Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 17 »

hojko napísal:zarobenie17: Tu to mas - nazov ranku (pocet prispevkov), obrazky si uz domyslis...:
Novice (1)
Amateur (10)
Light Expert (35)
Medium Expert (80)
Expert (140)
Light Star (200)
Medium Star (300)
Star (500)
Light Professional (700)
Medium Professional (1000)
Professional (1300)
King (1600)
Guru wannabe (2000)
Guru (2500)
Addict (3000)
Hardcore addict (5000)
Redeemer (10000)
diky ;)

a nebolo by dobre aj to, ze by sa sem dal ten mod "ranking(.php)". Tam by bola tabulka so vsetkym... Obrazok, nazov, pocet prispevkov... :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Soviet.. Tvoj prehliadač nepodporuje obľúbené položky, záložky, bookmarks? (Firefox dokonca umožňuje zdieľať záložky na viacerých kompoch súčasne)..

;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: Vedla casu a datumu prispevku mas malu ikonku a to je odkaz na dany prispevok. Klikni si na to a potom si to pridaj do prehliadaca do zaloziek alebo si odpis linku a uloz do nejakeho suboru s linkami. Dalsia moznost je, ze si tie vtipy budes zapisovat (ako ja).

zarobenie17: Zbytocnost.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Soviet: Vedla casu a datumu prispevku mas malu ikonku a to je odkaz na dany prispevok. Klikni si na to a potom si to pridaj do prehliadaca do zaloziek alebo si odpis linku a uloz do nejakeho suboru s linkami. Dalsia moznost je, ze si tie vtipy budes zapisovat (ako ja).
Aháá..díki..to mi ako tak pomôže :) ma to takto nenapadlo :P
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Šu-Do napísal: isla by urobit podobna vec ako je na lamkach ? zoradit abecedne..
pri hladani je to celkom uzitocne
vyjadril by sa niekto pls???tiez si myslem ze je to celkom uzitocne a urychli to hladanie a prehlad na fore
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hulkm napísal:vyjadril by sa niekto pls???tiez si myslem ze je to celkom uzitocne a urychli to hladanie a prehlad na fore
No ja osobne som proti. Totiz abecedne zoradenie sa uplatni v temach, kde je jasny nazov - cize nazov hry, filmu, serialu...to by tu platilo tak pre sekciu kultura a hry. Inak sa vela nazvov tem zacina na Ako..., Co..., Ake..., atd, cize zoradenie velmi nepomoze.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zarobenie17 napísal:diky ;)

a nebolo by dobre aj to, ze by sa sem dal ten mod "ranking(.php)". Tam by bola tabulka so vsetkym... Obrazok, nazov, pocet prispevkov... :)
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok - Obrázok

Este nejake prianie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hulkm: Ako spomenul GothaR, tak na takomto fore je to dost zbytocne.
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Mám taký zvláštny návrh... Keďže je tu veľa starších téma nových užívateľov, mohli by sa staršie témy vymazať, lebo keď niekto otvorí tému, väčšinou už existuje a je tam všetko podstatné spomenuté.

Aby to bolo fér, počet príspevkov a založených tém by sa nikomu nezmenil, len by sa tu dalo viac písať... :idea:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ako ze by sme pisali zasa to iste? :D...nejako mi unika vyznam :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Aj podla mna je to trosku pritiahnute z vlasy.. inak mam navrh, ale citim v podbrusku ze mi tomase zase skaredo vynada, nuz ale risknem.

Privital by som, keby bola nejaka moznost odpovedat na anonymnu karmu, t.j. ze by som dostal karmu bez podpisu, dal by som odpoved (formou ss alebo nejakou inou) pricom by zostala anonymita zachovana. Nevidel by som nick adresata, ale ten by odpoved na svoju karmu dostal. Naco je to dobre? Na to iste naco je dobra karma a kopec inych nezmyslov co su tu.. len taky navrh..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nie je to zly navrh, ale zasa by sa tu mnozili male vojny, takze sa to asi zamietne :) ale tiez mam obcas chut odpisat nieco rozumne, z K- som uz vyrastol trosku :lol:
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Aiden napísal:ako ze by sme pisali zasa to iste? :D...nejako mi unika vyznam :)
Nie, nie...Ide o to, že niektorí užívatelia nezakladajú témy preto, lebo všetky témy tu už sú a aj všetky odpovede a preto sa menej píše, kopa užívateľov sem chodí už len pozerať videá a vtipy, lebo majú pocit, že všetko je už napísané... Proste by sa zakladali témy, kt. teraz niekoho trápia a zaujímajú a nevracalo by sa k témam spred dvoch rokov a tak...

:slap:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pozri, ja viem, ze kazdy by najradsej riesil svoj vlastny problem, ako cital rady pre niekoho ineho, ale uvedom si, ze tak ci tak by sa pisalo z velkej casti to iste ako sa pise v 2 roky starej teme :)...a to je to, co sa mi zda byt zbytocne :)
nie je jedno ci si nieco napisala pred rokom na urcitu situaciu a niekto odkaze na tvoj post v rovnakej alebo ked napises ten isty prispevok znovu, pretoze predchadzajuci zmazali?
uprimne mi je to jedno...ale aj tak si myslim, ze je to zbytocne :)...viac by ma potesil navrat erotiky a stupidnych infantilnych problemov :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

navrh dew6 ani radsej komentovat nebudem :-D

mi-chau-ovi sa asi pokazil podbrusok, pretoze je to celkom dobry napad, ale najprv potrebujem napisat zaklad, potom mozem dorabat kadejake serepeticky

//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 18:30 )
Po dohode s ostanymi clenmi admin/mod timu bol napad s anonymnymi SS zamietnuty
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim, privital by som jednu vec ku mojej absolutnej spokojnosti s tymto forom. Travim tu podstatnu cast casu pobytu na nete. Je to spolahlive forum, co sa tyka stabillity a funkcnosti, ak nejde, tak je chyba na 99,9999999 % na mojej strane. Beham od jedneho pocitaca k druhemu, doma, u priatelky, kamaratov, kdekolvek inde. Nieco vytvorim, napisem a rad by som to mal aj doma alebo kdekolvek inde pristupne. A preto by som bol rad, keby si tu bolo mozne odlozitit dake subory. Kapacita pre nahravanie priloh je tu hodne velka, takze vyclenit nieco z tejto kapacity by snad nebol problem. Nebolo by to pristupne ostatnym uzivatelom, takze ani sirenie nejakeho nelegalneho obsahu sa nekona. Islo by len o male subory typu dokumenty, par fotiek a pod. Zhodnotte tento navrh, samozrejme treba zohladnit aj dosah na beh fora a este neviem na co vsetko, ale napad je to myslim dobry. Vdaka za vyjadrenie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

pato83: uloz si to na hocijaky filehostingovy server(rapidshare, edisk, uloz.to,...) a odkaz na stiahnutie si tu posli sukromnou spravou sam sebe, funguje to spolahlivo.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Napad to vobec nie je dobry, ako spominal gothar, existuje neuveritelne mnozstvo serverov na toto urcenych, ktore su min. rovnako spolahlive/stabilne/rychle ako hojko.com
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ano gothar, tiez je to riesenie, viem o nom :D Ale nemam ich rad. Tu som nonstop, dovera tu je a preco chodit niekde inde, ked by som nemusel. Pridem sem a vybavim vsetko naraz. A neislo by o velke subory, na vassie vyuzit filehostingy, to suhlasim.

to t0m4s3: Ok, tak ked nedas , tak nedas. :D Myslim ale, ze tu boli uz aj viac nemozne napady.... :)

ps: By ma zaujimalo ake negativa by to prinasalo so sebou? Okrem prace s kodom? O miesto na disku by sa neprislo, to je predsa vyhradene na prilohy.
GothaR napísal:Ale boli aj viac mozne :D
Inak mi napada este jeden sposob: najdi svoj prispevok v nejakej starej teme a daj k nemu prilohu, pravdepodobnost, ze to niekto uvidi bude velmi mala a zaroven to splna poziadavku ulozenia tu na fore :)
No diky moc :D To s tym pridavanim priloh k starym temam, to nie... , ale mna by to nenapdlo, asi ta idem skontrolovat, ci nieco nenajdem zaujimaveho :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ale boli aj viac mozne :D
Inak mi napada este jeden sposob: najdi svoj prispevok v nejakej starej teme a daj k nemu prilohu, pravdepodobnost, ze to niekto uvidi bude velmi mala a zaroven to splna poziadavku ulozenia tu na fore :)
//no to budes robit zbytocne, nic citlive som sem nikdy nedaval :)
Zamknuté