Je to tu strašne nepriehľadné. Všetko tu je na jednej kope. Privítal by som tu viac základných topicov, pretože tu niečo nájsť je skutočne umenie. Ešte že máme wf.cz
Pravdepodobne si už odišiel na lepšie fórum, ale aj tak musím reagovať.
Na tú vec mám úplne opačný názor ako ty. Veľký počet kategórií je práve to, čo mi na fórach vadí najviac.
Ma napadlo bolo by uzitocne pridat tlacitko ktore ked sa dostanete do jednej kategorie a stlacite tak vam zobrazi temy ako precitane, cize uz nesvietia jak svacnute.
Niekedy to dost otravuje ked to svieti jak lampion.
prosim. nemozete dat velkost postavicky aspon na 12 kb? lebo mam novy avatar a nemozem ho sem dat... a skusal som aj zmensovat a nic... to sa proste neda... 6kb je velmi malo!
dnes som zbadal dalsiu tému že hladám serial na...
nerozmýšlali ste nad tym že by ste niekam pri logo alebo hoc kam vopchali že DISKUSNĚ FÓRUM..lebo ako pozerám nikde to neni napísané a možno by sa zabránilo podobným témam..hádam by to dotyčný zbadal a uvedomil by sa alebo niečo že NOWAREZ abo tak...
za pochopenie ďakujem
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 07 Máj 2008, 15:24 Predmet:
Opak: Nerozmyslali a nezabranilo. Ked kliknes napriklad na cast Hladam, tak hned hore mas dolezitu temu s nazvom Pre vsetkych, ktori hladaju nazov pesnicky! a aj tak sa pravidelne zakladaju dalsie temy, ze niekto hlada nazov toho a toho. Keby bolo nieco take hore, aj tak by to nepomohlo.
ak sa dobre pamatam, pod logom kedysi bolo dikusne forum a aj tak to nepomohlo. to by si musel dat pri registracii ako nutne policko k zaskrknutiu, ze budete hladat warez? ak skrknes ano, nedovoli ti zaregistrovat
tak ked to beries z tejto stranky tak fajn. ja ked som sa zacal cinit na forach, tak som zacinal tiez na wareze, nebolo to cisto diskusne. hojko bolo asi ako tretie, druhe boli lamky, ael ekdze ma warez az tak nebral, tak som hladal nieco co som tu nasiel. komunita, ktora mi sadla.
Ale viem ako sa registrovali na tom "nasom" prvom fore ludia, stale isli po wareze, diskusia ich nezaujimala. nevravim, ze by tato vychytavka pomohla vyriesit problem warezakov, ale urcite percento by to odstavilo, najma novu vlnu skolacikov zavislych na wareze. urcite by to chcelo este doladit, kludne sa mozu zapojit ostatni a tuto myslienku priviest takmer k dokonalosti.
ak bude niekto chciet cisto len diskutovat, klikne nie a je tu, ale ak pride dakto ako dnes, co chcel serial na adobe, tak by klikol ano, chcem byt warezak a nebol by tu. terba sa s tym pohrat, ked tak nad tym myslim, nie je to zly napad, len vravim, treba ho este poladit
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre