Zdravim.
Chcel by som podat navrh ci by ste nepridelili Cesar-ovi a Galleon-ovi nejaky specialny rank ? Myslim, ze oni dvaja sa o Linux sekciu staraju naozaj vyborne...vsetka cest !
Ja mam taky maly bezvyznamny dotaz k funkcii priatelia. Kazdy z buttonov ma nejake popup, ktore da vediet, co dany button vykonava. Button pre pridanie priatela nema
p.s.: Inak kvitujem tuto funkciu, osobne sa mi to paci, zeby kamaratskejsia atmosfera ....
ehm ,.... neda sa ta ikona pridania medzi priatelov presunut radsej dole pod prispevok ako su ti icq, www a ine? lebo vpravo hore su veci co sa vyslovene tykaju prispevku a toto tam inho nepatri
gwixt napísal:ehm ,.... neda sa ta ikona pridania medzi priatelov presunut radsej dole pod prispevok ako su ti icq, www a ine? lebo vpravo hore su veci co sa vyslovene tykaju prispevku a toto tam inho nepatri
1) Notifikacia o pridani medzi priatelov
2) Presunut ikonku do dolneho baru - FIXED
3) Zobrazit link na moje pridania aj ked ma nikto nema - FIXED
4) Abecedne usporiadat - FIXED
5) Popup na pridavaci button - FIXED
6) Return link na post nie na topic - FIXED
7) Link na hojko.com vlavo hore - FIXED
8) Rozsirit tabulku "kto ma ma medzi priatelmi" - FIXED
9) Pridat link na pridanie priatela do profilu usera - FIXED
5) Ked myskou nabehnes na obrazok a chvilu pockas, napise ti co dany obrazok robi
9) V profile uzivatela v lavom stlpci dole je moznost pridat ho ako priatela
edit: prispevok som pisal v dobe ked uz to bolo nahodene, takze ano nerefreshol si
mam taky navrh, co keby sa dalo do horneho menu Nastavenia aj take Vždy ma upozorniť pri citovani prispevku ako tam uz je Vždy ma upozorniť na odpovede: