|
|
|
| Autor |
Správa |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 23:26 Predmet: |
|
|
poviem ti na to len toto:
| Citácia: |
| „Ale dyť ona někoho má.“ „Každá holka někoho má. Dokud není s tebou … nebo spíše se mnou.“ |
just kiddin
pravidlo c.1-nikdy sa neplet do stastnych vztahov!!!!*
*iba ak je ta holka fakt ze supa
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cloudish Novice

Stav:  Založený: 25.11.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 17 Dec 2006, 23:28 Predmet: |
|
|
| miki24686 napísal: |
poviem ti na to len toto:
| Citácia: |
| „Ale dyť ona někoho má.“ „Každá holka někoho má. Dokud není s tebou … nebo spíše se mnou.“ |
just kiddin
pravidlo c.1-nikdy sa neplet do stastnych vztahov!!!!*
*iba ak je ta holka fakt ze supa
 |
Ono, toto by bolo na dlhsiu debatu Cize to radsej necham tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 23:29 Predmet: |
|
|
sak pod ne!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cloudish Novice

Zaslal: 17 Dec 2006, 23:30 Predmet: |
|
|
Ide totiz o to, ze aj ked je supa, najlepsia baba aku poznas, etc, etc, tak proste ak ma fakt stastny vztah a mas ju ozaj rad, tak jej to proste nespravis, ze jej ho poje**** tym, ze sa o nu zacnes ty snazit Teda in my humble opinion  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 17 Dec 2006, 23:33 Predmet: |
|
|
no ved jasne s tymto suhlasim (pretoze viem jak je** mna ked sa mi niekto trepe do vztahu)..ale ked je ten vztah fakt taky krasny a fakt taky super tak ta holka s tebou nepojde ani keby si bol jaky borec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cloudish Novice

Zaslal: 17 Dec 2006, 23:36 Predmet: |
|
|
jj, pravda, aj ked nas*** Ale s tym uz nic nenarobis. Treba si uzit aj platonicku lasku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 17 Dec 2006, 23:38 Predmet: |
|
|
no vidis-dohodli sme sa a ani to nebolo na tak dlho
btw. platonicka je niekedy milionkrat lepsia ako ta ozajstna.. pri tej platonickej mozete verit, ze ten clovek je idealny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 23:46 Predmet: |
|
|
| Tomcat10 napísal: |
Strasne sa mi paci jedna holka. vychadzame spolu dobre, odprevadzam ju domov a pod. len problem je v tom ze chce byt len kamoska.
Je mozne, ze niekedy bude cet aj nieco viac? ked budem dalej robit to co doteraz.  |
Ženy súveľmi komplikované stvorenia a čo sa týka vzťahov majú pomerne veľké nároky, hlavne s časového hladiska a tým chcem teda povedať to, že žene musíš byť nakôr dobrým kamarátam, až potom môžeš byť niečim viac... nie všetky a nie vždy to tak platí ale to percento je vysoké. teda aspoň čo sa týka mojej skúsenosti.
Takže na tvojom mieste by som jej bol tým naj kamošom a hlavne si od tohho nič neslubuj, nič neočakávaj, bo sa sklameš.
No a chlapi sú zas poväčšinou taký, že si kludne začnú s babou ktorú ani kmoc nepoznajú, tým myslím skutočne poznať, a hľa dôkaz:
| NUMA napísal: |
mno neviem podla mna je to tak ze to hned vied ci niekho chces alebo nie tak mozno niekedy ja kamaratsvo viac ale to bude preblem ked ty to beries ako viac // nahoda je blazon  |
btw: nehovoriac o tom, že sa mýli... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cloudish Novice

Zaslal: 17 Dec 2006, 23:47 Predmet: |
|
|
| miki24686 napísal: |
no vidis-dohodli sme sa a ani to nebolo na tak dlho
btw. platonicka je niekedy milionkrat lepsia ako ta ozajstna.. pri tej platonickej mozete verit, ze ten clovek je idealny  |
Heh, no mne sa zatim vzdy po platonickej laske tie idealy nejak rozplynuly... a hlavne ja nehladam ideal... jeden mudry pan raz napisal: "Nemali by sme lasku upravovat podla idealu ale ideal podla toho, koho milujeme" Alebo tak nejak
Inak, fakt, niekedy aj kamaratstvo moze byt dost silne, az tak, ze priam hranici s laskou.... Cize nie je dovod zufat si, ked ta, ktoru milujeme niekoho ma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrs_Chocolate Light Expert

Stav:  Založený: 18.12.2006 Príspevky: 49 Bydlisko: Alpy....ako krava Milka:D Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2006, 11:06 Predmet: |
|
|
| lukasione napísal: |
| ee...len rob to co robis doteraz...ked bude na dne spomenie si na cloveka ktory ju ma rad a ktory jej pomoze..to budes ty a to bude tvoja velka sanca |
Lenze necakaj dlhsi vztah ak len "vyuzijes" tu chvilku, pretoze v podstate aj ona ta vtedy "vyuziva", lebo niekoho potrebuje.
Ak ta nemiluje nie je co riesit Ale nic nie je stratene....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nebstr Medium Expert

Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 102
Zaslal: 18 Dec 2006, 15:27 Predmet: |
|
|
Dám ti dobrú radu... nechaj tomu volný priebech ... medzi tým ju skús niekde pozvat vianočna večera v dobrej reštaurácii nie je zli nápad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dadikaPD Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2006, 20:02 Predmet: |
|
|
baby su nevyspytaletne.Mozno raz pride ten cas ze ta zacne lubit alebo chce byt s tebo naozaj iba kamaratka a vtedy to budes musiet tolerovat.Potom s tym nic nenarobis.
ale niekedy je naozaj vzacnejsie priatelstvo ako laska  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomcat10 Medium Expert

Stav:  Založený: 13.08.2006 Príspevky: 139
Zaslal: 18 Dec 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
Dik za rady ludia:)
dnes sme zase boli spolu vonku zahrat troska stolny futbal, to by ste neverili ako jej to ide v branke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 873 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2006, 11:38 Predmet: Re: co dalej? |
|
|
| Tomcat10 napísal: |
Strasne sa mi paci jedna holka. vychadzame spolu dobre, odprevadzam ju domov a pod. len problem je v tom ze chce byt len kamoska.
Je mozne, ze niekedy bude cet aj nieco viac? ked budem dalej robit to co doteraz.  |
tak to poznam ked dievca chce byt len kamoska a nie je to prijemne. Skus este cakat |
|
| Návrat hore |
|
 |
aaliyah Medium Expert

Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 85
Zaslal: 19 Dec 2006, 18:49 Predmet: Re: co dalej? |
|
|
| MystiQ napísal: |
tak to poznam ked dievca chce byt len kamoska a nie je to prijemne. Skus este cakat |
no ono to nie je prijemne ani pre nas baby, ked chalan chce byt len kamarat...mam taky obdobny problem, a dost dlho sa s nim trapim.. ale v poslednej dobe som si uvedomila iste veci, a snazim sa celkovo si od neho drzat odstup...pomohlo aj to, ze som stretla niekoho noveho, s kym je mi fajn...zatial medzi nami nie je nic, ale pomaha mi to prekonavat danu situaciu a uvedomujem si, ze ten chalan, ktoreho chcem, nie je jediny na svete....takze jedine, co mozem na to povedat - fakt skus este pockat, daj veciam volny priebeh, ale snaz sa byt tak trochu nad vecou, i ked je to tazke, ak ju mas naozaj rad...stat sa moze fakt vselico, mozete ostat len a len kamarati a nikdy nic viac...alebo sa jedneho dna date dokopy...to, ze ta nechce teraz, neznamena, ze ta nebude uz chciet nikdy...no napriek tomu, asi je lepsie mat k takymto veciam pristup, ze skor nie, clovek je potom menej sklamany, ak to nevyde....proste brat veci ako pridu, nic od toho neocakavat, ak mate byt spolu, taaak budete...drzim palce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|