|
| Autor |
Správa |
funThomasik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2006 Príspevky: 274 Bydlisko: /home/funThomasik/ Karma: 
|
Zaslal: 17 Okt 2006, 16:32 Predmet: co by stal notebook |
|
|
co by stal notas zhruba s takymito parametrami
procak aspon 1.4ghz to je jedno od koho
ramka aspon 512
grafika aspon 64
dvdrw
wlan
firewire |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1782 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
funThomasik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2006 Príspevky: 274 Bydlisko: /home/funThomasik/ Karma: 
|
Zaslal: 17 Okt 2006, 17:38 Predmet: |
|
|
1. co je to subnotebook?
2. kludne aj z druhej ruky
3. prosim pekne BEZ WINDOWSU!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 17 Okt 2006, 19:26 Predmet: |
|
|
starsie kusy nekupuj. neoplati sa to.
najlacnejsie nove co splnaju a presahuju tvoje podmienky su za cca 25 tisic, doporucujem si vybrat jeden z modelov firmy Asus. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1265 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 17 Okt 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
starsie kusy nekupuj. neoplati sa to.
. |
blbost daka europskej unii ti to je jedno mas tam zaruku a nefim mozno tam mas aj tu daku pardnovu lehotu kedy mozes vratit ze niesi spokojny dal by sa podla mna zohnat za 10 000 kamarat kupil daco lepsie ako chces ty, pouzite HP akurat ze to nema wifi, ale wifi modul zozenes za par supek staci ked ma v tele nanho port a ak nema tak externa wifi stoji do 2 000 btw nefim de ale skus pohladat na nete notebooky s lizingom napr dakto nezaplatil 3 splatky tak mu ho zabavili da sa takto dojst lacno k dobrej masine vacina veci sa da aj tak otestovat na mieste  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pán Kolpert Amateur

Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 21
Zaslal: 18 Okt 2006, 10:51 Predmet: |
|
|
| Runes napísal: |
| ... btw nefim de ale skus pohladat na nete notebooky s lizingom napr dakto nezaplatil 3 splatky tak mu ho zabavili ... |
Leasing je dobrá blbosť, v niektorých prípadoch zaplatíš aj dvojnásobok kupovaného výrobku. Keď už, tak si radšej zobrať spotrebiteľský úver...
Tiež som toho názoru, že staré notebooky nemusia byť zlé, ale záleží aj na tom, na čo chceš ten notebook využívať(či len na písanie, počúvanie hudby, surfovanie...; alebo na hranie, na grafickú prácu...). |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Okt 2006, 12:10 Predmet: |
|
|
| pán Kolpert napísal: |
| Leasing je dobrá blbosť, v niektorých prípadoch zaplatíš aj dvojnásobok kupovaného výrobku.. |
najprv citaj poriadne a potom pis ja hovorim nech kupi notebook na ktorom dakto nesplatil lizing to jest napr notebook stal 30 000 dakto splatil z neho 25 a nemal uz peniaze tak mu notebook zobrali a vacinou ty ho ziskas za ten zvysok pripadne 2 3 tisicky naivac taze v principe ta 30 000 notebook vyjde na 8 len si treba najprv ten book vyskusat
a k teme teraz v najke maju daky asus za cca 20 kukni si letak hned na titulke tusim je |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 18 Okt 2006, 16:29 Predmet: |
|
|
moj nazor na starsie spotrebne veci nezmenis. je jednoznacne negativny.
notebook, mobil, fotak atd je pre mna spotrebna vec, ktoru kupujem iba a jedine novu. dovodov su stovky. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Okt 2006, 17:19 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
moj nazor na starsie spotrebne veci nezmenis. je jednoznacne negativny.
notebook, mobil, fotak atd je pre mna spotrebna vec, ktoru kupujem iba a jedine novu. dovodov su stovky. |
sak ako takto s tebou suhlasim fotak abo tak by som ani ja nekupil ale jedna sa mi oto ze tie lizingove tie co niesu plne splatene notebooky niesu na prd lebo tam mas ponuknutu garanciu zaruku proste daka EU a par ludi co takto notebook ma poznam a nikto sa nestazoval |
|
| Návrat hore |
|
 |
funThomasik Light Star

|
Zaslal: 18 Okt 2006, 17:44 Predmet: |
|
|
| ludia prosim k veci..... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|