Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Co by ste privitali nove na fore???
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 130, 131, 132  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Soviet
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 20.10.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 17:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

axXis napísal:
No este raz. Karmu nedostavas Ty ked si pridas niekoho za priatela, ale clovek, ktory bol pridany. A keb yto fungovalo tak ako pises neni problem si natukat 10 friendov
aha ..to som sa kus sekol teda Smile

Môj ĎALŠÍ NÁVRH na vylepšenie fóra..
Nedalo by sa spraviť niečo že pri editovaní svojho príspevku by som zaškrtol niečo a ono by opäť dalo príspevok v téme ako aktuálny (čiže by rozsvietilo tému)..BTW.. to zaškrtnutie by tam bolo len v prípade že by môj príspevok bol posledný v téme..Mne by to bolo viac krát nápomocné Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 17:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak si skopirujes text a potom zmazes prispevok a napises ho znova tak bude aktualizovany.. alebo ked napises hned pod neho dalsi tak autoedit ho aktualizuje tiez
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Soviet
King
King

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 17:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do napísal:
ak si skopirujes text a potom zmazes prispevok a napises ho znova tak bude aktualizovany.. alebo ked napises hned pod neho dalsi tak autoedit ho aktualizuje tiez
jo to viem..Robím to tak aj teraz lenže keď je v príspevku príloha alebo viac príloh a zas ich pridávať a podobne kus trvá..A napríklad keď niekedy človek dostane karmu za daný príspevok a potom ho musí zmazať a nevie začo to bolo tak to niekedy tiež naštve..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 17:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak urob to co som pisal ako druhe.. napis nieco hned pod neho a autoedit ti to zedituje do toho posledneho a aktualizuje
Návrat hore
chrono
VIP
VIP

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 17:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Práve takú funkciu som chcel navrhnúť audiotrackovi v súvislosti s tou autoedit úpravou, ale potom som si to rozmyslel (určite by sa našlo dosť veľa ľudí, čo by to zneužívalo a len by tým presúvali staré správy medzi nové a ja by som ich musel zbytočne pozerať ešte raz). Smile
Návrat hore
Soviet
King
King

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 17:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do napísal:
tak urob to co som pisal ako druhe.. napis nieco hned pod neho a autoedit ti to zedituje do toho posledneho a aktualizuje
No síce to zedituje ale potom tam je zbytočne to červené autoedit Smile No vyskúšam to aj tak..

chrono napísal:
Práve takú funkciu som chcel navrhnúť audiotrackovi v súvislosti s tou autoedit úpravou, ale potom som si to rozmyslel (určite by sa našlo dosť veľa ľudí, čo by to zneužívalo a len by tým presúvali staré správy medzi nové a ja by som ich musel zbytočne pozerať ešte raz). Smile
no toto aj mňa napadlo..lenže ako vravím fungovalo by to len na poslednom príspevku..kebyže edituje predposledný príspevok v téme tak tam by tá možnosť zaškrtnutia už nebola..Ale ak nie tak nie..nech sa vyjadria Vrchní Smile
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 18:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Este si tu gramaticku chybu podciarkni Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
chrono
VIP
VIP

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 18:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Soviet napísal:
no toto aj mňa napadlo..lenže ako vravím fungovalo by to len na poslednom príspevku..kebyže edituje predposledný príspevok v téme tak tam by tá možnosť zaškrtnutia už nebola...
To stačí na to, aby sa dostala téma, ktorú som už kompletne prečítal medzi ešte neprečítané. Wink
Návrat hore
ppt
Professional
Professional

Stav: Prihlásený
Založený: 27.05.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 19:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
1) Notifikacia o pridani medzi priatelov
Ako presnejsie funguje ta notifikacia? Mala by mi prist SS, ak si ma niekto prida ku priatelom, alebo ako? Zatial ma to totiz nijak neupozornovalo. Smile

t0m4s3 napísal:
Este nejake navrhy?
Nerozmyslali ste o tom, aby sme si mohli prezerat aj priatelov inych uzivatelov? Napr v kazdom profile by bolo: "Zobrazit priatelov" a po kliknuti na to by sa otvorilo okno s vypisom vsetkych priatelov daneho usera. Smile Ved nejde predsa o tajne informacie, tak preco take nieco nespravit? Razz
Návrat hore
zarobenie17
Expert
Expert

Založený: 18.04.2008

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 19:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviem, ci sa to tu riesilo, ale mozno by bolo dobre dat sem zoznam hodnosti (rankov) a potrebne kriteria na ich ziskanie... nie? Confused
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 19:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

ppt napísal:
Ako presnejsie funguje ta notifikacia? Mala by mi prist SS, ak si ma niekto prida ku priatelom, alebo ako? Zatial ma to totiz nijak neupozornovalo.
Zatial nijako, este totiz nie je spravena, pozri si lepsie moj "update" post Wink

ppt napísal:
Nerozmyslali ste o tom, aby sme si mohli prezerat aj priatelov inych uzivatelov? Napr v kazdom profile by bolo: "Zobrazit priatelov" a po kliknuti na to by sa otvorilo okno s vypisom vsetkych priatelov daneho usera. Smile Ved nejde predsa o tajne informacie, tak preco take nieco nespravit? Razz
Nerozmyslali, ale implementujeme, snad uz dnes v noci

edit: tak uz je to hotove ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 20:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

preboha, jedno popoludnie tu nie som a tolko nových veci Smile

neviem už kto čo písal, nechce sa mi to zase listovať späť, ale boli nejaké veci na ktoré chcem reagovať. Koho to zaujíma a týka sa ho tak si to tu nájde.

k autoeditu: Aktualizuje čas a všetko ostatné aj pri príspevkoch s prílohami. To červené more je tam aby bolo vidno kto si nevie editovať posty. Taká funkcia ako zaškrtnutie že či ho má aktualizovať je kravina (viď chronová reakcia). A nemyslím že edituješ tak často príspevok, ktorý potrebuješ aktualizovať a zároveň má vela príloh.

ku quoting modu: pridanie do nastavení že vždy upozorniť pri citovaní je dobrý nápad, aj som nad nim rozmýšlal. Možno ho časom zrealizujem

t0m4s3: v tom tvojom update poste píšeš pri 5. bode že popup k obrázku. To nie je popup, ale title Razz
tú notifikáciu cez ss by si mohol spraviť, to by bolo fajn
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 20:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Veľmi sa mi pozdáva mod pridávania priateľov. Napadlo ma, že či by to nemalo väčší mysel, keby sa údaje o priateloch (mail, icq, homepage, etc) dali nastaviť tak, aby ich videli iba moji priatelia (t.j. neboli verejne pristupne pod každym prispevkom) napr. check buttonom v profile "zobraziť sukromne info iba priatelom".
-Myslím, že takáto funkcia by mnoho userov ušetrila zbytočnych spamov na maily a ICQ "prosim pomôž s tym a tym" a zavoreň by boli pristupní svojim priatelom z fóra.
-Vďaka Smile

//tomase: Ok
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 20:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak toto urcite kodit nebudem, zase odtial potial ...
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 22:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
Veľmi sa mi pozdáva mod pridávania priateľov. Napadlo ma, že či by to nemalo väčší mysel, keby sa údaje o priateloch (mail, icq, homepage, etc) dali nastaviť tak, aby ich videli iba moji priatelia (t.j. neboli verejne pristupne pod každym prispevkom) napr. check buttonom v profile "zobraziť sukromne info iba priatelom".
-Myslím, že takáto funkcia by mnoho userov ušetrila zbytočnych spamov na maily a ICQ "prosim pomôž s tym a tym" a zavoreň by boli pristupní svojim priatelom z fóra.
-Vďaka Smile

//tomase: Ok
To sa da vyriesit tak, ze tu tie udaje proste nevyplnis a priatel ti iba posle SS s prosbou, aby si mu svoje udaje poslal. Ja to tak praktizujem uz dlho a myslim, ze uspesne Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 130, 131, 132  Ďalšia
Strana 124 z 132

Prejdi na: