|
|
|
| Autor |
Správa |
Killer12 Light Star

Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 246
Zaslal: 16 Aug 2006, 18:34 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
S tým ozónom a globálnym otepľovaním je to už teraz vážne (pre mňa určite) ! |
To tu nic takeho nenapadlo az mna???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ma3ix Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 233 Bydlisko: GreenLand Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 16:22 Predmet: |
|
|
O 10000 rokov bude clovek ale v inej podobe. Ked sa to tak vezme tak vsetky casti tela si vytvoril mozog na to aby mohol prezit. A v buducnosti sa budu mozgy vyberat z tela a vkladat do jednotlivych robotov podla poziadaviek tej osoby. A to budu uz "superbody". No nieje to paradne.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 19:32 Predmet: |
|
|
| robbie - globálne oteplovanie FAKT, ak vieš čo to je - žiadny dohad, teória, ale FAKT |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stando Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2006 Príspevky: 580
Zaslal: 17 Aug 2006, 20:01 Predmet: |
|
|
| RobbieSVK napísal: |
To je hovadina podla mna s tym globalnym oteplovanim, nikdo nevie ake bude pocasie o rok,ani o 10 rokov, chcu len nastrasit ludi nic viac. Neverte tym nezmyslom. Ked je teplo ladovce sa roztapaju ked je zima zmrazia sa je to pochopitelne. Takze sa nenechajte nastrasit blbostami ako moj 13 rocny brat ktory sa od chvile ked sa to dozvedel smutil zo zivota  |
ty si asi riadne pozadu za opicami ze?
potom to tak dopadne ked takyto ludia su v politike vid Bush. globalne oteplovanie tu je... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Killer12 Light Star

Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 246
Zaslal: 17 Aug 2006, 20:05 Predmet: |
|
|
Ten RobbieSvk vobec neberie na vedomie fakty! On asi veri ze z nas spravia robotov a cely svet ovladnu roboti Jak dakto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 20:45 Predmet: |
|
|
| ma3ix napísal: |
O 10000 rokov bude clovek ale v inej podobe. Ked sa to tak vezme tak vsetky casti tela si vytvoril mozog na to aby mohol prezit. A v buducnosti sa budu mozgy vyberat z tela a vkladat do jednotlivych robotov podla poziadaviek tej osoby. A to budu uz "superbody". No nieje to paradne.  |
Toto by som fakt bral. Mať také super výkonné telo, nezničitelné, bez nárokov na potravu, spánok, vzduch....
Takéto niečo by sa mi v reallife niekedy zišlo.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
butthead Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 178 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 22:32 Predmet: |
|
|
| Racius napísal: |
Toto by som fakt bral. Mať také super výkonné telo, nezničitelné, bez nárokov na potravu, spánok, vzduch....
Takéto niečo by sa mi v reallife niekedy zišlo.  |
aby si čo najviac vydržal pri kompe
hlavne bude záležať od našho najlepšieho kamarata busha ako sa bude správať ... alebo ked sa vynajde umelá inteligencia... roboti nás zničia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|