Privital by som, keby sa pravidla doplnili o poznamku, ze admini nemusia dodrzovat pravidla, lebo potom vznika kopec nedorozumeni a vznikaju temy ala martin44.
//Pekne premazana tema, ostal iba moj prvy prispevok, a hojkove "schladenie" na urovni 11 rocneho chalana.
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13825 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 14 Máj 2008, 11:19 Predmet:
mi-chau: Bavi ta uz dva mesiace vyplakavat len za to, ze ti niekto ubral karmu alebo ze som ti dal vazenie za to, ze si obchadzal cenzuru vulgarizmov??? Myslim, ze by si sa uz mohol trochu zamysliet nad sebou a prestat s tym, lebo takto si vyplaces maximalne tak rank plačko fóra.
Myslím si, že úplne postačuje pravidlo č. 16, ktoré by malo byť skôr úplne prvým a najhlavnejším pravidlom. Niekto si asi nevie zvyknúť, že na Internete nie je žiadna demokracia, ale tvrdá despotická vláda majiteľov serverov, webov atď..
Inak páči sa mi myšlienka, ktorá je prezentovaná asi na každom IRC servery: "Prístup na IRC nie je právo, ale výsada!" V podstate to platí na hocičo umiestnené na Internete.. a kto to ešte nedokázal pochopiť......................
Pohlavie: Stav: Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma:
Zaslal: 14 Máj 2008, 19:35 Predmet:
Hacket napísal:
Mám taký jeden návrh:
či by nemohol mať každý niekde uložených osobných priateľov alebo niečo v tom zmysle
A ako by to cele malo vyzerat? Ze si naklikas priatelov a budes ich mat vyvesenych? To sa priklanam ku kinjerilovej implementacii. Ak to ma mat nejaku lepsiu pouiztelnost, tak pocuvam navrh ...
jedinu vyuzitelnost, ktoru v tom vidim je, ze by som chcel poslat dakemu favorite userovi SS a iba si v tom zozname oblubencov nanho kliknem, ale vacsinou ked mu chcem napisat SS tak reagujem na daky jeho prispevok, cize kliknem na odkaz pod jeho prispevkom v teme alebo to s nim vyriesim cez icq a tym padom to vlastne nema zmysel
Zdravim.
Chcel by som podat navrh ci by ste nepridelili Cesar-ovi a Galleon-ovi nejaky specialny rank ? Myslim, ze oni dvaja sa o Linux sekciu staraju naozaj vyborne...vsetka cest !
Ja mam taky maly bezvyznamny dotaz k funkcii priatelia. Kazdy z buttonov ma nejake popup, ktore da vediet, co dany button vykonava. Button pre pridanie priatela nema
p.s.: Inak kvitujem tuto funkciu, osobne sa mi to paci, zeby kamaratskejsia atmosfera ....
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre