|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7469 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2008, 20:33 Predmet: |
|
|
žiaden význam to nemá, len je v odkaze o jeden znak navyše (medzera za ikonou)
kupo: rozlíšenie obrázkov k príloham je hotové
KoCi: je to tam odvtedy čo sa to upravovalo, a zrejme to tam aj bude, lebo ten obrázok sa generuje už aj s medzerou na konci. Musela by sa prerobiť jedna fcia a potom následne tu medzeru pridávať všade kde to treba. Doteraz si to nikto nevšimol (ani ja, ani t0m4s3) tak sa dobre vyspi a zajtra sa tam už nepozeraj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2008, 22:22 Predmet: |
|
|
Done. A audiotrackovi nedakuj, lebo tolko chyb co tam on nasekal, to ani ja nedokazem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7469 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2008, 22:23 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
Done. A audiotrackovi nedakuj, lebo tolko chyb co tam on nasekal, to ani ja nedokazem  |
no lol, keby máte forum tak nastavené ako ja na locale tak ma nemusíš na icq tak dlho čítať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 0:29 Predmet: |
|
|
Ohladne toho podtrzitka - nie je to chyba tej temy, ale funkcie, ktora pridava obrazky, takze oprava je asi v nedohladne, rozhodilo by to zrejme kopec inych veci.
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 1:29 )
edit: opravene |
|
| Návrat hore |
|
 |
snaque Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2005 Príspevky: 481 Bydlisko: Trebisov Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 9:46 Predmet: |
|
|
Otazka: Nemohla by vzniknut tema - Ponuka prace?
/sekcia nie tema |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 1235 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 10:57 Predmet: |
|
|
| snaque napísal: |
| Otazka: Nemohla by vzniknut tema - Ponuka prace? |
Téma alebo sekcia? Ak téma, tak si ju môžeš vytvoriť...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4175 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 11:05 Predmet: |
|
|
ponuka prace podla mna vyznam nema, mozno tak Hladate pracu? aj to sa tu objavi iba raz za uhorsky rok |
|
| Návrat hore |
|
 |
dodo.gold Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 881 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 11:10 Predmet: |
|
|
Ked uz sme boli pri tych prilohach nemohlo by sa zmenit to zvecsovanie priloh [nahlad priloh] rozumiem ze sa to upravuje na nejaku velkost pri moc velkych prilohach ale naozaj sa musia aj zvecsovat male prilohy ? myslim iba v nahlade ked nanu kliknem je to oK.
//kibo to vystihol ; ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 20 Aug 2008, 12:34 Predmet: |
|
|
| snaque napísal: |
Otazka: Nemohla by vzniknut tema - Ponuka prace?
/sekcia nie tema |
Nemohla. Kolko tem za posledny rok s podobnou tematikou si tu videl? Tri? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 649 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 15:30 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Nemohla. Kolko tem za posledny rok s podobnou tematikou si tu videl? Tri? |
to je mozno tym, ze tu taka sekcia neni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 20 Aug 2008, 15:39 Predmet: |
|
|
| Ing. FijoK napísal: |
to je mozno tym, ze tu taka sekcia neni  |
Aha, takze ked nie je sekcia, tak sa nemozu vytvarat temy, spravne som to pochopil?
edit: navyse komu tu chces pracu ponukat, ked odhadom 80% fora nema skoncenu strednu skolu? Na ponuky prace/bridag je specializovanych servrov viac ako dost.
edit2: dodo.gold, musia |
|
| Návrat hore |
|
 |
dodo.gold Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 881 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2008, 16:38 Predmet: |
|
|
Pocuvaj bridag radsej sa vyjardi ku mojmu navrhu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikotek Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 770 Bydlisko: Fsetin Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 17:44 Predmet: |
|
|
Predstavme si situaci kdy je nejaka tema a ja potrebuju s necim poradit. Napr. v sekci "programovani" a pisu si s nejakym clovickem napr. s uzivatelem "chrono" prijdu do te temy o par hodin pozdeji "a do moji temy napsalo par jinych lidi a tema se mezitim posunula o 5, 10 mist dolu" a na neco se ptam znova ale chrono tu neni a ja ho chci nejak upozornit na tuto temu ze tam mam odemne odpoved nebo cokoli jineho. Dalo by se tohle nejak poresit??
Neco jako rychle upozorneni formou SS nebo ze by se mu ta tema nejak obarvila nebo cokoli jineho nebo tomu hodne podobneho.
Samozrejme je tu otazka zneuziti sice nevim jaka ale urcite nejaka existuje.
Dekuji |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 25 Aug 2008, 17:48 Predmet: |
|
|
nejak som asi nepochopil, lebo:
1) ak napíšeš do témy ktorá je už dole, tak vystúpi na vrch a označí sa mu ako neprečítana (takže ju má označenú že je tam nový post)
2) ak ho chceš násilne upozorniť, môžeš mu poslať ss
3) ak on chce byť upozornený na odpoveď, môže si zapnuť sledovanie témy, prípadne príspevku
aké iné upozornenie máš na mysli? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikotek Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 770 Bydlisko: Fsetin Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
No ja uz bych do te temy nepsal .. proste bych zaskrtl nejake okynko v jeho poslednim prispevku a jemu by prisla SS s zadosti o prohlednuti teto temy.
Predstav si ze chrono pise do hodne tem a posleze ztrati prehled kde psal a kde by mohl cekat nejakou odpoved. Tak ja bych ho touto formou na to upozornil ze tam ma odemne odpoved.
Tak ono to nemusi byt ani formou SS muze se to zobrazovat uplne jinak.
Neco jako: Uzivatel fikotek Vas zada o prohlednuti temy tehle a tehle. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|