Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

co dalej?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Key5ers0ze
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

poviem ti na to len toto:
Citácia:
„Ale dyť ona někoho má.“ „Každá holka někoho má. Dokud není s tebou … nebo spíše se mnou.“
Smile just kiddin
pravidlo c.1-nikdy sa neplet do stastnych vztahov!!!!*

*iba ak je ta holka fakt ze supa
Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Cloudish
Novice
Novice

Založený: 25.11.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

miki24686 napísal:
poviem ti na to len toto:
Citácia:
„Ale dyť ona někoho má.“ „Každá holka někoho má. Dokud není s tebou … nebo spíše se mnou.“
Smile just kiddin
pravidlo c.1-nikdy sa neplet do stastnych vztahov!!!!*

*iba ak je ta holka fakt ze supa
Smile

Ono, toto by bolo na dlhsiu debatu Smile Cize to radsej necham tak Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

sak pod ne! Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Cloudish
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ide totiz o to, ze aj ked je supa, najlepsia baba aku poznas, etc, etc, tak proste ak ma fakt stastny vztah a mas ju ozaj rad, tak jej to proste nespravis, ze jej ho poje**** tym, ze sa o nu zacnes ty snazit Smile Teda in my humble opinion Wink
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ved jasne Smile s tymto suhlasim (pretoze viem jak je** mna ked sa mi niekto trepe do vztahu)..ale ked je ten vztah fakt taky krasny a fakt taky super tak ta holka s tebou nepojde ani keby si bol jaky borec AA
Návrat hore
Cloudish
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj, pravda, aj ked nas*** Very Happy Ale s tym uz nic nenarobis. Treba si uzit aj platonicku lasku Razz
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

no vidis-dohodli sme sa a ani to nebolo na tak dlho Smile
btw. platonicka je niekedy milionkrat lepsia ako ta ozajstna.. pri tej platonickej mozete verit, ze ten clovek je idealny Wink
Návrat hore
Te-wei
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomcat10 napísal:
Strasne sa mi paci jedna holka. vychadzame spolu dobre, odprevadzam ju domov a pod. len problem je v tom ze chce byt len kamoska.
Je mozne, ze niekedy bude cet aj nieco viac? ked budem dalej robit to co doteraz. Confused
Ženy súveľmi komplikované stvorenia a čo sa týka vzťahov majú pomerne veľké nároky, hlavne s časového hladiska a tým chcem teda povedať to, že žene musíš byť nakôr dobrým kamarátam, až potom môžeš byť niečim viac... nie všetky a nie vždy to tak platí ale to percento je vysoké. teda aspoň čo sa týka mojej skúsenosti.
Takže na tvojom mieste by som jej bol tým naj kamošom a hlavne si od tohho nič neslubuj, nič neočakávaj, bo sa sklameš.
No a chlapi sú zas poväčšinou taký, že si kludne začnú s babou ktorú ani kmoc nepoznajú, tým myslím skutočne poznať, a hľa dôkaz:
NUMA napísal:
mno neviem podla mna je to tak ze to hned vied ci niekho chces alebo nie tak mozno niekedy ja kamaratsvo viac ale to bude preblem ked ty to beries ako viac // nahoda je blazon Exclamation Exclamation Exclamation
btw: nehovoriac o tom, že sa mýli...
Návrat hore
Cloudish
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 23:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

miki24686 napísal:
no vidis-dohodli sme sa a ani to nebolo na tak dlho Smile
btw. platonicka je niekedy milionkrat lepsia ako ta ozajstna.. pri tej platonickej mozete verit, ze ten clovek je idealny Wink
Heh, no mne sa zatim vzdy po platonickej laske tie idealy nejak rozplynuly... Very Happy a hlavne ja nehladam ideal... jeden mudry pan raz napisal: "Nemali by sme lasku upravovat podla idealu ale ideal podla toho, koho milujeme" Smile Alebo tak nejak Rolling Eyes

Inak, fakt, niekedy aj kamaratstvo moze byt dost silne, az tak, ze priam hranici s laskou.... Cize nie je dovod zufat si, ked ta, ktoru milujeme niekoho ma Smile
Návrat hore
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Založený: 18.12.2006

PríspevokZaslal: 18 Dec 2006, 11:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

lukasione napísal:
ee...len rob to co robis doteraz...ked bude na dne spomenie si na cloveka ktory ju ma rad a ktory jej pomoze..to budes ty a to bude tvoja velka sanca
Lenze necakaj dlhsi vztah ak len "vyuzijes" tu chvilku, pretoze v podstate aj ona ta vtedy "vyuziva", lebo niekoho potrebuje.

Ak ta nemiluje nie je co riesit Laughing Ale nic nie je stratene.... Razz
Návrat hore
nebstr
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 05.07.2006

PríspevokZaslal: 18 Dec 2006, 15:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dám ti dobrú radu... Exclamation nechaj tomu volný priebech Exclamation ... medzi tým ju skús niekde pozvat Wink vianočna večera v dobrej reštaurácii nie je zli nápad Smile
Návrat hore
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 24.06.2006

PríspevokZaslal: 18 Dec 2006, 20:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

baby su nevyspytaletne.Mozno raz pride ten cas ze ta zacne lubit alebo chce byt s tebo naozaj iba kamaratka a vtedy to budes musiet tolerovat.Potom s tym nic nenarobis.
ale niekedy je naozaj vzacnejsie priatelstvo ako laska
Návrat hore
Tomcat10
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 13.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Dec 2006, 21:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dik za rady ludia:)
dnes sme zase boli spolu vonku zahrat troska stolny futbal, to by ste neverili ako jej to ide v branke Razz
Návrat hore
matus121
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.01.2006

PríspevokZaslal: 19 Dec 2006, 11:38    Predmet: Re: co dalej? Odpovedať s citátom  

Tomcat10 napísal:
Strasne sa mi paci jedna holka. vychadzame spolu dobre, odprevadzam ju domov a pod. len problem je v tom ze chce byt len kamoska.
Je mozne, ze niekedy bude cet aj nieco viac? ked budem dalej robit to co doteraz. Confused

tak to poznam ked dievca chce byt len kamoska Confused a nie je to prijemne. Skus este cakat
Návrat hore
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 24.09.2006

PríspevokZaslal: 19 Dec 2006, 18:49    Predmet: Re: co dalej? Odpovedať s citátom  

MystiQ napísal:
tak to poznam ked dievca chce byt len kamoska Confused a nie je to prijemne. Skus este cakat
no ono to nie je prijemne ani pre nas baby, ked chalan chce byt len kamarat...mam taky obdobny problem, a dost dlho sa s nim trapim..Sad ale v poslednej dobe som si uvedomila iste veci, a snazim sa celkovo si od neho drzat odstup...pomohlo aj to, ze som stretla niekoho noveho, s kym je mi fajn...zatial medzi nami nie je nic, ale pomaha mi to prekonavat danu situaciu a uvedomujem si, ze ten chalan, ktoreho chcem, nie je jediny na svete....takze jedine, co mozem na to povedat - fakt skus este pockat, daj veciam volny priebeh, ale snaz sa byt tak trochu nad vecou, i ked je to tazke, ak ju mas naozaj rad...stat sa moze fakt vselico, mozete ostat len a len kamarati a nikdy nic viac...alebo sa jedneho dna date dokopy...to, ze ta nechce teraz, neznamena, ze ta nebude uz chciet nikdy...no napriek tomu, asi je lepsie mat k takymto veciam pristup, ze skor nie, clovek je potom menej sklamany, ak to nevyde....proste brat veci ako pridu, nic od toho neocakavat, ak mate byt spolu, taaak budete...drzim palce Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: