O akom percente uzivatelov tu hovorime? 0,1? 0,01? Ma vobec zmysel nieco take riesit?
ja viem, ze to nebude zavratne cislo, ved to nebol ani navrh, to som len tak zadrel ako som pisal
ale napadlo ma ako to cislo zvysit, je to sice "oklamanie" usera hned zo zaciatku, ale co tak k tomu prihodit popis, ze tato polozka je len pre vnutornu potrebu fora, ze ide len o statistiku zvysime tak to cislo na 0,15%
Pohlavie: Stav: Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13486 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma:
Zaslal: 07 Máj 2008, 20:34 Predmet:
gumb4ll napísal:
myslim ze by sa hodilo nejake zvyraznenie moznosti, ktoru som vybral pri hlasovani
v prilohe je zobrazene ako som to myslel
ked oznacim ze "nie", tak sa mi pri moznosti "nie" zobrazi nieco, alebo cela moznost "nie" sa zvyrazni
dufam ze to tu nebolo riesene, a dufam ze ma pochopite
Tak ta sklamem, ale v databaze sa neuklada kto za aku moznost hlasoval, takze nie je mozne nic taketo spravit.
ale ukladá sa ip: http://www.phpbbdoctor.com/doc_columns.php?id=27
čo je podla mňa zbytočné, keďže nedovolujeme viac registrácii pre jedného usera. Podla nicku sledovať či už hlasoval albo nie úplne stačí, a tento column by sme moholi využiť na zaznamenanie zvolenej možnosti. Ale myslím že to nie je potrebné prerábať
no neprišiel som s nápadom...len chcem povedať že pred chvilou som bol na konkurenčnom fóre...no som rád že som zasa tu lebo to je volačo strašné...kopa userov sa tu šťažuje že hento a toto..napríklad počet smajlov...tu mi vyhodí cez celú stranu tam takých 20..mi tu máme krásny prehladný look a vsetko čo s tým súvisí...hentam som musel dve hodiny hladat príspevky v tom bordeli a tak...proste som šťastný že som korytnačka nevydržal som...tak nie no...som rád že som na hojkovi
neviem, mozno to tu uz bolo, ale napadlo ma take male osviezenie pre temy uhadni sportovca, uhadni hru, uhadni film a uhadni kto to je.
jednalo by sa o to, ze za kazdu spravnu odpoved by "vyherca" dostal bod a za urcity pocet bodov alebo na konci stanoveneho obdobia by nieco dostal. napriklad specialny rank, ktore su stale popularne, napriklad movie maniac alebo nieco podobne :d
realizacia by nemala byt zlozita, raz za tyzden by sa spravila tabulka poradia a bolo by to take male osviezenie. co vy nato?
Pohlavie: Stav: Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1509 Bydlisko: Moskwa Karma:
Zaslal: 11 Máj 2008, 18:06 Predmet:
Kibo napísal:
neviem, mozno to tu uz bolo, ale napadlo ma take male osviezenie pre temy uhadni sportovca, uhadni hru, uhadni film a uhadni kto to je.
jednalo by sa o to, ze za kazdu spravnu odpoved by "vyherca" dostal bod a za urcity pocet bodov alebo na konci stanoveneho obdobia by nieco dostal. napriklad specialny rank, ktore su stale popularne, napriklad movie maniac alebo nieco podobne :d
realizacia by nemala byt zlozita, raz za tyzden by sa spravila tabulka poradia a bolo by to take male osviezenie. co vy nato?
no podľa mňa by tu vzniklo mnoho spamu kvôli tomu ranku..Každý by tipol nejakú somarinu odveci i keď by vedel že to nieje pravda..môj názor..ale zlé by to moožno nebolo..
tu "odmenu" v podobe ranku som dal len tak,mozno aj len taka ustna pochvala by nebola zla na konci roka, ale podlamna by to ku spamu neviedlo v takej drastickej miere ak vobec
pre zabavu? pre sutazneho ducha? tvarite sa ako keby som uhadol vsetky obrazky v tych 4 temach ked to nebude mne to zily nepretrhne
a momentalny rank sa mi dost pozdava
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre