Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
webmasterr
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
imho decka by mali v prvom rade davat pozor v skole a zapnut mozog..Zaxman napísal:možno by bolo dobré otvoriť novú sekciu ŠKOLA je tu mnoho tem tohto žánru neustále sa tu opakujú témy z názvom matika príklad pomoc
//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 18:27 )
asi tak ako audiotrack napisal som to myslel
-
Holubar
Darca
Nebolo by to zle, pokial by sa tam stanovili jasne pravidla proti zneuzivaniu. Temy, kde chce niekto zadarmo spravit ulohu by sa zamykali a tie ostatne, kde sa riesia nejake seriozne problemy by boli pokope a kto ma cas a chut nieco riesit, by vzdy pozrel do tej sekcie. Nie je to zly napad, ja by som bol za
-
audiotrack
VIP
ľudia nedodržiavajú globálne pravidlá, nie to ešte špeciálne (pre bazár, pre lvp..) ktoré sú iba v daných sekciách. Myslíš že by teda nejaké presne vymedzené pravidla pomohli? Navyše čo dáš do pravidiel? Že sa majú pokúsiť to spraviť sami? Tak do prvého príspevku dopíšu "skúšal som ale neviem hnúť". Keď niekto bude hladať pomoc s úlohou, a práve kôli takej sekcii nájde toto forum, tak sú dve možnosti: niekto mu pomôže a vráti sa znova lebo vo fore uvidí možnosť ako si nechať spraviť úlohy zadarmo, možno zavolá spolužiakov a budeme tu charita pre nevzdelancov, alebo druhá možnosť je že sa mu nepomôže a prestane sem chodiť. Ani jeden, ani druhý typ užívateľa tu nie je žiadaný. Navyše: neriešilo sa nedávno niečo v tom zmysle, že priemerný vek návštevníkov klesá a to spôsobuje úpadok fora? Myslíš že toto sem pritiahne skôr stredoškolákov a vysokoškolákov (prápadne pracujúcich), alebo základoškolákov?
-
Holubar
Darca
Jedine, co by sa zmenilo oproti doterajsiemu stavu je to, ze by to malo samostatnu sekciu a nezahlcovalo ine. Plus by sa do nej dali pravisla ako do bazaru, ktore podla mna funguju. Temy, co by boli mimo pravidiel sa zmazu, zamknu, alebo odignoruju, ved nemyslim, ze tu je niekto az tak hlupy, aby nevycitil zneuzivanie. Sak ale netrvam na tom, neni to az tak postatne...ale je to jeden z tych lepsich napadov, co tu zazneli
Aj ja by som bol za zriadenie tejto sekcie.. Hoci je vedenie zatiaľ proti tomu.. o škole sa dá diskutovať stále (z ľuftu spolužiaci, trapasy v škole, nuda v škole, obľúbena hodina, učitelia, predmety a veľa veľa ďalšieho).. a k tomu riešeniu príkladov.. požiadať o pomoc raz za čas je v pohode.. ale zneužívať to, spamovať ľahkými úlohami.. že dostal niekto olympiádu, ani sa nepozrel do papierov a hneď to hodí na net že "riešte prosím!" Ja sám som dnes hodil jednu úlohu, s ktorou som si fakt nevedel rady a presedel som nad ňou dosť času.. pomohli mi, poďakoval som, hodil som karmu.. a keď budú tí, ktorí mi pomohli niečo potrebovať, rád pomôžem.. ako by sa to dalo vyriešiť? Buď pravidlo o zákaze pridávania takých tém.. alebo jedna dôležitá téma "Pomoc s príkladmi" a tam by to bolo pokope.. kto by mal chuť a čas, riešil by, kto nie proste by odišiel z témy..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
praveže to že ti to lezie na nervy tak isto aj mne tym že je to vo volnej diskusi ,ostatne ,hladam všade je niečo z matikou vkuse niekdo zaklada novú tému že sa nevie rozhodnuť aku školu myslim že za snahu nič nedáte neni stým ani tolko práce a ako písal tu nadomnou nejake pravidla napriklad ku príkladu by musel doložiť papier teda obrazok že sa to snažil vyriešiť aj sam a pod. tu nejde len o príklady su tu aj ine témy čo sa týka učitelov je ich tu dosť proste veľa tém o školstve
-
hojko
Site Admin
Zaxman: Mne zase lezu na nervy tvoje prispevky v temach o ktorych nemas ani paru a nemas k nim co povedat. Hlavne je, ze tam mas nejaky ten prispevok, len skoda, ze je hlupy. Donutit niekoho poslat sem oskenovany ci odfoteny papier, ze sa snazil o ulohu, ale nepodarilo sa mu to, tak to je tazko predstavitelne.
Innocence: A vela, vela dalsieho je co??? Pretoze je tu par tem co sa tyka skoly, ci uz stredna skola, vysoka, dokonca zakladna, potom su tu temy o rozhodnuti na aku skolu ist, par problemov zo skoly. Tieto temy by nezaplnili jednu stranku (to je 35 ci 40 tem na stranke), museli by to doplnit temy s domacimi ulohami a podobne.
Innocence: A vela, vela dalsieho je co??? Pretoze je tu par tem co sa tyka skoly, ci uz stredna skola, vysoka, dokonca zakladna, potom su tu temy o rozhodnuti na aku skolu ist, par problemov zo skoly. Tieto temy by nezaplnili jednu stranku (to je 35 ci 40 tem na stranke), museli by to doplnit temy s domacimi ulohami a podobne.
-
Silmer
Darca
Nemohlo by sa zaviest nieco take, ze by uzivatelia mohli prispievat do sekcie bazar az po dovrseni nejakeho poctu prispevkov ( napr 40 ci 50 alebo viac ) lebo v poslednom case sa tam objavuje dost vela tem od ludi s poctom prispevkov 5 alebo 7 atd.. ktori nieco predavaju. Tym jednak klesa uroven bazaru lebo nikto nevie ci su to doveryhodni uzivatelia alebo nie.., radsej si kupim nieco od niekoho kto ma dajme tomu 200+ prispevkov a chodi tam castejsie ako od niekoho kto tych prispevkov ma 5. To je iba navrh