedikt Jerofejev - Moskva-Petušky.....ak mate radi zabavu, ale taku tu absurdnu, zo zivota a o zivote tak rozhodne vam toto dielo musim odporucit...uz na prvych dvoch stranach som mal v ociach slzy
dalej uplne absurdno je Daniil Charms....kratke ale o to udernejsie veci...
a teraz nedavno docitany Čingiz Ajtmatov a jeho neskutocne Popravisko |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|