to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Ale je tu podstatne viac ludi, ktori rozumeju pocitocom ako tych, ktori rozumeju autam.
//mne by taka sekcia nevadila, len som napisal to, co tu uz moderatori niekolkokrat v tejto suvislosti pisali
Ale je tu podstatne viac ludi, ktori rozumeju pocitocom ako tych, ktori rozumeju autam.
//mne by taka sekcia nevadila, len som napisal to, co tu uz moderatori niekolkokrat v tejto suvislosti pisali
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15355 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 29 Júl 2008, 12:06 Predmet:
Skolacik: Nie.
Sheep: Neplati a ak si myslis opak, tak otvor oci. Preco je tu asi tak delenie ako hw, sw, hry, internet, programovanie...??? Neodpovedaj, nestojim o tu odpoved.
Myslim si to preto lebo toto nie je specializovane forum presne na kompy, mas tu aj politiku, LVP...atd, volakedy to bolo na warez, teraz je take viac vseobecne.
Btw, zbytocne ma napadas pretoze ja som sa pytal nieco ine
Skús spočítať, koľko tém je o počítačoch a koľko o autách (len v časti Počítače - Pomoc je približne toľko tém, čo v celej hornej časti).
ja viem, cele to vysvetlil Gothar, btw, ja som nepisal ze zruste kompy tak neviem co riesite, aj ked sa tu zacinaju mnozit pocitacovi odporci hlavne ze aj oni tiez pouzivaju komp
v podstate žiadne pravidlá neboli na začiatku stanovené, tak neviem kam to dopísať. Môžeš to tam spomenúť. Aj tak neverím že to budú ludia rešpektovať. O tom serveri ja počujem prvýkrát, osobne keby hladám pesničku tak dám tiež len link kde som ju našiel a nie sťahovať to a reuploadovať. To že je to nepraktické na rapide je ich problém. Načo sa trápiš, dávajú to tam, menej ludí si to pozre a je menšia pravdepodovnosť že niekto poradí
Nieco ako: Ked clovek pise novy post a zada predmet , nech mu to pod tym vypise vsetky temy ktore sa nasli pod podobnym nazvom , samozrejme bez refreshu stranky ... Vyzaduje trocha codingu ale vysledok stoji za to .
Pohlavie: Stav: Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1173 Bydlisko: Ano, nedavno sme malovali Karma:
Zaslal: 04 Aug 2008, 13:41 Predmet:
ja som mal taky napad ze ako ma kazdy uzivatel vyhradeny svoj priestor na prilohy 20 000MB tusim. ci by sa to nedalo spravit to aj na direct upload, cize si tam mozem daco nahrat a ono to tam stale ostane (bez toho aby som to musel zobrazit v dakej teme). totiz nie kazdy ma moznost daco zavesit na net s tym ze to tam ostane a take blbiny ako rapidshare je zbytocna strata casu a otravovacky pokial by slo o jednoduche male veci ako obrazky, popripade mp3 alebo kratke videa. samozrejme ziaden warez (obrazky by hadam aj stacili podlamna) a mohlo by sa na tieto veci priamo linkovat.... teraz ma nenapada konkretne vyuzitie ale pred nedavnom som zapasil s problemom ze potrebujem obrazok nahrat na net a nebolo kam. tu je priestor ale nedalo sa to spravit bez toho aby som to dal ako prilohu do temy vo fore.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre