zaloz temu ak taka uz nieje.... ako sekcia sa tu uz ine veci navrhovali a nepresli
btw: kedze moje posty boli zmazane tak pisem znova...
ked vyhladavam niekoho v zozname userov... napisem nick a stlacim enter - nic sa nestane - musim kliknut na hladat.. nedalo by sa to nastavit na ten enter?
Pohlavie: Stav: Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1698 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma:
Zaslal: 27 Apr 2008, 21:23 Predmet:
neviem, ci to tu uz bolo spomenute, ale mne osobne by sa pacila funkcia, ze ked kliknem na tu spinku vedla nazvu temy (ukazovatel priloh v teme), ze by mi vypisalo vsetky prispevky s prilohou. hm?
nemohla by sa v sekcii Hladam vytvorit tema specialne pre Motorky , pripadne auta.. kde by sa riesili len motorky resp. auta. Lebo sa mi zda , ze sa tu mnozia temy , ze niekto hlada motorku do 50 cm3 , dalsi do 125 , niekto zas supersport.. atd
proste nejake tema , ako napr hladam nazov pesnicky ...tak by bolo len s motorkami resp. autami
v poslednej dobe ich je naozaj viac, ale je to s prichodom tepla, navrhoval som to aj ja kedysi davnejsie a nepreslo to
posledne co si pamatam, tak hojko zakoncil takto:
Hojko napísal:
Temy vo volnej diskusii su o vselicom, taktiez su tam temy o autach ale ze by mala pribudnut cast venovana autam, tak to rozhodne nie. To bolo moje posledne slovo venovane tejto casti o autach...
to vies, hojko je viac cyklista kym to nevadi vedeniu, ze je tu xy podobnych tem, nema to asi zmysel riesit
Pohlavie: Stav: Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma:
Zaslal: 28 Apr 2008, 18:32 Predmet:
Ale on myslel len ze by sa v sekcii "Hladam" vytvorila tema napr. "Auta" a niekto z vedenia by to dal ako dolezite nech to je vzdy hore. Nemyslel samostatnu sekciu
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre