|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7469 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 17:59 Predmet: |
|
|
| aktívni useri majú na to systém aby neprehliadli témy (ktoré ich zaujímajú). Vela ludí si dáva zobraziť nové príspevky a tam vidí každú jednú tému či má odpoveď alebo nie. Toto čo žiadaš je jednak dosť náročné na realizáciu, jednak by to dosť otravovalo ludí ktorý nechcú byť upozornení (ale ludia sú nedočkavý a chcú odpoveď hneď, tak by to každý zaškrtával) a spravilo by to z fora chat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5585
Zaslal: 25 Aug 2008, 18:34 Predmet: |
|
|
Presne ako píše audiotrack. Zvyčajne stačí, aby v zaujímavej sekcii boli nové príspevky a používateľ si ich tam pozrie (a prípadne ich potom ignoruje).
Ak má niekto pocit, že jeho dôležitá téma zapadla, stačí tam poslať novú správu a posunie sa hore. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3061 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 7:08 Predmet: |
|
|
Osobne by som privital, keby sa po udeleni karmy za nejaky prispevok nazov danej karmy vo vlastnych statistikach uchoval, t.j.nebude mi tam svietit na druhy den prispevok bol vymazany ale bude tam aspon nazov temy odkial to bolo a prvych x znakov toho postu.. lebo sa stane ze obcas pridem mrknem po urcitom case karmu a som z nej ch*j. Vsetko totiz premazane.. (no.. asi to hovori aj o informacnej hodnote mojich postov co? )  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1552
Zaslal: 26 Aug 2008, 7:14 Predmet: |
|
|
| mi-chau: neviem, nakolko by to bolo riesitelne, kedze (prepokladam) statistiky karmy sa vytvaraju aj na zaklade prispevkov v databaze. Ak sa ten prispevok vymaze, nemaju sa z coho generovat statistiky. Riesenim by mohlo byt logovanie zmazanych prispevkov/tem, no len kvoli karme by to bolo imho zbytocne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6810 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 23:27 Predmet: |
|
|
Ved to by stacilo, keby sa spolu s karmou ulozil nazov temy, ten by bol napisany "natvrdo" a vedla neho by bolo nieco ako [link] s odkazom na konkretny prispevok, ktory by uz potom nebolo mozne najst, ale ostal by aspon nazov temy. A pisat k tomu prve slova prispevku je podla mna uz zbytocne, vacsinou by mal na ozivenie pamate stacit nazov temy.
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 0:27 )
Nikto nic? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15359 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 23:34 Predmet: |
|
|
| Asi nie, nakolko by to trebalo logovat. Co v pripade, ze sa dana tema zmaze??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6810 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 23:38 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Asi nie, nakolko by to trebalo logovat. Co v pripade, ze sa dana tema zmaze??? |
Ja som to myslel prave tak, ze pri odovzdani karmy sa k nej v textovej podobe ulozi aj nazov temy. Tym by nebolo osetrene premenovanie temy, ale aspon by to pomohlo pri zmazani. A zaroven s tou karmou by sa ulozil aj odkaz na prispevok, ktory by vsak logicky po zmazani temy nefungoval. Dufam, ze sa chapeme. |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1443 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
konyk87 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2007 Príspevky: 879
Zaslal: 27 Aug 2008, 8:21 Predmet: |
|
|
a to by bolo naco? ved si pozries poslednu navstevu a ak je tan cas max o 5 minut mensi od aktualneho tak v prispevku by ti svietilo online (pokial uzivatelova pritomnost vo fore nie je skryta)...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dodo.gold Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 881 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 11:41 Predmet: |
|
|
Alebo si uz pri prezerani toho profilu kliknes na zobrazit vsetky prispevky od (L)usera, vyberies nahodny a pozries "gulicku"...
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 12:41 )
mimochodom aj ja sa pripajam k tomu zapisovaniu nazvy temy pri karme |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 11:45 Predmet: |
|
|
| Spravit to problem nebude, otazne je nakolko budem mat cas. Mozete poprosit audiotracka nech to spravi ak sa mu chce. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dodo.gold Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 881 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 12:15 Predmet: |
|
|
Audiotrack: prosiiiiiim, a bez chyb
//audiotrack:
jaky plnohodnotny prispveok ale hlavne aby si to urobil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7469 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 17:22 Predmet: |
|
|
nj
//to ešte nie je také isté. zatial sa nenašlo dosť "pre" aby vyvážili "proti" |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 700 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 08 Sep 2008, 16:44 Predmet: |
|
|
| Takisto by som mal jeden navrh. Co takto vyuzit troska aj tie zalozky kedze ich tu uz mame. Navrhol by som nieco ako "sledovanie zalozky". Priklad: Mal by som ako zalozku napr. moju temu "Macbook" a ak by mi tam niekto odpisal prisla by mi SS s danym textom, ze v tej a tej teme bola zaslana odpoved, pripadne by bol v SS aj link temy. Co na to vedenie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

|
Zaslal: 08 Sep 2008, 17:03 Predmet: |
|
|
| yazoo napísal: |
| Takisto by som mal jeden navrh. Co takto vyuzit troska aj tie zalozky kedze ich tu uz mame. Navrhol by som nieco ako "sledovanie zalozky". Priklad: Mal by som ako zalozku napr. moju temu "Macbook" a ak by mi tam niekto odpisal prisla by mi SS s danym textom, ze v tej a tej teme bola zaslana odpoved, pripadne by bol v SS aj link temy. Co na to vedenie? |
Vlavo dole v teme si klikni na Sledovat tuto temu a o novom prispevku v teme ti bude chodit e-mail  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|