Cloverfield
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna to bol skvely film trochu netradicne spraveny na styl autobiografia ... alebo skor s pohladu prvej osoby a ie nejakej vznasajucej sa kamery ...Takto robeny film -first person ma niečo zaujimave do seba ....
SPOILER!!!!!!
Sa mi aj tak najviac lubilo jaq uz odlietali s tou helikopterou a pozerali jak ta B2 bombarduje tu priseru to bol genialny zaber .....a jaq ta helikoptera potom padala takto sa citi/takto to vidi v skutocnosti clovek ked pada helikoptera a je vo vnutri nie jaq vo vecsine filmov proste prepnu na pohlad na helikopteru z vonku ako sa toci a zmieta ...
SPOILER!!!!!!
Sa mi aj tak najviac lubilo jaq uz odlietali s tou helikopterou a pozerali jak ta B2 bombarduje tu priseru to bol genialny zaber .....a jaq ta helikoptera potom padala takto sa citi/takto to vidi v skutocnosti clovek ked pada helikoptera a je vo vnutri nie jaq vo vecsine filmov proste prepnu na pohlad na helikopteru z vonku ako sa toci a zmieta ...
-
Hotwire
Addict
tak dopozeral som to akurat, je to skvelym stylom natocene, netradicne ale velmi dobre, dobre sa na to diva ale vadilo mi to ze ten film bol extremne kratky (na dvd prehravaci po konci ukazovalo hodina 13 minut, kratsi film som tusim ani nevidel), a takisto by som uvital viac info o tom co to tam vlastne bolo, nemam rad filmy kde sa nic nevysvetli...
-
seth82
Darca
A ja som prave zistil, ze slovenski distributori tomu zasa dali bohovy nazov. Ja nechapem o co im ide. Urobit nazov zaujimavejsim? Ale ved to je totalna hlupost, aj amici, anglani, hocikde inde to poznaju pod menom Cloverfield, teda nevedeli z nazvu vycitat o nic viac, ako by sme vycitali my, keby tomu aspon nechali povodny nazov. Ale prelozit to slovickom Monstrum - to je uz teda ko*ot.
Tak bol som na tom vcera v kine... a poviem vam...najlepsi film jaky som videl v kine...a vdaka bohu, ze som sa nenechal zlakat a nestiahol si to, lebo takyto film treba vidiet v kine...podla mna to je ta hlavna podstata pre divaka...keby som to pozeral doma tak verim, ze by ma to az tak moc nebavilo jako v kine... 
-
Old Dirty Bastard
Guru
o to ideSchYzo napísal:tak dopozeral som to akurat, je to skvelym stylom natocene, netradicne ale velmi dobre, dobre sa na to diva ale vadilo mi to ze ten film bol extremne kratky (na dvd prehravaci po konci ukazovalo hodina 13 minut, kratsi film som tusim ani nevidel), a takisto by som uvital viac info o tom co to tam vlastne bolo, nemam rad filmy kde sa nic nevysvetli...
http://www.slashfilm.com/2008/01/06/vid ... by-slusho/
-
MP4-27
Guru wannabe
a co ludia neodchadzali predcastne domov ze to niekoho nebavilo prvych 15 minut?Patyk napísal:Tak bol som na tom vcera v kine... a poviem vam...najlepsi film jaky som videl v kine...a vdaka bohu, ze som sa nenechal zlakat a nestiahol si to, lebo takyto film treba vidiet v kine...podla mna to je ta hlavna podstata pre divaka...keby som to pozeral doma tak verim, ze by ma to az tak moc nebavilo jako v kine...
-
qwerty-xyz
no ludia film bol natoceny super lken ma miestami boleli oci z tej kamery blbej. ALE mam par otazok na ktore by som rad vedel odpoved a necche sa mi to googlit.
S kade sa ta prisera vzala?
Ako sa kurnik vlastne skoncil ten film?
Preco tu pokusanu holku hned zastrelili?
Preco armada nemala proti tej prisere sancu?
Preco to nechciplo ked na to utocil bombarder B-2 ??
preco sa vzdy americania spravaju tak panicky a chaoticky?
Preco furt prisera zautoci len na ameriku?
Preco mi nikto vo filme nevysvetlil o co tam vlastne ide?
jak u debilov uuu pokakame sa lebo tam bola prisera ale z jakej riti to vyliezlo a preco sa to nedalo zabit by som fakt rad vedel.
S kade sa ta prisera vzala?
-
seth82
Darca
jj, nad pokracovanim sa uz dume...nErD. ' z napísal:možno, že ti to vysvetlia v dalsich 5 filmov
http://www.filmstalker.co.uk/archives/2 ... equel.html
http://www.totalfilm.com/movie_news/new ... dy_planned
Skoncil tak, ze toho kameramana ta prisera zozrala, alebo co.. no kamera ostala a potom ju zasypali kamene cize film nemohol dalej pokracovat ked kamera bola zasypana.. ci to ten chlap a zena prezili to sa nevie, kedze vieme, ze kamera sa zasypala... Tu holku preto zastrelili, lebo zistili ze je nakazena cize uhryznuta tymi malymi stvoreniami a asi by sa nato premenila alebo co... no neviem ci ju zastrelili, lebo tusim ju nestihli zastrelit a kvoli tej nakaze praskla sama(ano normalne ostal po nej iba cerveny flak) a mozno to preto a ne, ze sa mala premenit... Armada nemala proti nej ziadnu sancu ani bombardovanim preto, lebo bola hlavnou sucastou filmu a tvorcom islo o tu podstatu, ze je neznecitelna... A oco tam vlastne ide? Je to film ktory ma uplnu inu podstatu jako normalny film... To je nieco jako keby si pozeral zaznam s nejakej kamery a popritom to nieje film... Ale toto je film, lebo je to vsetko spracovane a vymyslene... no a na ostatne otazky ti uz neviem odpovedat...qwerty-xyz napísal:
![]()
-
Šu-Do
Redeemer
film to bol super.. mnoho nevysvetlenych veci.. bude aj pokracovanie...
tie otazky su spravne.. ale jedna nwm ci je dobre polozena.. nemyslim si ze ju zastrelili.. skor to vyzeralo ako keby vybuchla...
hmm ta prisera.. proste len prisla.. + vyplula aj hentie male svine...
koniec.. taky na pokracovanie.. a ci to prezili.. hmm.. asi tam slahli atomovku alebo daco podobne.. myslim si ze to ta prisera prezila.. vsak predsa len uz mala toho za sebou dost a bola plna energie...
film + efekty boli na 1*.. naozaj perfektna atmosfera.. chcelo by to 3D kino
najlepsia scena bola predtym ako isli do metra.. ked sa tam objavili vojaci a zacali po nej šiť.. to bol brutal.. pekne spravene.. ako keby som tam bol
tie otazky su spravne.. ale jedna nwm ci je dobre polozena.. nemyslim si ze ju zastrelili.. skor to vyzeralo ako keby vybuchla...
hmm ta prisera.. proste len prisla.. + vyplula aj hentie male svine...
koniec.. taky na pokracovanie.. a ci to prezili.. hmm.. asi tam slahli atomovku alebo daco podobne.. myslim si ze to ta prisera prezila.. vsak predsa len uz mala toho za sebou dost a bola plna energie...
film + efekty boli na 1*.. naozaj perfektna atmosfera.. chcelo by to 3D kino
najlepsia scena bola predtym ako isli do metra.. ked sa tam objavili vojaci a zacali po nej šiť.. to bol brutal.. pekne spravene.. ako keby som tam bol
1. Vzala sa z dokov, pravdepodobne z mora.S kade sa ta prisera vzala?
2. Skoncila evakuacia New Yorku, zacalo sa bombardovanie a prisera pravdepodobne prezila. Rob a Beth skoncili pod mostik spolocne s kamerou.
3. Nebolo to zastrelenie. Kedze bola pokusana tymi malymi "potkanmi", ktory ju nakazali... proste pukla.
4. Prisera mala god mod.
5. Prisera mala nepriestrelnu vestu, avsak asi ma nejake neodhalene slabe miesto (rozmyslal som nad plucami na hlave, ktore sme videli na konci?)
6. Lebo kazdy den pozeraju Dr. Phila
7. Lebo Chuck Norris je vzdy prave na dovolenke v Europe.
8. Lebo medved...
-
Hulkm
Professional
dobre som sa narehotalDem0n napísal:1. Vzala sa z dokov, pravdepodobne z mora.
2. Skoncila evakuacia New Yorku, zacalo sa bombardovanie a prisera pravdepodobne prezila. Rob a Beth skoncili pod mostik spolocne s kamerou.
3. Nebolo to zastrelenie. Kedze bola pokusana tymi malymi "potkanmi", ktory ju nakazali... proste pukla.
4. Prisera mala god mod.
5. Prisera mala nepriestrelnu vestu, avsak asi ma nejake neodhalene slabe miesto (rozmyslal som nad plucami na hlave, ktore sme videli na konci?)
8. Lebo medved...
TT: film sa mi pacil a mal spad tak sa stale neico dialo.....len asi ako ostatnym sa nepacilo ze to skoncilo este skor ako to zacalo a nebolo to vobec vysvetlene......
Dem0n napísal:1. Vzala sa z dokov, pravdepodobne z mora.
4. Prisera mala god mod.
8. Lebo medved...
filmu by som dal inac 8,5/10...