Citate knihy?
Kde beres tu istotu ze som ju necital? Nieje vsetko tak ako vyzera, a dovolil som si vyjadrit svoj nazor. Toto je velmo citliva tema, nikomu vieru neberiem, ale co sa tyka hladania pravdy tak som si nemohol odpustit komentar...
Kludne nech veri kto chce comu chce, nikomu nic nehovorim, ale tak isto si mozem povedat co si o tom myslim nie?
Kludne nech veri kto chce comu chce, nikomu nic nehovorim, ale tak isto si mozem povedat co si o tom myslim nie?
-
Old Dirty Bastard
Guru
martinez napísal:ja knihy nečitam zbytočna strata času!!!
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
martinez - podľa toho, aké knihy. Ja čítam prevažne lit. faktu (vojenské príručky, príručky prežitia, bojové manuály...), príbehy ľudí z vojenského prostredia a ako úžasný relax "akčnú beletriu" - Kulhánek, Ludlum... a ešte sem tam nejaké kvalitné sci-fi od Asimova, Clarka... to všetko ako relax a sem tam sa v nich nájdu pekné myšlienky...
Tak nedávno som dal:
Den Trifidú - absolútna pecka, ale trocha naivne tam vidieť inšpiráciu dôsledkami II. sv. vojny.
Noc Trifidú - pokračovanie, výrazne slabšie u mňa.
Pán Ledové Záhrady I, II
Parfum - pecka, škoda že som videl skôr film, môžem povedať, že v tomto prípade nebol film výrazne horší od predlohy, čo je prekvapujúce pri takej náročnej téme ako sú pachy
//: Najlepšie je že som naučil frajerku čítať e-booky čo ma teší
Den Trifidú - absolútna pecka, ale trocha naivne tam vidieť inšpiráciu dôsledkami II. sv. vojny.
Noc Trifidú - pokračovanie, výrazne slabšie u mňa.
Pán Ledové Záhrady I, II
Parfum - pecka, škoda že som videl skôr film, môžem povedať, že v tomto prípade nebol film výrazne horší od predlohy, čo je prekvapujúce pri takej náročnej téme ako sú pachy
//: Najlepšie je že som naučil frajerku čítať e-booky čo ma teší
Re: Citate knihy?
Ondřej Neff - Tma (1.0)
Najlepšie sci-fi/fantasy v ČR roku 1998. Úplná bomba. Odohráva sa to v našich reáliách a na pozadí vystupujú ako postavy Klaus, Havel čiže dej si viete zasadiť do veľmi konkrétnej spoločensko - priestorovej situácie.
Poviem to takto.. Jeden piatok proste prestalo fungovať všetky stroje na elektriku... Pekne rozvíja návrat sveta (ČR) do "moderného feudalizmu", otočenie rebríčka hodnôt i sociálneho postavenia protagonistov.
//: Aby som nezabudol: pekne hororový záver!
Andrzej Pilipiuk - Kronika Jakuba Vandrovce
Tak toto ma veľmi nezaujalo. O amatérskom exorcistovi, 80-ročnom Andrzejovi, ktorý chľasce jedna radosť... Neviem tento štýl mi nesedel i keď si to môže nájsť svojich obdivovateľov, konieckoncov má to 3 pokračovania a aj kamarát mi to vychválil do nebies. No čo už asi som odrástol zo štýlu "to je zábava, ako sa ožral a čo robil potom".
Najlepšie sci-fi/fantasy v ČR roku 1998. Úplná bomba. Odohráva sa to v našich reáliách a na pozadí vystupujú ako postavy Klaus, Havel čiže dej si viete zasadiť do veľmi konkrétnej spoločensko - priestorovej situácie.
Poviem to takto.. Jeden piatok proste prestalo fungovať všetky stroje na elektriku... Pekne rozvíja návrat sveta (ČR) do "moderného feudalizmu", otočenie rebríčka hodnôt i sociálneho postavenia protagonistov.
//: Aby som nezabudol: pekne hororový záver!
Andrzej Pilipiuk - Kronika Jakuba Vandrovce
Tak toto ma veľmi nezaujalo. O amatérskom exorcistovi, 80-ročnom Andrzejovi, ktorý chľasce jedna radosť... Neviem tento štýl mi nesedel i keď si to môže nájsť svojich obdivovateľov, konieckoncov má to 3 pokračovania a aj kamarát mi to vychválil do nebies. No čo už asi som odrástol zo štýlu "to je zábava, ako sa ožral a čo robil potom".
Momentálne sa prekúsavam cez Anarchismus (Tomek, Slačálek), dosť náročné, zaujímavé a inšpiratívne čítanie.
Poradte knihu z IT oblasti.
Nieco na sposob Kevin Mitnick- Umenie Klamu
Alebo proste nieco co sa dobre cita
Nieco na sposob Kevin Mitnick- Umenie Klamu
Alebo proste nieco co sa dobre cita
-
audiotrack
VIP
Chcel by som poradit niejake akcne,spionazne,thriller knihy..nieco z tychto zanrov fakt kvalitne....aaa potom niejaku psychologicku literaturu, nieco aj na obohatenie vedomosti ale aj romany niejake psychologicke...trebars nieco na styl ako bol aj nedavny film Shutter Island
-
axxis
Addict
to co hladas je 1984slavo120 napísal:Chcel by som poradit niejake akcne,spionazne,thriller knihy..nieco z tychto zanrov fakt kvalitne....aaa potom niejaku psychologicku literaturu, nieco aj na obohatenie vedomosti ale aj romany niejake psychologicke...trebars nieco na styl ako bol aj nedavny film Shutter Island
-
mr_margera
Medium Professional
Práve som dočítal : Egon Bondy - Máša a Běta. Dve novely, o dvoch ženách, zo začiatku sa mi nezdalo, že by mali tieto príbehy niečo spoločné, až na konci konci knihy sa ukázalo parádne prepojenie príbehov... kvalitka. Bondy je jeden z mojich najobľúbenejších autorov.
Teraz som sa pustil do : W.S.Burroughs - Feťák... dúfam, že nesklame očakávania
Teraz som sa pustil do : W.S.Burroughs - Feťák... dúfam, že nesklame očakávania
V poslednej dobe som precital CHATRC. Podla mna jedna z najkrajsich knih ake som cital. Je to vlastne stretnutie muza s bohom. Kde s nim stravi vykend. Zabiju mu dceru a on mu to bude vycitat atd. V opise knihy je napisane ze to navzdy zmeni nasenazeranie na boha a myslim ze to je pravda. 9.5/10
Dalej som cital ELANTRIS: fantasticky roman (trochu romanticky). Ide o mesto Elantris ktore bolo kedysi krasne a plne carovnych ludi az neskor sa mesto zmenilo. Zasiahla ho kliatba teraz tam zisu vyhnani ludia ktorych tiez postihla kliatba. Velmi zaujmave napinave ale semtam trosku nudne. Hlavne to co sa deje mimo mesta. 8/10
Dalej som cital ELANTRIS: fantasticky roman (trochu romanticky). Ide o mesto Elantris ktore bolo kedysi krasne a plne carovnych ludi az neskor sa mesto zmenilo. Zasiahla ho kliatba teraz tam zisu vyhnani ludia ktorych tiez postihla kliatba. Velmi zaujmave napinave ale semtam trosku nudne. Hlavne to co sa deje mimo mesta. 8/10