|
| Autor |
Správa |
j Expert

Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 189 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2004, 8:51 Predmet: Re: Desing |
|
|
| hojko napísal: |
Ten design by som aj ja rad zmenil. Instalacia modov by zabrala sice 2 dni ale bolo by to iste lepsie ako pozerat sa na tento okukany desing. Tu je par prijatelnych modov, ak mate ine, tak ich napiste:
| Kód: |
| http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=146 |
|
Podla mna je struktura fora dobra. cim date viac kategorii tym bude vacsi bordel. Rozdelite hry napr. na RPG, strategicke ... a co potom. aj tak to kopu userov pomiesa a bude v tom zmetok. takto vies ze ta hra niekde v hlavnej kategorii bude a tam ju aj najdes. staci len zmenit design.
2 hojko : z tych modov co si ponukol sa mi celkom paci tento
| Kód: |
| http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=146 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lammer VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 2098
Zaslal: 23 Nov 2004, 15:38 Predmet: |
|
|
potom by bol v tom taky chaos ako som este nevidel
ako mozes podelit sekciu na 5 potom appz na 10 a hudbu aspon na 20
to akoze pohoda
potom budes tyzden rolovat naspodok a kym najdes to co de je tak by si odpadol
co sa tyka hudby neviem ani co pocuvam a nieto rozdelit na styly
co sa tyka appz mam problem si ich na disku podelit na grafika, net tools, napal tools a programy
co sa tyka hier viem ledva aky je rozdiel medzi rpg a first person
takze thnx ale urcite ne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13855 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2004, 16:29 Predmet: |
|
|
| s tymi apps musim suhlasit - kazdy moze niektore softy povazovat za nieco ine... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3749 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2004, 19:31 Predmet: |
|
|
| Ako ja by som privital keby k tym softom co na nich pridavaju link do Programy davali aj strucny POPIS ale nie po ENG ked uz chcete pridat nejaky soft mohli by ste aspon napisat aj po SK alebo aspon po CZ uz sami dost casto stalo ze tu vlozili link na soft k tomu popis po ENG a ked som konecne doprekladal ten clanok tak som zistil ze je to nahovno program kebyze tam bol popis v SK alebo CZ pridem na to hned !!!!! to by som privital na fore a kludne tam mozte nechat aj ENG ale napiste aspon v skratke co je to za program v SK !!!!!!!!!!!! ale zase nie ze budete pisat super program skuste ale nieco normalne ako napr : program na upravovanie fotografii velmi dobry da sa v nom robit to a to ...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
DarthVader Medium Star

Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 378 Bydlisko: VK Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2004, 20:51 Predmet: |
|
|
Ja som za to co navrhol DEDOMIL s tym hodnotenim prispevkov. Mozno by stacila len nejaka stupnica (dajme tomu 1-5). A tiez tam dat moznost oznacit linku za nefunkcnu.
Skuste admini nad tym porozmyslat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3565 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2004, 22:16 Predmet: |
|
|
| suhlasim s ob3l1x-om o tom opise, vela programov nieje znamych kazdemu a neviem preco by som stahoval nejaky xyz program ked neviem ani naco presne je.. ale mne osobne eng popis nevadi, je to aj lepsie ked sa skopiruje povodne info o programe.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dedomil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 561 Bydlisko: RJ45 Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2004, 22:19 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
| Ako ja by som privital keby k tym softom co na nich pridavaju link do Programy davali aj strucny POPIS ale nie po ENG ked uz chcete pridat nejaky soft mohli by ste aspon napisat aj po SK alebo aspon po CZ uz sami dost casto stalo ze tu vlozili link na soft k tomu popis po ENG a ked som konecne doprekladal ten clanok tak som zistil ze je to nahovno program kebyze tam bol popis v SK alebo CZ pridem na to hned !!!!! to by som privital na fore a kludne tam mozte nechat aj ENG ale napiste aspon v skratke co je to za program v SK !!!!!!!!!!!! ale zase nie ze budete pisat super program skuste ale nieco normalne ako napr : program na upravovanie fotografii velmi dobry da sa v nom robit to a to ...... |
Popise ku hram, filmom, softu by mali byt podla mna samozrejmostou.
Kedze kazdy nieje vseved mal by byt aspon v skratke popis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2299 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2004, 22:22 Predmet: |
|
|
| Ono je sice dobre ked je pri tom popis ale vacsina ludi sem ide hladat konkretny soft takze situacia ked taha nieco nezname podla mna nenastava casto. A ked uz aj hlada nejaky program alebo hru podla jeho kriterii tak sa spyta na inych temach ako Hladat alebo ine. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2004, 12:41 Predmet: |
|
|
| Ja by som privital statistiky pristupov. Teda od kade navstevnici chodia, kam najcastejsie chodia, z akej krajiny... a tek cosi. Pre phpBB forum som to sice nehladal, ale... |
|
| Návrat hore |
|
 |
j Expert

Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 189 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2004, 13:30 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
| Ja by som privital statistiky pristupov. Teda od kade navstevnici chodia, kam najcastejsie chodia, z akej krajiny... a tek cosi. Pre phpBB forum som to sice nehladal, ale... |
to je kazdeho osobna vec. ked ti to bude chciet povedat tak ti to povie
a podla mna je to upne zbytocne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2004, 16:25 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
Slovensko a Cesko. Chodia do Games, XXX a Hladam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 1290 Bydlisko: Christiania Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2004, 6:17 Predmet: |
|
|
Santa je good  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fanta Light Professional

Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 712 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2004, 7:18 Predmet: |
|
|
jj pekny obrazok merry christmas a ten tanecnik )) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 1290 Bydlisko: Christiania Karma: 
|
Zaslal: 02 Dec 2004, 12:13 Predmet: |
|
|
To vyhaldavanie podala abecedy je super budu este nejake zmeny alebo vylepsenia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 02 Dec 2004, 12:53 Predmet: |
|
|
| Joker napísal: |
budu este nejake zmeny alebo vylepsenia  |
Tak to ani srnky netusia, snad este nieco bude. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|