Z toho dedukujemTajomná napísal:bez dovolenia som tam nesla!!!!!!!
co by ste robili????
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mne to príde celkom normálne, robím to tiež. Je to pre mňa cesta, ako sa vrátiť do minulosti, oživiť si spomienky. Zato, že má teraz vzťah s Tebou neznamená to, že nemá žiadnu minulosť a keď je príjemná, prečo by mal na ňu zabúdať?Tajomná napísal:...ja som chcela vediet co by ostatni robili a nie este mna skritizovat co sa tam hrabem...
Určite to neber, ako nejaké ohrozenie vášho vzťahu, ani niečo nenormálne. Čiže kľud. Každý máme trofeje, no a on ich má v mobile, niekto ich má iba v hlave a niekto spáva s kusmi oblečenia svojich bývalých pod vankúšom.
//Edit: Nie, ja nie
Dovolim si oponovat tijin napísal:Mne to príde celkom normálne, robím to tiež. Je to pre mňa cesta, ako sa vrátiť do minulosti, oživiť si spomienky. Zato, že má teraz vzťah s Tebou neznamená to, že nemá žiadnu minulosť a keď je príjemná, prečo by mal na ňu zabúdať?
Určite to neber, ako nejaké ohrozenie vášho vzťahu, ani niečo nenormálne. Čiže kľud. Každý máme trofeje, no a on ich má v mobile, niekto ich má iba v hlave a niekto spáva s kusmi oblečenia svojich bývalých pod vankúšom.
//Edit: Nie, ja nie
-
jin
VIP
Aj ty máš určite minulosť. Avšak tu vôbec nejde o nejakú spokojnosť, či spokojnosť vo vzťahu. Ide tu čisto o spomienky, napr ja mám v mobile stovky fotiek s náväznosťou na minulosť, či príjemnú, či nepríjemnú. Áno, máš pravdu, žije sa pre prítomnosť, no keď sa zmení status-quo prítomnosti spomienky padnú dobre. Žije sa pre prítomnosť, no nepochovávajme minulosť. Chalan tam môže maž tie fotky - ok, ako často si ich však pozeráva? Nemôžeme vedieť. Principiálne som však vyjadril to, čo som chcel...jozinko napísal:Aku "prijemnu minulost" ma mat? To akoze teraz mu kocka nestaci, alebo je nespokojny alebo ako? Zije sa pre pritomnost.
//Edit:
Samozrejme, že rozlišuje. Už sa to tu tuším na fóre dávnejšie rozoberalo.jozinko napísal:Tam sa uz nerozlisuje moje, a Tvoje ale nase
-
RomanB
Medium Professional
Myslim si ze to nase by malo byt v cisto abstraktnej forme (laska , problemy , radost , spolocne spomienky) , majetkove vlastnictvo v zacinajucom vztahu je blbost... okrem toho uplne odosobnenie od minulosti a odovzdanie sa jednej osobe je uplne zbytocne a vedie neskor po rozchode k trapeniu..
Vsetkeho vela skodi... Laska je pekna , ale nie vecna ...
//namargo Jozinkovho prispevku
Ja ale nehovorim o zacinajucom vztahu (moj vztah s kockou trva vyse 2 rokov).. Takze tu uz naozaj mozeme brat ze vsetko je spolocne (svadby sa robia bezne aj po kratsej dobe, lenze u nas to je tak, ze sme obaja studenti takze viac-menej formalita). A laska moze byt vecna, ak je uprimna a opatovana z oboch stran.. Navyse k danej teme som sa vyjadroval viac-menej k abstraktemu, t.j vysvetlesnie fotiekRomanB napísal:Myslim si ze to nase by malo byt v cisto abstraktnej forme (laska , problemy , radost , spolocne spomienky) , majetkove vlastnictvo v zacinajucom vztahu je blbost... okrem toho uplne odosobnenie od minulosti a odovzdanie sa jednej osobe je uplne zbytocne a vedie neskor po rozchode k trapeniu..
-
RomanB
Medium Professional
To je viac menej vec pohladu , ja svoju priatelku milujem , mame toho vela spolocneho zdielame problemy , radsot zo zivota a vzajomne sa akaceptujeme a akceptujeme aj ten kusok sukromia nejaku tu intimitu ktoru si kazdy z nas dvoch nechava pre seba. Nie je zdrojom hadok a ani pochybnosti. Tak nevidim dovod preco by priatel tajomnej nemohol mat tie fotky ... Ja mam z toho taky pocit , ze ona nevie na com je a preto tie fotky podporuju len jej paranoju co vedie k pochybnostiam .. Asi najlepsie pre nu by bolo porozpravat sa a povedat aky ma na to ona pohlad a co citi.
Myslim ze sme sa doteraz len nerozumeli, uz vyssie som pisal ze nevidim dovod preco by sa nemohla opytat. Tiez vravim ze ak sa nieco niekomu nepozdava treba si sadnut a porozpravat ze vocogoRomanB napísal:To je viac menej vec pohladu , ja svoju priatelku milujem , mame toho vela spolocneho zdielame problemy , radsot zo zivota a vzajomne sa akaceptujeme a akceptujeme aj ten kusok sukromia nejaku tu intimitu ktoru si kazdy z nas dvoch nechava pre seba. Nie je zdrojom hadok a ani pochybnosti. Tak nevidim dovod preco by priatel tajomnej nemohol mat tie fotky ... Ja mam z toho taky pocit , ze ona nevie na com je a preto tie fotky podporuju len jej paranoju co vedie k pochybnostiam .. Asi najlepsie pre nu by bolo porozpravat sa a povedat aky ma na to ona pohlad a co citi.
Na margo toho sukromia : Nemam pocit aby som musel mat nejake sukromie pred priatelkou, priatelka patri do mojho sukromia, neviem presne ako myslis to sukromie, ale hadam by som nemal mat nieco co by som skryval alebo o com by nesmela vediet, to by som sa citil blbo